Koliko sam upratio neki djelovi stadiona ce biti zatvoreni protiv nas,a za Ordagica Hercegovina pise da potpisuje iduce sedmice za Zrinjski,danasnji clanak
Koliko sam upratio neki djelovi stadiona ce biti zatvoreni protiv nas,a za Ordagica Hercegovina pise da potpisuje iduce sedmice za Zrinjski,danasnji clanak
Imao je dva ispadanja ostalo je bilo odlicno ali normalno je da imas ispadanja protiv bolje ekipe od sebe, Ugljesa trenutno ima sansu da se nametne i pokusa nesto napraviti u karijeri, iskreno je mu ne bi dao sansu jer je to gubljenje vremena za klub radije bi gurao nekog mladjeg od nase djece.bianco blu je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 4:34 pmmeni se sinoć Uglješa baš svidio. Bio je dosta defanzivan, vjerovatno ga tu Slavko postavio. Bez greške je odigrao uz dosta presječenih lopti.
ma kakav god da je , bolji je od Markovića 4 puta.pile87 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 4:38 pmImao je dva ispadanja ostalo je bilo odlicno ali normalno je da imas ispadanja protiv bolje ekipe od sebe, Ugljesa trenutno ima sansu da se nametne i pokusa nesto napraviti u karijeri, iskreno je mu ne bi dao sansu jer je to gubljenje vremena za klub radije bi gurao nekog mladjeg od nase djece.bianco blu je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 4:34 pmmeni se sinoć Uglješa baš svidio. Bio je dosta defanzivan, vjerovatno ga tu Slavko postavio. Bez greške je odigrao uz dosta presječenih lopti.
Dosta nas ima razlicita misljenja, ali je meni Stana bio nas najlosiji pojedinac.Kod one sanse glavom, ostavi lika samog ko duh.Dva puta cistu kontru zajebe.Zadnjih 20min na skrge disao.U pojedinim trenucima djeluje kao da je odlutao negdje.Po meni je on trebao izaci prije Zeca.Ali eto Slavkina je zadnja.Izmjene nam nisu nista donijele.Beganovic samo pada, a Markovic mlatara rukama kao da mu je ono Premijer liga pa se moze sudiji zaliti.Nadam se da ce Ramovic donijeti nam neku svjezinu i da ce unaprijediti nasu igruRambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 4:41 pmMa ja mislim da Stana moze puno ponudit' na svojoj poziciji, vidjelo se i sinoc na krilu da moze igrat' 1 na 1 i da ubrza transformaciju, ali zavrsnica je kriticna. :v
Bili smo popustiljivi prema Memiji na neprirodnoj poziciji, mozemo malo i Stani progledat' kroz prste.
Imamo krila Zakarica i Zeca a Stana im moze biti alternativa u slucaju suspenzije ili neceg slicnog.. Spic, vezni i stoper bi bilo idealno..exbabilon je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 5:10 pmBez bar dva igraca koja prave prevagu mi ne smijemo poceti borbu za titulu.
Fali jos jedan klasan stoper. Fali krilo, kakav Crnov... Fali spic, kakav Dzenis, kakvi bakraci. Ne bi viska bio ni neki kapitalac na sredini terena, ali...
Sent from my LG-K430 using Tapatalk