Ako mu je trazio da Zeljo izgleda kao da igra s igracem manje, onda vjerovatno jeste.AsharaK je napisao/la:Pa Kemo je odradio ono možda što je trener tražio?
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ako mu je trazio da Zeljo izgleda kao da igra s igracem manje, onda vjerovatno jeste.AsharaK je napisao/la:Pa Kemo je odradio ono možda što je trener tražio?
Kemo je tu bio najmanji problem. Mislim da su Žerić i Zeba tu utakmicu odigrali na nivou druge federalne, sjever.
Ja se slazem sa tobom, ne moze uloga zadnjeg veznog ( pogotovo kada igras sa jednim) biti skidanje dugih lopti, on mora organizovati napade biti motor ekipe a sa Kemo to ne ide.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 3:40 pmJest Adzem isao da skine njihove duge lopte to je i sam rekao.
Ali kome?! Vitezu se mi prilagodjavati?
Moze al on je ovim potezom uskratio Zeljinu kreaciju. Znaci da nije dobro odvagao u tome koliko ce izgubiti time sto ce osujetiti igru Viteza.
Ne igramo protiv Porta pa da nemamo sanse protiv njih pa onda ih nekako zatvarati. Protiv Viteza Zeljo apsolutno ne treba da se prilagodjava, pogotovo na nasem terenu. Igramo nasu igru i to je to, a ne toliko rotirat i izmjesat da bi osujetio duge lopte Viteza pa do te mjere da mi nismo ninasta izgledali.
Svaka cast na pokusaju. Ako je to jedini razlog onda nema bas logike.
Meni je nekako logicnije bilo da se Blagi malo ohladi. Ali ne bas s stoperom na njegovom mjestu. Mozda je to i uspjelo, jer usao je Blagi i bio dobar, mada opet nista promjenio nije jer je Kemo ostao kao organizator igre.
Onaj pas prema Ramovicu u kontri se morao zavrsiti pogotkom. Kako kaze i Musa, ono prave ekipe zavrsavaju golom, mozda nije ovako naizgled 100% sansa, al to mora bit gol. Da je Blagojevic ondje davao pas bilo bi sigurno bolje.
Ako ides na ubacaje, onda krila i bekovi nesto moraju iskombinovati, a ni to nije bilo. Ono sto rade Stojkic i Todorovic, kod nas nema. Ne znamo.
Kakvi onda centarsutevi, a ni spica nemamo da pokupi nesto tako.
Totalno bezidejno je bilo i hvala Bogu pa pade gol. Mi ga nikad sami ne bi dali.
Sidji ti na teren ako mislis da mozes boljeexbabilon je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 3:58 pmMa postavka igre je problem. Trener mora iz igraca izvuci maksimum, postaviti ih na prirodne pozicije i dati im zadatke u skladu s njihovim mogucnostima. Protiv Goska je to i licilo na nesto. Protiv Viteza nije licilo ni na sta. Kemu je zavalio na zadnjem veznom, Ramovica na krilu, Zeba i Zera su trebali dobiti neke korisne lopte na protivnickoj polovici, a tih lopti nije bilo jer su ih slali stoperi i Kemo. Fula igre, fula taktike, svega. Od loseg Viteza si losiji na Grbavici i kazes nije sretna pobjeda, sve je okej.
Ma vrucina, ne mogu ja to.Hadzijalagic je napisao/la:Sidji ti na teren ako mislis da mozes boljeexbabilon je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 3:58 pmMa postavka igre je problem. Trener mora iz igraca izvuci maksimum, postaviti ih na prirodne pozicije i dati im zadatke u skladu s njihovim mogucnostima. Protiv Goska je to i licilo na nesto. Protiv Viteza nije licilo ni na sta. Kemu je zavalio na zadnjem veznom, Ramovica na krilu, Zeba i Zera su trebali dobiti neke korisne lopte na protivnickoj polovici, a tih lopti nije bilo jer su ih slali stoperi i Kemo. Fula igre, fula taktike, svega. Od loseg Viteza si losiji na Grbavici i kazes nije sretna pobjeda, sve je okej.
Ma nije najahala. Niko mu ne skida glavu, samo govorimo da je lose postavio. MAda
Subota, 20:30.
Dovest Stilica... I samo da kazem za Stilu mozda se jest cuvao noge s 19 al i kao takav je bio najbolji u ligi... I ne vidim razlog da sad cuva noge s 30 godina ako Ce Doci u Zelju nema mu vani vis ici jer tamo se ne ide sa 30 i kusur godina isto tako mislim da bi nam igra napredovala za 60% i da bi bilo Koi napadač dosao do izražaja i imao bar 10 golova na kontu cak i Beganović da je prvi izbor u napadu