Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MileZeljovac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 10:35 pm

Ljudi dragi sta vam je? Treneri ce se mijenjati kad god bude lose kao ovo do sada, samo iz tog razloga sam se registrovao. Sta nas briga ko ce igrati jer zato ima strucni stab. Nase je da idemo na utakmice, bodrimo klub a ko ce igrati nije nasa stvar. Ne znam jeste vi ovdje zbog Zelje ili Bekrica Jahica Zerica?
Pa majka mu stara ko da smo pitari a nismo.. cccc

storm_raider
Kontakt:

Vipla1921 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 10:33 pm
storm_raider je napisao/la:
ned jul 23, 2017 10:19 pm
Vipla1921 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 10:16 pm
Ko mi brise jebene postove kad nazivam olose pravim imenom? Evo opet nije mi mrsko pisati nabijem na racku prvo sindikalca, pa sad vracanje rumenog.. nije mi zao sekunde permamentnog jer mi je svaka jebena tekma patnja.. Ali opet nije sam kriv, nabijem na racku I cenana kloca I nikolica i njegove najave titule! Celavi je morao dobiti otkaz nakon derbija! Momentalno nakon derbija!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Post ti i dalje stoji, niko nije obrisao. A psovati nije lijepo svakako.
Nije mi ucitao post izvini do mene je.. Nije vise ovo normalno kako da ne psuje covjek? Nije lijepo da nam jebu zivce ovako.. Otjeraj stanu pa ga vrati.. Sindikalca ne mogu više smisliti, mrzim ga ko ne znam koga.. Sad bekric.. Pa nakon onog teksta gdje indirektno nam kaze da su se on i jarani dogovarali kad ce igrat, a kad neće.. Pa sta sad da očekujem? De molim te jesam sta slagao? Otprilike sto pises vidim da imamo slično viđenje stvari oko našeg kluba..
Ne ocekujem nista, neka me iznenade. Ocekujem da vidim svoju Grbavicu sutra, da zapjevam Zeljo Sampion, a oni neka sutaju loptu. Ko ih ebe. Sutra cu biti tu, na svom mjestu, a Zeljo nas treba! To je bitno!

@MileZeljovac, dobrodosao na forum!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

malta071
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:37 pm

Kako jedu vnago lepi i lacvi. Sprema se hajka...

Okolele
Kontakt:

Hajde ljudi dosta kuknjave,sutra se igra utakmica..Dodjimo u sto vecem broju i podrzimo Adžema i ekipu ka novoj pobjedi..Nadam se napokon jednoj ubjedljivoj pobjedi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:38 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
ned jul 23, 2017 10:15 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 23, 2017 10:09 pm
Sutra na Grbavici napokon gledamo fudbal a napadamo silovito i kad povedemo, :karanje:

Slavko da je ostao mi derbija ne bi dobili do sudnjeg dana, a kad pogledaš malo bolje vazda je bio pitarski nastrojen.
e u ovo ne vjerujes ni sam...

prije da cemo se boriti za svaki bod kao izmedju 2005-2009 i da cemo moliti boga da uzmemo koji bod na gostovanjima...
Naravno da vjerujem, Adžem zna ko je Željo i njegov rad će se vrlo brzo vidjeti a vala i da je teška neznalica gori od Slavke ne može biti. Slavko ima jednu jedinu formaciju i forsira jedno te isto do iznemoglosti. Mala djeca su pročitala njegovu igru i kamo puste sreće da su ga nogirali prije Aik-a možda bi naša evropska priča još uvijek trajala.

Da prevedem, Adžem ima muda a i znanja - Petrović nema ni jedno ni drugo
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Reha1921
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:38 pm

Amar Osim :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:39 pm

Kaze Amar za Mihojevicevu gresku "bolje sad nego za 5 godina. Ali ako nastavi ovako, za 5 godina nece ni igrati.

Bogicevic, 15 godina vise, ista greska svaku drugu utakmicu :zid:

salle86
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:40 pm

E bravo Amare. Većinom "te ne razumijem" ali ove dvije, ne zna se koja je bolja.
- na sjednici pa tamo reći šta treba
- zasićenje igrača koji su dugo tu ali nema pomaka, takvih se bolje riješiti makar bili i prvotimci (odma mi Jovan tu naompade)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Bosanski lonac
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:41 pm

MileZeljovac je napisao/la:
Ljudi dragi sta vam je? Treneri ce se mijenjati kad god bude lose kao ovo do sada, samo iz tog razloga sam se registrovao. Sta nas briga ko ce igrati jer zato ima strucni stab. Nase je da idemo na utakmice, bodrimo klub a ko ce igrati nije nasa stvar. Ne znam jeste vi ovdje zbog Zelje ili Bekrica Jahica Zerica?
Tako je.
Interesuje me samo Željo. Ne interesuju me ni treneri ni igrači. Samo Željo i ništa više.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

GoodisonPark
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:42 pm

MileZeljovac je napisao/la:
Bravo Mile, prvo pa muško što bi rekli :)

Dobro nam došao i piši češće :palacgore:

Željo samo Željo!
Željo samo Željo!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:43 pm

BlwD je napisao/la:
Kaze Amar za Mihojevicevu gresku "bolje sad nego za 5 godina. Ali ako nastavi ovako, za 5 godina nece ni igrati.

