Spoiler:
BeširœvićHurmasica je napisao/la:Zar nije Beširović?
Spoiler:
ima ovajLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 11:03 pmImal kakav video da okacimo na glavnu kao sto smo i sa Sinanom odradili![]()
Samo ću ga metnut na lažni akaunt, da ne ispadne bruka kao za Lelića.. ili ipak nije bila brukaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 13, 2017 12:05 amahahhaha
necemo se s ovim brukati![]()
TOP, ima da ga rasirimo po forumu samo tako.![]()
Moraju kreteni nesto nac da zejabaju, karani vazda i onda oni glupost nadju kao oni nas zajebaliLARS1921 je napisao/la: ↑sri dec 13, 2017 12:36 amSamo ću ga metnut na lažni akaunt, da ne ispadne bruka kao za Lelića.. ili ipak nije bila brukaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 13, 2017 12:05 amahahhaha
Joj kako bih volio vidit onog Popovića kod nas na golu, pa to bi ses bio, uz Vukotića nazad Bog Otac nam ne bi dao gol
Đe Kospicar i velahalve oni nam mogu reci, gavran je za detonaciju tuLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 13, 2017 12:46 amMoraju kreteni nesto nac da zejabaju, karani vazda i onda oni glupost nadju kao oni nas zajebaliLARS1921 je napisao/la: ↑sri dec 13, 2017 12:36 amSamo ću ga metnut na lažni akaunt, da ne ispadne bruka kao za Lelića.. ili ipak nije bila brukaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 13, 2017 12:05 amahahhaha
Joj kako bih volio vidit onog Popovića kod nas na golu, pa to bi ses bio, uz Vukotića nazad Bog Otac nam ne bi dao gol![]()
![]()
![]()
Ma ono je golmancina![]()
Sad da li vjerovati onom clanku i da li si ubo s golmanom haj mu znaj. Imal jos kakvih potencijalnih da ne bude razocarenje![]()
Ordagić teško da će doći, i kada bi došao imao bi najveću platu u ekipi, e sada mnogi ga priželjkuju ja se bojim da se ne razočaraju
Tu sam lars, nekad samo čitam, pogotovo kada me malo naružite, ali ja sam samo iskrenLARS1921 je napisao/la: ↑pon dec 11, 2017 1:04 pmVelahavle vela kuvete, imal teVelahalve je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 1:05 pmEvo kao i prosli put kada sam rekao s kim potpisujemo sporazumni rask8d ugovora zelim reci da je Danas je sinisi vjerovatno zadnja utakmica u našem dresu, zajmovic je također bivši, jednog ćemo se igrača rješiti, za trojicu imamo ponude...
Sigurno dolaze dva beka provjerena, ne tipa da vraćaju karijere i ostale stvari, i dolazi stoper....
A sta ce biti u maju? Neki projekat koji zahtjeva novac ili ce nas ovi mjesecni rashodi dovesti do toga?Velahalve je napisao/la:Evo ja kažem da imamo do Maja, i ako nekog ne prodamo bit će problema, e pa hajd baš da vidimo, molim administratore da ove postove nekako oznace
Ma ovo sve lažni insajderi