Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 18, 2018 10:58 am

Kod njihovog drugog gola istu, ako ne i veću krivicu snosi Sinan. On je jednu cistu loptu dodao igracu Zrinjskog kada smo bili u napadu. Sinan se nalazio na desnoj, a ne na lijevoj strani, koju je trebao zatvarati. Ljudi su iz prve prebacili na nasu lijevu stranu gdje se Adi morao vracati i gdje mu sudija svira "faul".

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:00 am

on je trebao izbiti loptu a ne mahati rukama...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 18, 2018 11:00 am

mamba21 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
ned mar 18, 2018 10:03 am
Ja se samo nadam da ce Mehremica ili na krilo ili na tribine. Na beka ga ne stavljat ni za zivu glavu..
Ali koga onda staviti na beka? Projic je jos gori od njega
Ne moze biti gori od Mehremica nikako i ne samo Projic vec bilo koji igrac kojeg bi tu stavili. Mozda je najbolja varijanta sa Graovcem desno, Sinisom lijevo i Bogicevicem i Osmankovicem na stoperima. Znam samo da Adi nije ni za kantona a ne za nas po onome sto je pokazao..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

exbabilon
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:04 am

Na stranu sve, mene jedna stvar brine. Blagojevic odigro doktorski, Vranjes doktor fudbala, Hajdarevic bio dobar... A nas nigdje na mapi u drugom poluvremenu. Nismo uvezali 2 pasa doslovno, pa cak ni stoperi nisu kombinovali, a ova trojica pogotovo nisu uspjeli drzati loptu na sredini terena, kroz igru je prenijeti na njihovu polovinu. Do cega je onda?
Meni se cini da oni individualno izgledaju dobro, kad svakog od njih izdvojis to je sve okej, ali kao cjelina nije to to. Neki Pezer i Cirjak su ih pojeli drugih 45 min.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:04 am

Ma idiot je namjerno napravio faul i nabio loptu da očisti kartone. Isto je i Zakarić uradio u 70toj.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:05 am

Ja jos sebi ne mogu doci od jucer i mislim da niko od raje nije.
Svi su mi krivi od Adzema, Mehremica, Zebe i ostali.
Pa ono smo morali izdrzati pa kako god.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:05 am

avlami97 je napisao/la:
ned mar 18, 2018 10:58 am
Kod njihovog drugog gola istu, ako ne i veću krivicu snosi Sinan. On je jednu cistu loptu dodao igracu Zrinjskog kada smo bili u napadu. Sinan se nalazio na desnoj, a ne na lijevoj strani, koju je trebao zatvarati. Ljudi su iz prve prebacili na nasu lijevu stranu gdje se Adi morao vracati i gdje mu sudija svira "faul".

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ma po cemu snosi Sinan odgovornost.

Znaci Bekric nabija loptu desno, lopta skoro izasla Filipovic klize da je stigne, a Adija ni blizu njeg ni da ga stisne nit sta.
Kasni a Filipovic samo gura loptu kraj njeg i prolazi ga, jer se kloc zaletio zbog kasnjenja.
U trenutku faula Sinan je 5 metara od Adija.

cikazubo
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:12 am

Zec navodno neku povredu vuce pa ga nema.
Sta je sa Projicem, zna li neko ?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:13 am

Ma kakva povreda Zeca sta Vam je?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:15 am

Okle tebe šima

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:15 am

Uvijek bio ali mrsko mi pisati :)

kvalitet
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:20 am

Izlija je napisao/la:
ned mar 18, 2018 2:42 am
kvalitet je napisao/la:
ned mar 18, 2018 1:30 am
storm_raider je napisao/la:
ned mar 18, 2018 12:51 am

Pisao sam ovdje jednom zasto preplatu ne placam. Zato sto su komercijalizovali drzavnu televiziju. Drzavna televizija vec ima zagarantovan novac od budzeta, dakle ne smiju da naplacuju reklame, zbog nelojalne konkurencije, a svi smo svjedoci koliko ima reklama na na Drzavnoj televiziji. Plus bi zeljeli da im se i preplata placa. E ne moze. Dok god tu sjede stranacki ljudi, nema placanja. Komercijalizacija drzave je fasizam, a oni to rade.
Prvo nije državna televizija, već javni servis. Drugo, nema nikakav novac iz budžeta, finansira se isključivo od takse i marketinga (maksimalno 6 minuta u jednom satu, komercijalne TV kuće imaju duplo više). Sve piše u zakonima. Da je bilo zapošljavanja preko veza i vezica jeste, to svako zna, ali nije baš to mjesto za uhljebljenje. Pouzdano znam da mnogi rade za 500, 600 KM. Da ne govorim o iskorištavanju jednog broja ljudi koji rade honorarno poslove koje ne bi smjeli (dobar primjer dolazi iz RS, kada je neka novinarka u emisiji uživo ovo izjavila, nazvala preko telefona, ima na YouTubeu). Direktori, urednici, šefovi i sl. su druga priča. No, isto tako plaćanje RTV takse je zakonska obaveza i ona predstavlja porez na posjedovanje RTV prijemnika. Oni su najmanje krivi što moraju prenositi najlošije utakmice (bila je nedavno negdje izjava nekog iz BHT-a o ovome gdje je rekao da sve diktira BH Telecom, jer su otkupili prava). A za statistiku sam i ja danas primijetio i baš je čudno bilo...

