Velahalve je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 9:24 ama što mene prozivaš, jesam li rekao da su razgovarali kao što su razgovarali i sa ostalima, i da je ostalo mnogo stvari koje treba s njim da se definišu, tako da evo opet kažem ne treba letiti pred rudu, razgovaralo se evo i da kažem i sa M Stanićem pa jel on postao SD.
Sljedeće što hoću da kažem, evo sve i da se dogovore , što naravno nije isključeno, šta očekujete, očekujete neke tranfere-dolaske, neke strašne igrače...ma možete zaboraviti, kada već sve znate dajte mi recite koliko to klub ima novca na raspolaganju za transfere...
Hoćemo Ordagića, Vukotića, neće doći ni oni ni slični njima...
LARS1921 je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 9:41 amJa ne želim Ordagića, ja želim Vukotića
neće doći Vukotić 10000%, zapamti dobro moje riječi, uzalud se nadaš
velahalvo lažni insajderu
Velahalve je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 10:11 amok kako vi kažete i mislite, ja imam svoje stavove i informacije, vi imate svoje i to je redu, o mnogo stvari bi mogli ući u diskusiju ali neka...i kada budete uradili za klub ono što sam ja uradio i što radim može me onda uvrijediti nečije nepoštovanje ali pojedinaca nikad, ali niste ni svjesni koliko niste u pravu u nekim stvarima
https://youtu.be/28zkAhvPniY?t=47Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 10:14 amOvi insajderi puknu samo tako (sta se ovo desi), a jedini stalozeni je Gavran. Pravi hadzija. Unutrasnji mir, vjera.
Gavrane, glasao sam za tebe i uvjek cu glasat.
Mi smo hadzijini, hadzija je nas.
u vezi ovog trening kampa sto bi se trebao praviti, kad bi se moglo vise znati o tome? ima li se neki vremenski horizont za sami projekat?
Treba Rejs da dodje, on da ovo rijesiLARS1921 je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 10:15 amhttps://youtu.be/28zkAhvPniY?t=47Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 10:14 amOvi insajderi puknu samo tako (sta se ovo desi), a jedini stalozeni je Gavran. Pravi hadzija. Unutrasnji mir, vjera.
Gavrane, glasao sam za tebe i uvjek cu glasat.
Mi smo hadzijini, hadzija je nas.
![]()
![]()
Velahalve je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 10:15 amOpusti se, loze teVelahalve je napisao/la: ↑pet nov 03, 2017 10:11 amok kako vi kažete i mislite, ja imam svoje stavove i informacije, vi imate svoje i to je redu, o mnogo stvari bi mogli ući u diskusiju ali neka...i kada budete uradili za klub ono što sam ja uradio i što radim može me onda uvrijediti nečije nepoštovanje ali pojedinaca nikad, ali niste ni svjesni koliko niste u pravu u nekim stvarima
Ma u vecini slucajeva se ljudi zafrkavaju tako da nemoj uzimati za ozbiljno.