Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 10:09 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 13, 2017 9:52 am
Kada vidim Harisa Alihodzica muka mi.
Ovo je dobro sto su Zeca poslali nazad bezi ba beze tenzije sa Slobodom dizemo bez razloga.
Isto sam sada rekao, odvratan lik.
Sta Cenan prica da nemamo para za pojacanja. Oslobadjas se plate Lendrica, Mire, Stojanovica, Kerle, a dovodis minimalac Zajmovica i Graovca koji opet nije kvalitet Mire ili Lendre ili Kerle.
Nek se krenulo, nek je momcima i treneru sa srecom, da prodjemo prvo pretkolo kako znamo i umijemo.
Nadam se stoperskom paru Kemo Graovac. Izvjesno je da ce bekove pokriti Sinisa i Stana.
U vezi imamo izbora i ako Lendric ostane, valjda mozemo izgurati nekako.
Fali lijevi bek, on najvise skripi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:11 am

Graovac nije kvalitet Kerle?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:12 am

@mirzza

prije da je rekao u fazonu kad prije nije bilo para da su se djeca uvodila

Znamo što to znači za njih, međutim, djeca kluba su uvijek igrala kad nestane para. Govorim kako jeste, nema se za pojačanja, pa ćemo probati s njima.

drugačije ispadne kad se napiše i kad se izjavi, čini mi se da je u fazonu, nema se za pojacanja pa haj probat cemo djecu ( misli na prijasnji period )

edit: au tek sad vidjet da reče da graovac nije kvalitet kerle, nemoj više molim te

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:14 am

Cenan je rekao da su djeca prije igrala jer nije bilo para, ne misli na to da ce sad djeca igrat jer nema para. Svasta ...

mirzza
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:15 am

AsharaK je napisao/la:
Moja greska. Bolji je od Kerle. Mislio sam napisati da nije u cjenovnom rangu sa Mirom ili Lendricem, ili mozda jeste.
Graovac je bolji stoper od svih sto su igrali prethodne dvije godine. Odlicno pojacanje i ciljano sto je najvaznije.

edit: @Larse, moguce da je pogresno protumaceno ili da novinari izvrnu pricu oko toga da nemamo para. Napisao sam samo da nema logike da je tako.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u uto jun 13, 2017 10:16 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:16 am

mirzza je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Moja greska. Bolji je od Kerle. Mislio sam napisati da nije u cjenovnom rangu sa Mirom ili Lendricem, ili mozda jeste.
Graovac je bolji stoper od svih sto su igrali prethodne dvije godine. Odlicno pojacanje i ciljano sto je najvaznije.
Ne znam kako ide sa platom, na posudbi je, vjerovatno i ne placamo sve sami, a na kraju sezone mu istice ugovor tako da cemo moci i potpisati ako zadovolji.

kvalitet
Kontakt:

Ako sam dobro shvatio, novca za neka skupa pojačanja nemamo. Pošteno. Gradimo stadion i to je prioritet. A, očito je da smo naučili nešto na primjerima Pozdera, Jahića itd. (možda i imamo para, ali ne srljamo) Uz to, pružit ćemo priliku mlađim. To je ono što me raduje. Svake godine bismo trebali bar 3 najbolja juniora uz prvi tim ostavljati. Da se svake godine bar 1 izbori za dobru minutažu, to je ogroman dobitak.

Ali, opet se mogu fina pojačanja dovesti. Žao mi je što nismo više Musu koristili proteklu polusezonu. Tako bismo (možda) mogli privući još neke igrače na posudbu. Posudbe su savršeno rješenje kada se prave rekonstrukcije tima. Bar ja to tako vidim. Teško je očekivati da potpišeš puno igrača (kvalitetnih) za svaku poziciju koja ti škripi.

Helem, nek nam je sretno. Očekujem dobru sezonu. Očekujem da se borimo za prvo mjesto (konkurenti su oslabljeni također). U Evropi očekujem da preskočimo bar prvu stepenicu. Volim te Željo!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:17 am

Ima se para dovoljno, ne sad da platimo 10 igrača obeštećenja. Rečenica je pogrešno protumačena, vjerovatno će biti i video .