Onome ko pregleda izvještaj, kapa do poda...
Do pola si u pravu, BHRT jeste javni servis i jednim dijelom se finansira iz prikupljene rtv takse, čak šta više nema pravo ni na cijelokupni iznos već samo na 50% od prikupljene takse. Drugi dio i nisi u pravu a taj dio prednjači, nije im jedini izvor finansiranja taksa i marketing jer se finansiraju oni i jednim dijelom iz budžeta samo što je taj dio dobro umotan u političke magle Bosne. Tema je Željo pa neću da duljim previše, da je sve kako treba nije i znaš to i sam, na žalost BHT je još jedna u nizu loših i nefunkcionalnih javnih servisa koji to u stvari nisu.
Onda možemo govoriti i o parama koje su ušle u Sivi dom u nekoliko prvih godina kada su se "razdvojili" BHRT i RTVFBiH. A riječ je o novcu, tehnici itd. koji je došao prvenstveno od Britanaca. Eh, sad, što si ti rekao da ulazi novac i sad na druge načine - to su nagađanja, a ja se toga ne želim doticati. Iskreno, vjerujem da je tačno, jer su javni servisi kakvi jesu i dalje previše bitni za naše političke lidere. Ali ne bih o tome.

Nadovezao sam se na stormov post kako bi raja na forumu koja ne zna, shvatila neke stvari, a tiču se našeg Željezničara i Premijer lige. Koliko sam uspio saznati, a mislim da imam dobre izvore, BH Telecom je otkupio prava za Premijer ligu i plaća BHT-u da rade utakmice za njih. Sličan deal imaju FTV i Lutrija (Bingo, Loto...). BH Telecom bira gdje će se koje utakmice emitirati. BHT tu ni najmanje nije kriv. Meni su veći problem neobjektivni komentatori. Istina da su skoro svi anamo oni (viđali su ih po zapadu i istoku Koševa). Ni to ne bi bio problem, već to utječe na njihovu (ne)objektivnost tokom utakmice kad nas prenose. Jučer su i imali veće greške kad je riječ o statistici. To je ono što mene nervira više. Dalje, emisija koju rade je očajna. Hayat to puno bolje radi. A ne može se reći da su uložili Bog zna kakva sredstva, a uz to voditelj je poprilično loš, pa su opet bolji. Poenta je da kad već kritikujemo, da kritikujemo ono što treba i na šta se može utjecati, a ne da govorimo "uhljebi, neću plaćati RTV taksu, ne prenose nikad Želju...". Na kraju krajeva, to je javni servis GRAĐANA, a ne samo političara i imamo svako pravo da iskažemo nezadovoljstvo.

Malo se glava ohladila i, onako, mogu reći da je i dalje mučno. Ali, ništa fakat nije izgubljeno. I dalje smo prvi. Bit će još ludih i neočekivanih rezultata u ligi. Ove sezone titula je imperativ i moramo uraditi sve da do nje dođemo. Vjerujem u Adžema i vjerujem da nas može odvesti do titule. Samo se moraju dići svi poslije ove utakmice i dobro izanalizirati stvari. I dalje mislim da su Zec i Žerić miljama ispred Zajmovića i da bi Kemo trebao biti ispred Bogija. Ali, Adžemu će suditi rezultati na kraju sezone, a ako misli da će ga Dženo i Bogi odvesti do titule, neka igraju. Generalno, od dolaska Papca, ne brinem se za sportski segment. Do titule! VTŽ!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:20 am

Gledaj Sime starog realiste.

kontranogama
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:21 am

Ja sam vise sokiran danas nego juce, valjda mi nije moglo uci u glavu da smo primili 3 za onoliko minuta.
Ko je kriv neka rjesava Adzem. Samo mi moramo imati makar jednog brzog napadaca, juce Kajkut i Zeba kad je trebalo da se stane i presjeku napadi, pa sta oni mogu tu. Jel ono Dacic lijevo krilo? Pa daj nekoga ako vec Zeca nema ni na mapi.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

PlaviVlak
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:23 am

Ja sam poslije drugog gola na podu završio, osjetio sam da primamo treći, a kad smo ga primili laptop je nastradao. Ogromna praznina nakon jučer, u 85. govorim drugu da smo dobili, da mogu do sutra napadati i onda šok. Slažem se za podršku igračima, prvi ću doći i podržati ih, jer to su Manijaci i to je Željo. Moramo se držati zajedno samo tako možemo do duple, jer očigledno je čitava država protiv nas, ali to je dokaz da smo bolji od ostalih i da smo na pravom putu. Volim te Željo!
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

igla
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:27 am

Evo pokazujem starom snimak golova, inače čovjek prati našu ligu samo rezultatski, kaže samo "SPORTSKA NESREĆA".

Idemo jače!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:30 am

Na nesrecu moze se primiti jedan go a nikako 3 za pet minuta.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 18, 2018 11:31 am

igla je napisao/la:Evo pokazujem starom snimak golova, inače čovjek prati našu ligu samo rezultatski, kaže samo "SPORTSKA NESREĆA".

Idemo jače!
Naravno da je nesreca samo mi vidimo nesto pogresno u tome. A kontrayebaci vide "poklonjen" penal i drugi gol.
Raja u svemu vidi kladionicu teoriju zavjere a pitari i kukasti guranje Zelje.
Tesko se s 3 gola u 3 minute pomiriti i logicno je da boli a boljet ce jos dugo.
Jbg desava se i desavat ce se mada urijetko.
Glave gore i izvuci pouke ako znaju i mogu.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Edis Mulalic 1921

ned mar 18, 2018 11:32 am

Danas svim srcem uz propalitete da se prikljuce borbi za trece mjesto.Ocekujem barem 2 tekme kazne za Blaza.
Modus vivendi !

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 18, 2018 11:33 am

Pa mi ni izmjene nismo imali da nakon drugog gola dobijemo koji savjet sa klupe da se smire i da neutrališemo nalet Zrinjskog..
Kad krene baš krene.. dobro reče @minjore sreća nije se igralo još minutu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava