Možel danas jedan ban, da se obraduje raja

Nemoj danas nema ni modela,usput bolji je valjda od Kerle
Uprava preuzela funkciju krajem januara 2016. g. na polusezoni. Ne znam jesmo li bili 9., bolji ili losiji, ali znam da je Mulalic naparvio nevjerovatan niz pobjeda, a sezonu zavrsili 5.salemprolic je napisao/la:Čenan: "Ja kad sam došao ovdje bili smo deveti na tabeli"...haahahaha. Jos samo da i uprava kaze mi kad smo dosli ovdje bili smo deveti na tabeli pa da se s mosta kakvog bacim.
Joj suplje vise, poceo se fudbal igrati kad su oni dosli i kad smo bili 9 na tabeli sa zaostatkom za drugim od 3 boda!avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:42 amUprava preuzela funkciju krajem januara 2016. g. na polusezoni. Ne znam jesmo li bili 9., bolji ili losiji, ali znam da je Mulalic naparvio nevjerovatan niz pobjeda, a sezonu zavrsili 5.salemprolic je napisao/la:Čenan: "Ja kad sam došao ovdje bili smo deveti na tabeli"...haahahaha. Jos samo da i uprava kaze mi kad smo dosli ovdje bili smo deveti na tabeli pa da se s mosta kakvog bacim.
Ne bi me cudilo da je i Uprava zvanicno instalirana kada smo bili 9.![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:45 amPo meni jedan veliki problem ove uprave uopšte je slušanje glasa navijača i tribine u znatno većoj mjeri nego što to treba. Ok mi je da navijači uopšte i grupa imaju mogućnost da prenesu svoje stavove, pozitivne i negativne, ali ovo je previše. Ulasci na treninge, na sastanke ekipe, slanje nekih poruka, određivanje kapitena....
Amar je tu kralj bio, radio je onako kako on misli, pa šta bude. Vala i Švabo je bio takav. Zato su i imali rezultate i dan danas ih navijači, ne samo Želje, cijene, poštuju i respektuju. Imali su karakter, a bojim se da ovdje toga fali, i da to stvara veliku nesigurnost. I u klubu, upravi, ali i u ekipi.
Svi mi koji smo tu oko kluba, čujemo, vidimo, neko nam prenese info...dosta toga se i ne iznosi javno (što podržavam naravno) , a sve u cilju mira i stabilnosti u klubu. I svi znamo da imamo izazova. Mora se na neke stvari odreagovati, nemojte da opet navijači sugerišu i prvi prepoznaju to...
Slažem se za SD...on ljudi mora da živi u autu...od sela do sela, od vukojebine do vukojebine. Snimaj, gledaj, pričaj, pitaj...tamo su talenti pravi, nema igrica, kafana, crijeva, cuclanja, cuge...trening i rad samo, tamo se kupe ti talenti i omladinci, i dovode na "brušenje".
Želimo mašinu i sistem na Grbavici, svi kotačići na svom mjestu i u punom pogonu. Nemoj Ćenane da te vidimo svo vrijeme na pripremamam sa ekipom (kao u Turskoj), uhvati se svog primarnog posla, organizuj mrežu, širi, uvezuj....nije to tako komplikovano, i ne traži velike budgete. Kao što neko reče, ubodi sa jednim, izvadio si se za 101-og...
+ napadač ako Lendrić ode.
A možda taj dado nije kvalitet ni za jednog trenera?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:47 amSamo mi ne ide u glavu nikako da za Petrovica Dado nije kvalitet a recimo Zajmovic jeste,ovo fakat ne kontam.
Posvađaše se Mujo i Fata.avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:42 amUprava preuzela funkciju krajem januara 2016. g. na polusezoni. Ne znam jesmo li bili 9., bolji ili losiji, ali znam da je Mulalic naparvio nevjerovatan niz pobjeda, a sezonu zavrsili 5.salemprolic je napisao/la:Čenan: "Ja kad sam došao ovdje bili smo deveti na tabeli"...haahahaha. Jos samo da i uprava kaze mi kad smo dosli ovdje bili smo deveti na tabeli pa da se s mosta kakvog bacim.
Ne bi me cudilo da je i Uprava zvanicno instalirana kada smo bili 9.![]()
Ako je Drzava mogla amnestirati mnoge 1995. Predlazem da se i Model amnestira 2017.![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
mozda?LARS1921 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:49 amA možda taj dado nije kvalitet ni za jednog trenera?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:47 amSamo mi ne ide u glavu nikako da za Petrovica Dado nije kvalitet a recimo Zajmovic jeste,ovo fakat ne kontam.
MoždaCharlie Sheen je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:50 ammozda?LARS1921 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:49 amA možda taj dado nije kvalitet ni za jednog trenera?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:47 amSamo mi ne ide u glavu nikako da za Petrovica Dado nije kvalitet a recimo Zajmovic jeste,ovo fakat ne kontam.