Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amar927
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 10:41 am

Na prozivci nije bilo Beganovica i Sadikovica..znali neko razlog...Zec bi trebao doći samo da riješi sa Slobodom...

salemprolic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:42 am

Čenan: "Ja kad sam došao ovdje bili smo deveti na tabeli"...haahahaha. Jos samo da i uprava kaze mi kad smo dosli ovdje bili smo deveti na tabeli pa da se s mosta kakvog bacim.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

LARSSON
Kontakt:

salemprolic je napisao/la:
Čenan: "Ja kad sam došao ovdje bili smo deveti na tabeli"...haahahaha. Jos samo da i uprava kaze mi kad smo dosli ovdje bili smo deveti na tabeli pa da se s mosta kakvog bacim.
:rofl: :rofl: :rofl:

flux
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:43 am

Gdje nam je Kunić?

Ajzea
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:44 am

salemprolic je napisao/la:
Boze, sacuvaj..

Ndare

uto jun 13, 2017 10:44 am

Govorim o Sinanovom tekstu. Jer sam njega prvo pročitao.Ovaj live komentar na anamo onom.ba portalu je sasvim nešto drugo i niti izbliza kao prvi tekst.Zato sam i napisao ako je sve prenijeto kako kaže. Ovo u live je ok i slažem se u svemu.sem ove tirade o 9. mjestu i da smo milijonima kilometara bili udaljeni od europe Al novinarstvo je čudo na 10 portala 10 približnih izjava kako kome odgovara i niti jedna prenijeta tačno ko u live što je rekao.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

mirsad94
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:46 am

Ma yeboga vise sloboda i njeni igraci pa ima igraca i mimo tog pisljivog ne trofejnog kluba. I cenan polako mrni licno pocinje da ide na zivce i sve vise mislim da nije sposoban da radi taj posao. Pa ako nisi u stanju u najtrofejniji klub privoliti 3-4 mladja igracs koji imaju solidsn kvslitet onda goni se u pm odatle. Moj cenane ne slusaju se navijaci sta zele i tome se djeluje nego se prati vizija dugorocns i krstkorocna i po tome se djeluje s ne ugadja se nsvijacima. U ostalom ako ovsj forum(svi do jednog jedinstveno) te bude tjerao Cenane ti ces i otici budi diguran.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:46 am

Amar927 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 10:41 am
Na prozivci nije bilo Beganovica i Sadikovica..znali neko razlog...Zec bi trebao doći samo da riješi sa Slobodom...
Beganović je s mladom repkom, a Dadi izgleda da je odzvonilo kod nas.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:48 am

Za Dadu klub ima ponudu iz Svicarske.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:49 am

Koliko će nas koštati to zadovoljstvo

Plavanacija
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:49 am

U drzavi kakva je BiH,pare su uvijek problem. A klub koji dugi niz god.nema generalnog sponzora je jos veci problem. Manite se te price navijaci su generalni sponzor. Mi smo tu nas par hiljada i uvijek cemo biti tu. Ali bez jacih finansijskih infuzija iskorak se ne moze napraviti. Citam razne ublehe, kako igraci dolaze jer vole Zelju i sl., to je ista prica gdje pjevac na koncertu kaze vi ste najbolja publika, i tako ponovi frazu u 20-30 gradova. Sad treba akcije lupnuti da se raja uclani u klub i sto vise posjete na utakmicama. I sto prije GS.

salemprolic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:50 am

Senzacionalno. Legendarna navijacica FK Zeljeznicar Fata prvi put u zivotu progovorila. "Ja kad sam pocela ulazit na teren sa igracima bili smo deveti na tabeli".
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

storm_raider
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:52 am

Smorise vise sa ovom pricom: "Ja kada sam dosao bili smo tri boda do ispadanja", "Ja kada sam dosao bili smo deveti".

Dobro bili smo, hajde sada da budemo prvi. Nemojte izgovora ni pravdanja molim vas.

Mada sa ostalim sto je izjavio ne vidim problem, bice to ok. Drago mi je vidjeti Graovca tu. Sa Slobodom uvijek neki problemi... prvo Kostic, pa sada Zec.

@Hurmasica kada je postavljen za moderatora, bili smo deveti. Kasnije smo ispuniil cilj.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:56 am

Ja sam ovdje piso kad smo bili deveti ma tabeli ;)
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

Bili deveti, a liga tek pocela.. Izjava za rubriku "Vjerovali ili ne".

@storm
Ima problem. Veci problem vidim u izjavi gdje kaze da navijaci od njih zahtjevaju vise mladih igraca. Halo, mi smo navijaci. Mi veze nemamo sa fudbalom i nas se ne treba slusati po tom pitanju. Mladi igraci moraju biti strategija i prioritet kluba, pravac prema kojem klub treba ici. Ne treba juniore uvoditi i pustati ih da prestavljaju opremu samo jer bi se navijacima udovoljilo.

iggy2377

uto jun 13, 2017 11:00 am

Toliko pesimizma u izjavama od Cenana i Zebe, malo je reci.Cenan jedva prica da ni on sam nezna sta prica.Isto kao da mu je napisan govor.A Zeba ko da su ga bicem natjerali da izadze pred novinare.
Iskreno po ovom sto su izjavili, jos uvijek se nije slegla prasina oko svega, sto je bilo.

storm_raider
Kontakt:

uto jun 13, 2017 11:01 am

Ajzea je napisao/la:
@storm
Ima problem. Veci problem vidim u izjavi gdje kaze da navijaci od njih zahtjevaju vise mladih igraca. Halo, mi smo navijaci. Mi veze nemamo sa fudbalom i nas se ne treba slusati po tom pitanju. Mladi igraci moraju biti strategija i prioritet kluba, pravac prema kojem klub treba ici. Ne treba juniore uvoditi i pustati ih da prestavljaju opremu samo jer bi se navijacima udovoljilo.
Nespretno, slazem se. Ali, po meni, to ide samo u korist da "osluskuju puls navijaca", a to su uvijek radili. Trazili navijaci ili ne, oni bi sa ovim juniorima svakako potpisali ugovore, tako da je ova izjava tu iskljucivo da se vidi da ima nekog "kontakta" sa navijacima. Ne vidim problem, osim da je malo nespretno izjavio to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

Ocekujem Cenana ubrzo da iskace pred raju na Grbavici i pita ih "dje si bio '92.?" :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

iggy2377

Bit ce ovdje svega nakon prve utakmice u EL ako nebude kako treba..

fanaticZeljin
Kontakt:

uto jun 13, 2017 11:02 am

Il smo svima zadnja opcija il nemamo para, treceg nema
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava