KLIS je napisao/la: ↑sri avg 23, 2017 11:11 pm
Nakon članka o propasti dinastije Misimović, prisjetimo se jednog vizionarskog priloga
Miske kamatar, kad se samo sjetim...
Ova Mreza je najodvratnija emisija ovog tipa u drzavi, a to govori puno, jer im je konkurencija stvarno zajebana. Najbolji su mi kad se bave sportom. Sjecam se da je onaj glavati, sa glasom prostitutke koja pusi 3 kutije cigara dnevno (Nedim Hasic se ja mislim zove - inace pitarcina s infa) iskonstruisao pricu da su Dzeko i Spahic Hajrovica gadjali loptama, a meni licno jedan sportski novinar (sto kaze Braco Hadziosmanovic "nebi daga imenuem") koji je prisustvovao tom treningu potvrdi da se radilo o zajebanciji i sali. Ova groteskna kreatura je od toga napravila skandal epskih razmjera i sta sve ne, narusila ionako narusenu atmosferu u reprezentaciji i generisala nevjerovatnu hajku na jednog Edina Dzeku. Sve to za, pretpostavljam, rucak ili petobanku.
Najbolje od svega je sto ovi jadovi na osnovu nekih mahalskih poluinformacija plasiraju lazi i konstruisu takve price da je to Bogu plakat. TV inacica govnogovno tacka ba. Da je ovo normalna drzava ne da ne bi prismrdili javnom servisu, nego ako bi se i usudili da javno govore ovakve gluposti platili debelu odstetu za klevetu. Gdje pitar nogom zakoraci, tu trava ne raste. Sjeme im se udbasko zatrlo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj