Cuj trcali jos 2 sata.
Gdje ce toliko, svakako je prevruce i nek sidje neko ako misli drugacije, znojis se na klupi.
Necemo spominjati ni da Amar uzme godisnji na pocetku prvenstva i ostavi nas na livadineroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 4:34 pmMnogi ovdje, poput tebe, izgleda ili imaju jako kratko pamćenje ili Želju prate jako kratko.Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:58 pmNebi Amar dozvolio da mu pred vazne utakmice ekipa ostane bez prvog centarfora
Brzo si zaboravio da je u zadnjem mandatu, recimo, Bekric posle sjajne sezone odmah prodat prije Hapoela. Ili, da mu je Nyema otišao po isteku ugovora pred, čini mi se Maribor pa Zola imao vatreno krštenje u Evropi. Ili da ga je jedan Kerla dvaput ostavljao na cjedilu pred evropu jer mu je isticao ugovor.
Ili, da se vratim još dalje, na prvi mandat kada su morali biti prodavani najbolji igrači Muratović, pa Bešlija, i sl. pred samu evropu pa moraš sa novom ekipom igrat evropu.
A zašto???
ZBOG FINANSIJSKE NEMOGUCNOSTI DA ispratiš neke stvari.
Mnogi od vas lete u nekim visinama meni potpuno nerazumljivim.
Bolan, pa mi još gradimo klub skoro iz temelja, omladinski pogon iz temelja organizujemo, tribinu gradimo. Heeeeej, sami tribinu gradimo. S druge strane svi konkurenti imaju neku vrstu pomoći, ili političke ili sudijske. Neki i jednu i drugu. I opet su pet deka s nama.
Zato vam kažem da je i ovo sad super obzirom na okolnosti. Mi ako ovako nastavimo prije ili kasnije ćemo imati potpuno zdrav i za naše uslove finansijski jak klub.
Sad, što bi neki štošta preko noći pa bi da izmisle nekog sportskog direktora (ili nazovi ga kako hoćeš), ali im ne naumpada niko osim Amara koji to neće je drugi par rukava.
Najbitnije je da se radi pošteno, iskrene namjere, a trud prije ili kasnije na naplatu.
Mada nešto nisam ni ubijeđen da ova uprava ima ikakvu poštenu alternativu, bez imalo dramatizovanja.
P.S. Halalite na podužem postu, procitace ko želi ali vjerujte da ste mi godišnji pokvarili pojedini sa kuknjavom zbog jedne je.bene utakmice, jeb.la vas utakmica. Na plaži malo uđem da vidim šta ima ono samo kuknjava.
De malo podrške i optimizma!
Forza Željo!
Svaka cast nek si napisao ovo, izgldda da mnogi ne znaji te stvari nego samo gluppsti pisu i negativu prospiaju. Nije samo ovaj gore lik nego ih ima vise koji pisu gluposti..neroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 4:34 pmMnogi ovdje, poput tebe, izgleda ili imaju jako kratko pamćenje ili Želju prate jako kratko.Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:58 pmNebi Amar dozvolio da mu pred vazne utakmice ekipa ostane bez prvog centarfora
Brzo si zaboravio da je u zadnjem mandatu, recimo, Bekric posle sjajne sezone odmah prodat prije Hapoela. Ili, da mu je Nyema otišao po isteku ugovora pred, čini mi se Maribor pa Zola imao vatreno krštenje u Evropi. Ili da ga je jedan Kerla dvaput ostavljao na cjedilu pred evropu jer mu je isticao ugovor.
Ili, da se vratim još dalje, na prvi mandat kada su morali biti prodavani najbolji igrači Muratović, pa Bešlija, i sl. pred samu evropu pa moraš sa novom ekipom igrat evropu.
A zašto???
ZBOG FINANSIJSKE NEMOGUCNOSTI DA ispratiš neke stvari.
Mnogi od vas lete u nekim visinama meni potpuno nerazumljivim.
Bolan, pa mi još gradimo klub skoro iz temelja, omladinski pogon iz temelja organizujemo, tribinu gradimo. Heeeeej, sami tribinu gradimo. S druge strane svi konkurenti imaju neku vrstu pomoći, ili političke ili sudijske. Neki i jednu i drugu. I opet su pet deka s nama.
Zato vam kažem da je i ovo sad super obzirom na okolnosti. Mi ako ovako nastavimo prije ili kasnije ćemo imati potpuno zdrav i za naše uslove finansijski jak klub.
