Cubara, nema ko drugi. To su i igrali na pripremama, u paru.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 4:58 pmznaci bez bibliotekara i graovca protiv celika... ko ce igrati sa kemom u odbrani?![]()
Slozio bi se s tobom, stoper je preko potreban. A sto je jos bitnije,trener mora da insistira da se igra pasovima,a ne dur sistem. Ako se igra sa preskakanjem sredine,trebalo je angazovati jos tri stopera,a raspustiti srednji red.Paranoja je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 4:25 pmGovorio sam da je Blagojevic izmislio fudbal za Vranješa a doveli smo ga na njegovu poziciju i to da nam bude najplaćeniji igrač umjesto stopera kvalitetnog doveli. Realno i prošlu smo utakmicu uzeli guzovače i znam da je prerano ali mislim da mi sa našom igrom i igračima ne možemo dobijati Širokog i Zrinjskog kad dođe doigravanje. I želio bih spomenuti da ne Stanić ***** za skakanje sa klupe u teren kad su zabili go, ljudi ne slave kad daju go protiv bivše ekipe a on sa klupe u teren ulijeće
Nema lagane utakmice. I jos zadnja derbi s kiticamaLARS1921 je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 5:01 pmAko ostane ovaj raspored
1. kolo - Željezničar - Krupa
2. kolo - Zrinjski - Željezničar
3. kolo - Željezničar - Radnik
4. kolo - Željezničar - Široki
5. kolo - Sarajevo - Željezničar
6. kolo - Krupa - Željezničar
7. kolo - Željezničar - Zrinjski
8. kolo - Radnik - Željezničar
9. kolo - Široki - Željezničar
10. kolo - Željezničar - Sarajevo
Kralju, mi smo izasli na teren samo zato smo smo morali, e tako je to izgledalo, odnosno tako su nasi igraci izgledali. Kakve su to vadione za teren, pa i njima je bio isti teren, i ljudi nas ubili doslovno. Nadam se samo da cemo izvuci pouku iz ovoga i da ce Adzem pokazati da ima autoritet i muda, jer je ovo njegov poraz..Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 4:50 pmJbg mora se nekad i izgubit treba priznati da su oni vise zeljeli pobjedu i zasluzeno su pobjedili. Mi idemo dalje bit će to bolje. Ne trebaju se igraci uzimati na zub Sinan je bio najbolji na derbiju danas nije imao svoj dan kao kompletna ekipa. Plus nas ovakav teren je bernabe za ovaj njihov. Katastrofalno da ne mozes loptu normalno dodati. Ima tu puno faktora u ovom porazu ali oni ako budemo pravi nemogu nam nista u borbi za titulu. Ja i dalje vidim siroki kao najozbiljniju prijetnju.
Meni je fascinantno kako se pričalo Šaban nije razvijen dovoljno i slično a igrao većinu utakmicu do januara kada smo bili prvi na kraju. Momak ušao protiv Širokog i zabio go i umjesto da smo ga tek onda dalje gurali kada je dobio krila on od tada nije pola sata sveukupno dobio i ajd što ne igra i ne napreduje, nego još ga i psihički gušimo.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 4:56 pmEto vidjeli smo Ćelu i Vranješa.
Može li sad kako Hare i Anel?
Ne može starost nikad ponuditi ono što može mladost.. Bar bi nama to trebalo biti jasno. Jednostavno nije bilo dovoljno trke danas i to je to.
Razbit ćemo Čelika samo uz ispravan pristup Adžema.
Ja bih dao priliku Veliću. Zaslužio je momak nakon one utakmice u Bijeljini. A i sigurnije mi izgleda od Ćubare koji je po meni jako loš..mirzza je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 5:05 pmHadžić ili Cubara, ima i Velić.
Još bi samo da kažem da je Bogičević najbolji stoper lige. Živim za dan da mu ledja vidim, nacitana neznalica koja samo još može da se dernja na saigrace.
Stanica kojeg sam branio donedavno izbrisati iz evidencija ko Turci Hakana Sukura.
mirzza je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 5:05 pmHadžić ili Cubara, ima i Velić.
Još bi samo da kažem da je Bogičević najbolji stoper lige. Živim za dan da mu ledja vidim, nacitana neznalica koja samo još može da se dernja na saigrace.
Stanica kojeg sam branio donedavno izbrisati iz evidencija ko Turci Hakana Sukura.
Definitivno. Ali je kraj svijeta kada bi mogao sa njih dresove direkt u fanshop poslat na prodaju, samo da nije blata bilo toliko.. Covjece vise kalorija izgubim ja dok ga izdrkam nego oni danas za 90 minuta.