BesirEvic ili BesirOvic
HajdarEvic ili HajdarOvic
BogicEvic ili BogicOvic
OsmankEvic ili OsmankOvic
HasanEvic ili Hasanovic
.........
Sve su to dileme
Jok, samo sam mu počeo prodavat insajderske
Pa yebi ga, i mi forumasi idemo na utakmiceLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 6:57 pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj danas komentara na tribini. Sve forumske rijeci izlaze iz ljudi.
Ma dobroPompey je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 7:33 pmPa yebi ga, i mi forumasi idemo na utakmiceLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 6:57 pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj danas komentara na tribini. Sve forumske rijeci izlaze iz ljudi.![]()
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 8:02 pmMa dobroPompey je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 7:33 pmPa yebi ga, i mi forumasi idemo na utakmiceLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 6:57 pm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj danas komentara na tribini. Sve forumske rijeci izlaze iz ljudi.![]()
![]()
Znas na sta sam mislio.. jebi se
Svi govore, treba onog Ordagica dovest nek Larsa prekine![]()
Apsolutno se slažem samo umjesto tog drugog dovesti npr Lakičevića heheh
A cudna covjeka, on dolazi ali igra sam europu, za ligu nam ne trebaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:21 pmApsolutno se slažem samo umjesto tog drugog dovesti npr Lakičevića heheh
Hocel onda dobijat plate do europe ne mere se dzabe sjedit taman i kad si Lakičević balkanski DaniloLARS1921 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:22 pmA cudna covjeka, on dolazi ali igra sam europu, za ligu nam ne trebaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:21 pmApsolutno se slažem samo umjesto tog drugog dovesti npr Lakičevića heheh
Hoće, pjevatPlava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:25 pmHocel onda dobijat plate do europe ne mere se dzabe sjedit taman i kad si Lakičević balkanski DaniloLARS1921 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:22 pmA cudna covjeka, on dolazi ali igra sam europu, za ligu nam ne trebaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:21 pm
Apsolutno se slažem samo umjesto tog drugog dovesti npr Lakičevića heheh