Analizirajuci malo ovaj prelazni rok naše lige, da Čelik i Sloboda su ekipe koje su dosta promijenila igrački kadar i obje nam dolaze na Grbavicu. Iskreno mislim da će se teško uigrati za ekipe iz vrha tebele, al ipak mislim da su sulidne ekipe koje mogu izboriti opstanak u ligi. Do Lige 6 bi se trebale dobiti sigurno tri utakmice, a sa Zrinjskim šta se uradi dole. Zrinjski je promijenio ekipu, ali ipak mislim da nisu doveli akedvatnu zamjenu za Kateneca i da nemaju široku klupu što se tiče odbrane. Jednio Jakovljević je dobar ostali je bezveze. Čitava zadnja linija se treba uigrati i mislim da je to naša šansa u ovoj ligi. Sarajevo je doveli samo jednog igrača u odbrani i mislim da oni ako se dobro spreme, pod Musemićem mogu nam biti jedini konkurent u borbi za tituli. Široki, bez Krstanovića, Čabraje i još ako Menalo ode, mislim da nemaju šanse za tituli, ali imaju itekako za europu i da će na kraju u europu izaći ove četiri ekipe, samo se redosljed ne zna. Nek ostane ovako do kraja.

Vi nas mrzite, mi vas lopatom...