Sad, što bi neki štošta preko noći pa bi da izmisle nekog sportskog direktora (ili nazovi ga kako hoćeš), ali im ne naumpada niko osim Amara koji to neće je drugi par rukava.
Najbitnije je da se radi pošteno, iskrene namjere, a trud prije ili kasnije na naplatu.
Mada nešto nisam ni ubijeđen da ova uprava ima ikakvu poštenu alternativu, bez imalo dramatizovanja.
P.S. Halalite na podužem postu, procitace ko želi ali vjerujte da ste mi godišnji pokvarili pojedini sa kuknjavom zbog jedne je.bene utakmice, jeb.la vas utakmica. Na plaži malo uđem da vidim šta ima ono samo kuknjava.
De malo podrške i optimizma!
Forza Željo!
O tom ti pricam vrtimo se u krug.... Titule donekle i nisu bitne sponzoru al jesu simpatizerima i obicno raji gdje bih umjesto 4 milje imao 12 milja gledaoca na svakoj tekmi tu si zanimljiv sponzoru mnogo vise nego s 4 k a da bih simpatizerima bio zanimljiv moras imati rezultat igru titulu marketing i samim tim imas veci broj clanskih prihoda od ulaznica sponzore investicija itd .... Za to ti trebaju sportski segmenti ulaganje u to pa tek onda tribine da ima ko doci i popuni te tribine a ne da zjape poluprazneHadzijalagic je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 5:05 pmBas su ozbiljnim sponzorima interesantne titule u BHPL. Jasta su. Neka nama tribina, titule smo osvajali i osvajacemo ih opet kad tad. Raja je samo zbunjena jer vec par godina nema nikakvog napretka u tzv. sportskom segmentu. Samo se vrtimo u krug i to je nesto sto nas cini nervoznim. Nisu titule nesto sto nasi navijaci ultimativno traze. Trazi se samo neki progres i naznaka buduce stabilnosti u tom sportskom segmentu a tih naznaka nema..
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 12:42 pmStavljati Kemu na zadnjeg veznog u nekim ozbiljnim planovima i buducim tekmama je dokaz da se razumis u fudbal kao Mara u kriv *****.
Jos reci da ce bit top zadnji vezni, ala Buskec.
Shavati da je ovo Izmisljanje pozicije jer nemamo sem Blagija zadnjeg veznog i vjerovatno je htio ohladit Blagojevica pa je i sam na presu rekao tako da Kemo jedini mozeu nesto tu igrati.
On nije zadnji vezni nit ce kad biti.
Grob te **** ko sve moze pisati i mislit da je najpametniji.
S obzirom da si govorio da je Sinisa bolji od Memije, da je Veca klosar i da ne zasluzuje nas dres, da ce nam Bekric biti top pojacanje i jos mnogo takvih nebuloza, nisam ni mislio da ces jednog naseg omladinca usporediti sa Busquetom, ali sam mislio da si svjestan koji si strucnjak.
S obzirom da sam ja govorio da je Memija mnogo bolji od Sinise, da Vedran nije klosar nego je jednostavno mlad i moze mu se desiti propust, da nisam ni pod razno zelio vidjeti Bekrica kao pojacanje, trebali bi se sloziti da ce prije Kemo postati Busquet, nego sto ces ti pogoditi sta u vezi ove plemenite igre.
Upravo, produzite ugovore Vedranu i Kemalu, niste valjda toliko nesposobni, da vam dva nasa najvrednija igraca ulaze u zadnjih pola god ugovora...
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 12:42 pmStavljati Kemu na zadnjeg veznog u nekim ozbiljnim planovima i buducim tekmama je dokaz da se razumis u fudbal kao Mara u kriv *****.
Jos reci da ce bit top zadnji vezni, ala Buskec.
Shavati da je ovo Izmisljanje pozicije jer nemamo sem Blagija zadnjeg veznog i vjerovatno je htio ohladit Blagojevica pa je i sam na presu rekao tako da Kemo jedini mozeu nesto tu igrati.
On nije zadnji vezni nit ce kad biti.
Grob te **** ko sve moze pisati i mislit da je najpametniji.
Ovo komotno može bit izvještaj, samo fale one dvije dobre šanse Viteza..
cikazubo je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 6:25 pmOvo komotno može bit izvještaj, samo fale one dvije dobre šanse Viteza..
https://www.youtube.com/watch?v=TLETshxB4Gc