Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 17, 2017 10:22 am

ChWilla je napisao/la:
pon jul 17, 2017 10:18 am
ne kurči se on. nije on mujkanović. nego nema ponudu i šilji da mi malo pojačamo...
Nadam se da je Malo :D

Vremena nema mnogo, do 21.ako se ne varam.
Zato odmah u auto i raspaliti gore i sjest pa pokusat se dog. Znaju i oni da nema smisla drzati nezadovoljnog igraca i da je ovo ponuda koju imaju. Ko zna hoce li imati poslije.

salle86
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:34 am

ponosannavas je napisao/la:
pon jul 17, 2017 9:40 am
Bezveze je ponuda i da je pregovaračka finta. Ispod 50.000 i to eur nisu trebali slati ponudu, a onda pričati o procentima dalje možeš. Sa druge strane neozbilno je i od Ilića što je odmah izašao u medije. Očigledno ovdje u BiH još uvijek nema kulture pregovaranja. A naravno o nama da ne govrim. Mi odmah neprovjereno pa ćemo sad oplesti dvadesetak stranica o tome.
Da se malo igramo menadžera :D
Ja da se pitam (a ne pitam hhh) ponuda bi bila 50.000KM odma + Kemo O. na posudbu godinu dana sa klauzulom da mora odigrati određen broj utakmica (50% utakmica odigra Krupa dobije još 30k, 60% utakmica =40k, 70+% utakmica =50k) + 20% narednog transfera (ova stavka se poništava ako Kemo ne odigra bar 50% utakmica)

Eto jes malo ludo ali vjerujem da je u interesu oba kluba plus izvodivo :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hadzijalagic
Kontakt:

arelinho je napisao/la:
pon jul 17, 2017 10:19 am
Oni ako ga nama ne prodaju neće nikome. Njemu će isteći ugovor tamo i onda će otići besplatno.
Ako ga ne dovedemo onda je nama totalno nebitno prodala ga Krupa za milion ili zavrsio karijeru za 3 mjeseca..

@pile87 Ja ne bih rekao da smo igracki nesto slabiji ali ako uzmemo sve ostale kombinacije koje ova liga nudi onda smo znacajno slabiji.. Valjda su i nasi svjesni toga.. Mora se rizikovati.. Ja kada sam rekao da je duznost uprave da obezbjedi novac za pojacanja mene haman prozvase dusmaninom kluba a boga mi moraju se i ove stvari u vezi pojacanja puno odlucnije raditi, onako kako to rade u ostalim aspektima..
Ndare je napisao/la:
pon jul 17, 2017 10:20 am
Ponuditi onako kako bi Ilići i Mujkanović htjeli ili željeli znači da bi haman vrijednost izgradnje Istoka dali za dvojicu igrača. Ovdje se piiše kako smo smiješni sa ponudama a kad kartu za pretkolo EL treba kupiti kuknjava na 900 stranica iako znamo da je to jedinstvena prilika da klub zaradi jer teško očekivati protiv GOŠKa 127k zarade.
U ovom dijelu se u potpunosti slazem ali opet je nasa publika medju najodanijom u regiji.. S obzirom sta su nam priredili na kraju prethodne sezone pokazali smo da bezuslovno volimmo i podrzavamo klub i da smo spremni prastati i najvece izdaje.. Zbog svega toga se ne smije navijacima nista zamjerati.. Bez obzira sto kukamo mi smo prekucali sa podrskom ove evropske utakmice..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon jul 17, 2017 10:39 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ponosannavas
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:35 am

Ndare je napisao/la:
Ponuditi onako kako bi Ilići i Mujkanović htjeli ili željeli znači da bi haman vrijednost izgradnje Istoka dali za dvojicu igrača. Ovdje se piiše kako smo smiješni sa ponudama a kad kartu za pretkolo EL treba kupiti kuknjava na 900 stranica iako znamo da je to jedinstvena prilika da klub zaradi jer teško očekivati protiv GOŠKa 127k zarade. Vukotića i Ordagića onomad smo se nagledali u prošlosti u drugim klubovima tj. dominirali su u svojim ruralnim sredinama i dolazak u Bosanski Bajern, Real, tj VELIKOG ŽELJU mnoge je zbunio i pružali su igru sindroma Livaje a mali ih je milion primjera (Obad, Dudić, Škaljić, Stančeski, Prepoli, Tica......). Jedno je želja, epp i mali oglasi a drugo je realnost i stvarnost. Iz Želje se prodaje iz Želje se skautira od strane inih stranih menadžera, Željo je na Sport Klubu, Željo je u EL a sela i sredine sa stadionima koji imaju posjetu ukupnu u sezoni koliko mi protiv AIK-a mislim na više klubova kad shvate realnost tim prije će i prestati enterokolitirati po inim sajtovima i dizati cijenu svojim "bekenbauerima" i "žuninjima" koje je vidilo u godini par stotina gledalaca.
Ma vjeruj ti meni buraz da ja genrealno nisam uopšte za slanje ponuda još uvijek. Po meni ne treba ni ovih 30.000 slati jer sad možeš dovesti i stranca i ima slobodnih igrača. Međutim kad već šalješ ponudu onda pošalješ kako treba ili nikako. 30.000 KM su ponude za djecu koja su potencijalno dobri igrači a želiš da ga dovedeš tipa Peco u Veležu ili Šerbečić dok je bio u Zvijezdi i to na klupi. Za Ordagića sam bio da se pošalje ponuda jer nam donosi mnogo toga i slabi konkurente, ali ni to nisam bio prije nego smo prošli u drugo pretkolo i prije nego smo prodali Lendru. Sad već imamo i opciju stranca pa je i Ordaga jeftinij. Umjesto VUkote mislim ad imamo i drugih rješenja, a ako nemamo onda nek i njega kupe ali sa normalnom ponudom. Pa više se isplati Iliću da mu igra frajer još dvije godine nego 30.000.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:40 am

igrački mi ni ovako nismo slabiji ni od koga. ali široki zasad igra bolje i to dosta bolje...i ostali namještaju utakmice, a mi ne.

ja se toplo nadam da ni igrači širokog neće dugo izdržati sa trenerom koji ih zaista trenira, kako je to običaj u našoj ligi... :D
gradi željo boli te *****

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:47 am

Po meni kao laiku bi bila normalna ponuda od 70000 na ne znam dvije rate. Dodatnih 30000 ako osvojimo titulu i 10% od narednog transfera. Mislim da bi ovakvu ponudu prihvatili...
Srcu draga, boja PLAVA !

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:48 am

Ah ljepote kad svi pisemo da nam fali kapitalaca, odmah nasi poslusaju :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

south side
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:51 am

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

exbabilon
Kontakt:

pon jul 17, 2017 10:55 am

Na stranu kakva je nasa ponuda, ali ovi Ilici, Mujkanovici i slicni se ponasaju ko dusmani kad im ponudis pare za igraca, ili bar tako izlaze u javnost. Koliko je papanluka u nasem fudbalu, da ljudi ne znaju sjest za sto i pregovarat, ili jednostavno ne mogu od kompleksa. Poslali ponudu za Dulju, Dinokio govori nek plate vodu. Posaljes za Ordagica, a onaj bi radije ugasio klub nego ga prodao u Zelju, ovi odma trce u medije da ponudu ismijavaju...Boze sacuvaj.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 17, 2017 11:00 am

pile87 je napisao/la:
pon jul 17, 2017 10:14 am
Hadzijalagic je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
pon jul 17, 2017 10:00 am