Kad nemate argumenata fatate se bogicevica, a frajer odigrao 4 perfektne utakmice u europi. Budite jednom u zivotu realni.

damirfile
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:43 pm

malta071 je napisao/la:
Kako jedu vnago lepi i lacvi. Sprema se hajka...
:palacgore:

sajo10
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:44 pm

A vala pozelio sam Amara na klupi Zelje.. njegove pres konferencije i izjave su show! :D :D Nema floskula "znamo im sve mane, gdje su jaki bla bla", "sigurno nas ceka teska utakmica"..

Bosanski lonac
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:45 pm

Ja osjećam tako neko olakšanje. Ne mogu vam opisati.
Mislim da nam dolaze bolji dani.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Vipla1921
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:49 pm

Pa sta ako je odigrao 4 tekme u evropi ok? Prosla sezona sta je bilo? Koliko puta nam je dosao glave? Sindikalac ima neko postovanje hahahahah.. Pa on nikad se nije smio vratiti nama. Pa Zola tek se oporavio, a on na otoci onako igrao na njega.. valjda se sjecate toga.. Jedva cekam dan da ga ne vidim vise !

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:51 pm

Vipla1921 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 10:49 pm
Pa sta ako je odigrao 4 tekme u evropi ok? Prosla sezona sta je bilo? Koliko puta nam je dosao glave? Sindikalac ima neko postovanje hahahahah.. Pa on nikad se nije smio vratiti nama. Pa Zola tek se oporavio, a on na otoci onako igrao na njega.. valjda se sjecate toga.. Jedva cekam dan da ga ne vidim vise !

pa fatajte se zebe, blagojevica, stanica i ostalih jebai vas oni

salle86
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:51 pm

A falio je i Edis i njegovo interno rješavanje :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 10:52 pm

Minjore je napisao/la:
BlwD je napisao/la:

Kad nemate argumenata fatate se bogicevica, a frajer odigrao 4 perfektne utakmice u europi. Budite jednom u zivotu realni.
Nemoj me samo svrstavati u te neke jer ja stvarno nemam veze ni ko je sta tu :rofl: , samo sam nasao poveznicu, podsjetilo me to na njega. Svaka mu cast za AIK i Zetu ali to mi nije dovoljan razlog da se zaboravi prosla sezona, od pocetka pa do kraja. Vidit cemo ga sad, nadam se da ce nastaviti formu iz europskih utakmica.

Docdr
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:53 pm

Koja je nama dugorocna strategija? Recimo trogodisnja. Taj upitnik mi stoji iznad glave od odinog odlaska. Cini mi se da je sve bilo gasenje pozara koji su nastajali bas zbog nemanja jasne vizije. Bas zato je SP bio samo vatrogasac koji je morao pod svaku cijenu da spasi sezonu. Ali ne neko kome je receno da sta i kako se dugorocno ocekuje. Hype marketinskih poteza kakvi su bili stevanovic zahirovic i ostali kratko traje. Ako iza toga nema sistema koji se gradi dugo i gdje se ne moze desiti da kad ti ode najbolji strijelac lige da nemas plan b onda je neminovan pad. Ali ako postoji strategija koja nije samo ad hoc rjesavanje problema tad se i rezultatska kriza lakse prebrodi. Od uprave ocekujem da nam bas to kazu. Gdje vide Zelju za dvije godine? Ali ne floskule kao sto su igranje grupne faze nego kako vide razvoj sportskog kolektiva. A za to treba imati dobar skauting u BiH kao i odlican rad sa omladinskim pogonom.

GoodisonPark
Kontakt:

ned jul 23, 2017 10:54 pm

Sutra svi na Grbavicu, podržimo našeg Želju, podržimo našeg Adžema i našu ekipu...

Ne očekujem neku spektakularnu igru sutra ali očekujem da momci pokažu koja ekipa na terenu je Željo i da napadnemo protivnika iz svih raspoloživih oružja.
Željo samo Željo!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava