VIDEO/ FOTO: FK Borac BL – FK Željezničar 0:1
http://1921.ba/video-foto-fk-borac-bl-f ... ar-01-4127
Meni je to jedina dilema. Siniša je bolji nazad, Stana naprijed. Siniša je disciplinovanji i koncentrisanji, a Stana opasnji za protivnika, više daje sebe u igri. Sa druge strane Stana je odličan beckup za obje strane. Ja bi počeo sa Sinišom, a Stanu bi čuvao da razbije u drugom poluvremenu.
Ja bih poceo sa Sinisom zbog cvrstine odbrane, ali nesto mi na umu da onda necemo imati dobar protok lopte zdesna i kontam da nam zbog toga ne naprave pritisak.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto nov 21, 2017 2:29 pmMeni je to jedina dilema. Siniša je bolji nazad, Stana naprijed. Siniša je disciplinovanji i koncentrisanji, a Stana opasnji za protivnika, više daje sebe u igri. Sa druge strane Stana je odličan beckup za obje strane. Ja bi počeo sa Sinišom, a Stanu bi čuvao da razbije u drugom poluvremenu.
Veteran1965 je napisao/la: ↑uto nov 21, 2017 2:29 pmMeni je to jedina dilema. Siniša je bolji nazad, Stana naprijed. Siniša je disciplinovanji i koncentrisanji, a Stana opasnji za protivnika, više daje sebe u igri. Sa druge strane Stana je odličan beckup za obje strane. Ja bi počeo sa Sinišom, a Stanu bi čuvao da razbije u drugom poluvremenu.
Zec se inace ne koristi koliko bi mogao, od pocetka vecina napada ide na Zaku, a na lijevom krilu se rotiralo od Zajmovica, Ramovica, Zeba, pa i Vojo u Vitezu, a Zec je na toj poziciji najbolji, posebno na sporu odbranu (kod pitara).