Fakat. Ovako kad gledam Siroki se sa ovim trenerom i ekipicom cini ko najozbiljniji kandidat. Plus, sigurno ce imati dosta sigurnih bodova od ovih sto su prosle godine igrali ligu za opstanak. Zrinjski, Sarajevo za sad ako se sta ne promijeni slabiji u odnosu na proslu godinu. Krupa ce ako svi ostanu bit opasna ali za sami vrh oni ne mogu. Isto kao i Sloboda i Borac. Mi smo trenutno tu negdje sa Zrinjskim i Sarajevom. Za gore bi nam trebao bolji trener, sto je sada kasno i neozbiljno traziti ili 2-3 dobra i provjerena igraca.
S obzirom da smo igracki tu negdje sa ekipama koje pretenduju na titulu mi smo u podredjenom polozaju jer su te konkurentske ekipe spremne na sve moguce zavrzlame i kriminalne radnje u momentima kada im zatreba.. Znamo kako to odradjuju i Siroki i Zrinjski a i puncevi puleni.. Nasa je jedina sansa da probamo kvalitetom uzeti..
Ja mislim da smo i kvalitetom malo ispod, i da su pojačanja pod moranje. Ako ih ne bude nema ništa od nas. Ali ne treba dovoditi tek da se dovede. Sa tri igrača u svim linijama mi smo glavni pretedent za titulu, i vjerujem da su i u klubu svjesni toga jer ova titula donosi mnogo mnogo više.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Nekad me uhvati crnjak ali pretežno sam optimista po pitanju Želje.
Ali hajmo ovako. Imamo tim kojem znamo maksimum. Svi ovi igrači moraju odigrati maksimalno dobro da bi uzeli titulu. Plus nemamo napadača. Nemamo ni klupu nikako. To je najveći problem.
Očekivati da Zec i Ramović budu pojačanja je "jedina nada". Ja sam lično od AZ očekivao da kao protiv nas, uzme loptu na 30m i šprint prema golu. Ok, možda je do protivnika, možda će i raditi tako protiv Goška, Viteza, Čelika. SR bar po meni bi trebao biti spona između napada(ča) i veze. Da ili gurne onu zadnju loptu (trenutno Stevi) ili je raspali sa 20.
Ovo ostalo većinom se zna koliko mogu i opet kažem to je OK, može se do titule ali treba da odigraju sezonu života. Da li je realno haj ga znaj.

---------------NAPADAČ----------------------
Zec-----------Ramović-------------Zakarić
-------------------Zeba------------------------
-----------DESTRUKTIVAC----------------
Protić-Bogičević-Graovac-Stevanović
------------------Kjosevski------------------

Moje želje naravno.
U napadu ili popularna grtalica ili zujalica ala IL, destruktivac neko lud ko Dino H. da može trčati ko lud bar 70 minuta, za sebe ali i za ZZ (ili Jovana)... i da mu igra bude "lopta može proći ali igrač ne"

EDIT: eto koliko smo tanki da sam morao prvobitno ubaciti 12 igrača da bi ličilo na nešto :D
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pon jul 17, 2017 11:19 am, ukupno mijenjano 1 put.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

reflektori
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:03 am

sve ok samo još
da nam dozvole da igramo sa 12 igrača

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:06 am

reflektori je napisao/la:
sve ok samo još
Ma hajde Boga ti prošvercat ćemo jednog
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:13 am

salle86 je napisao/la:
Bezveze je ponuda i da je pregovaračka finta. Ispod 50.000 i to eur nisu trebali slati ponudu, a onda pričati o procentima dalje možeš. Sa druge strane neozbilno je i od Ilića što je odmah izašao u medije. Očigledno ovdje u BiH još uvijek nema kulture pregovaranja. A naravno o nama da ne govrim. Mi odmah neprovjereno pa ćemo sad oplesti dvadesetak stranica o tome.
Ja da se pitam (a ne pitam hhh) ponuda bi bila 50.000KM odma + Kemo O. na posudbu godinu dana sa klauzulom da mora odigrati određen broj utakmica (50% utakmica odigra Krupa dobije još 30k, 60% utakmica =40k, 70+% utakmica =50k) + 20% narednog transfera (ova stavka se poništava ako Kemo ne odigra bar 50% utakmica)

hahahahaah dobra ideja s tim da nama treba i Kemo. Poslije Evrope Kemo i Graovac. Vukota bi tu bio sa njima u rotacijji, a Bogi out. Dzindu bi ja tamo, ali povrijedio se jbg. Ali eto kad se razmišlja nađu se i rješenja.

salle86
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:14 am

reflektori je napisao/la:
sve ok samo još

:lol: :lol: :lol:
ništa, mora Jovan na klupu onda :D
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Ja bi njima dao 100.000KM odmah i zdravo nikakav procenat vise.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

kvalitet
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:19 am

Ndare je napisao/la:
Ponuditi onako kako bi Ilići i Mujkanović htjeli ili željeli znači da bi haman vrijednost izgradnje Istoka dali za dvojicu igrača. Ovdje se piiše kako smo smiješni sa ponudama a kad kartu za pretkolo EL treba kupiti kuknjava na 900 stranica iako znamo da je to jedinstvena prilika da klub zaradi jer teško očekivati protiv GOŠKa 127k zarade. Vukotića i Ordagića onomad smo se nagledali u prošlosti u drugim klubovima tj. dominirali su u svojim ruralnim sredinama i dolazak u Bosanski Bajern, Real, tj VELIKOG ŽELJU mnoge je zbunio i pružali su igru sindroma Livaje a mali ih je milion primjera (Obad, Dudić, Škaljić, Stančeski, Prepoli, Tica......). Jedno je želja, epp i mali oglasi a drugo je realnost i stvarnost. Iz Želje se prodaje iz Želje se skautira od strane inih stranih menadžera, Željo je na Sport Klubu, Željo je u EL a sela i sredine sa stadionima koji imaju posjetu ukupnu u sezoni koliko mi protiv AIK-a mislim na više klubova kad shvate realnost tim prije će i prestati enterokolitirati po inim sajtovima i dizati cijenu svojim "bekenbauerima" i "žuninjima" koje je vidilo u godini par stotina gledalaca.
Pa uvijek se priča to. "Žalite se na cijene, a htjeli bi da plaćamo odštete". Pa, evo, uvijek plaćamo, uvijek napunimo Grbavicu kad treba, i opet ništa...

Što se tiče samog Vukotića. 30k jeste malo, realno. Ja da sam čelnik Krupe ne bih pristao na to. Oko 70 - 100k ja mislim da bi bilo ok. Uz neki eventualni procenat.

I stvarno mi iz BiH ne znamo pregovarati. Odmah se izlazi u javnost. Što neko napisa, prvo onda za Duljevića, sad ovo... Pa može li se išta desiti da mediji ne saznaju...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:25 am

pon jul 17, 2017 11:13 am
salle86 je napisao/la:

hahahahaah dobra ideja s tim da nama treba i Kemo. Poslije Evrope Kemo i Graovac. Vukota bi tu bio sa njima u rotacijji, a Bogi out. Dzindu bi ja tamo, ali povrijedio se jbg. Ali eto kad se razmišlja nađu se i rješenja.
Ja bih volio da griješim, ali sam mišljenja da se opet Kemo neće naigrati. Ko je "kriv", klub ili on nebitno u ovoj priči. A njemu treba utakmica, makar ga posudili Olimpiku (lupam) a za klupe doveli Hodžurdu :D
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:25 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ja bi njima dao 100.000KM odmah i zdravo nikakav procenat vise.
100 milja i 20%
Hoces, neces, zdrao..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mirzoni1921
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:27 am

ne bi ja njima dao ni jedne marke. dovesti igrača koji je odigrao jednu sezonu, u jednoj krupi bez ikakvog rezulatskog imperativa i davati neke cifre (za naše uslove da ti se zavrti u glavi) je malo neozbilnjo. i vi se odmah upecali na izjave ilića. otkud znate da nije slagao kao i za ponude od francuske, turske, srbije i sl. ako je imao ponude što ga nije prodao

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jul 17, 2017 11:27 am

Nudilo se i nudice se...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava