Ojdanić neki. Era valjdaOkolele je napisao/la:Ko je dobio crveni karton kod Borca..
Joj Adzema i ovih izjava ... vratite nam Hareta Alihodzica.
Ojdanić neki. Era valjdaOkolele je napisao/la:Ko je dobio crveni karton kod Borca..
Kukalo se i kukat će se.
ma najmanje je bitno šta priča. ja sam to govorio i za sabljine nemušte pres konferencije, i kažem i sad. mnogo velikih su "nafurani" u očima naroda, mada ne svi, i to nije ništa automatski negativno. daj samo suštine i djela iza toga, konačno...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:24 pmHajde bolje i furanje na Brku nego standardne izjave gdje napamet znaš šta će ko reći..
kome ugoditi?Sramotno vam je ovo, svaka cast momcima iz udruzenja rade evropski sve izvjstaje, ali ovako provocirati trenera svog voljenog kluba SRAMOTA, iskreno ja bi ti samar opalio da sam adzem, eto on ne bi volio da zeljo uvali ovim levatima 5 komada , a nemoj da budete ko pitari jer jedno kolo zakaric najbolji drugo kolo mu psuju sramota je nismo mi " pitari-seljaci."
Treba da podrzite klub sad vidite da nema ni jedan igrac koji moze sam rijesit tekmu sve je ovo truba od igraca ali treba ih
ne znam zasto se osvrces uopce na takve komentare.1921.ba je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:30 pmkada se ne postavljaju skakljiva pitanja, ide novinari su dno, samo klimaju glavom, a kada se postavi pitanje kao sinoc adzemu, onda ide ovakav odgovor navijaca
kome ugoditi?Sramotno vam je ovo, svaka cast momcima iz udruzenja rade evropski sve izvjstaje, ali ovako provocirati trenera svog voljenog kluba SRAMOTA, iskreno ja bi ti samar opalio da sam adzem, eto on ne bi volio da zeljo uvali ovim levatima 5 komada , a nemoj da budete ko pitari jer jedno kolo zakaric najbolji drugo kolo mu psuju sramota je nismo mi " pitari-seljaci."
Treba da podrzite klub sad vidite da nema ni jedan igrac koji moze sam rijesit tekmu sve je ovo truba od igraca ali treba ih