Ajzea
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:18 am

Ugljesa se pojavio na prozivci, prikljucio dusmane na aparate... Kao i protivnike trave. :kafa:

Kako glupa izjava Cenana. :rofl:
Uvijek se davala sansa mladim igracima, niko od njih ne zahtjeva niti ocekuje da imamo sest omladinaca u prvom sastavu. Sta se uopste ima doticati toga sta je prije bilo?
Ne opravdavaj se nego zasuci rukave i radi ono za sta si placen. Mani se palamudjenja i vracanja u neki prosli period kada su se bar pehari osvajali, igrala djeca ili ne.. A dobijali su sansu.

heisenberg
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:19 am

gg.ba -pa /bh_fudbal/cenan-lendric-je-blizi-odlasku-radimo-na-pojacanjima/240842

evo video

salemprolic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:21 am

Joj kad Bogija i Bekriju vidjeh na onoj slici kako trce jedan uz drugog, tacno mi nagon za povracanje krenu.
Sta je sa strucnim stabom? Hare i Kara su tu koliko vidim, Cica ce zbog povrede biti sprijecen neko vrijeme da bude puna podrska. Hoce li jos neko uletiti. Kondicioni?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

mirzza
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:22 am

AsharaK je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ne znam kako ide sa platom, na posudbi je, vjerovatno i ne placamo sve sami, a na kraju sezone mu istice ugovor tako da cemo moci i potpisati ako zadovolji.
Da, ovo je odlican potez, dobio si kvalitetnog igraca na posudbu, ako se uklopi vjerovatno ces imati i prednost kada mu istekne ugovor.
Drago mi je vidjeti to, jer prosle godine smo tako ispustili Subica koji je isti kvalitet na lijevom beku kao Graovac na stoperu.
Bilo bi dobro dovesti jos lijevog beka i spica ako Lendric ode kvalitete Graovca i imamo fakat dobrih prvih 11. Jos ako dodje ovaj Ramovic to nam je samo bonus.
Nema Dade na slikama, da li je dosao na prozivku?
Bolje dovesti 2,3 kvalitetna igraca na mjestima koja skripe nego sleper antifudbalera.
Sta je sa Cicom, hoce li on na pripreme? Samo nemoj Alihodzica da vodimo gore.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:23 am

Nemoj Ćenane boga ti više izjave davati

slušam ga osam minuta i već krv na uši ide

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:26 am

Bio je Čiča na treningu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teteac8684
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:29 am

LARS1921 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 10:23 am
Nemoj Ćenane boga ti više izjave davati

slušam ga osam minuta i već krv na uši ide
Štooo, baš je simpa...da te Bog dragi sačuva

Dominic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:30 am

Odakle sad odjednom da smo tolike fukare!? Ako je ostalo repova prema GP Butmiru zbog Istoka to nije nista novo u poslovanju u BiH. Dobit ce pare, nisu milioni u pitanju. Kontam mozda 200 000 KM i to ce dobiti do kraja godine sigurno.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:31 am

Dominic je napisao/la:
uto jun 13, 2017 10:30 am
Odakle sad odjednom da smo tolike fukare!? Ako je ostalo repova prema GP Butmiru zbog Istoka to nije nista novo u poslovanju u BiH. Dobit ce pare, nisu milioni u pitanju. Kontam mozda 200 000 KM i to ce dobiti do kraja godine sigurno.
ima se para nego ovaj hajvan zvani sportski direktor nema vokabular da kaže što hoće, pa sad ovi mogu pisati i da se nema para

Ndare

uto jun 13, 2017 10:32 am

Pošto se osjećam prozvan ovdje u spotskim dio izjave Ćenana "ali vjerujte mi, djeca kluba su uvijek igrala kada nema para i kada se nema za pojačanja". Zato sam iz ovakvog konteksta izvukao zaključak i ništa više. Po meni malo previše netaktično ali ponavljam samo moje mišljenje.Ide i dio u kjem on obrazlaže da će se nadati se povesti vše računa i dati prostora i mjesta u prvom timu, al prvi dio izgleda baš onako neumjesnoPozzz
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

zubanovic89
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:39 am

Joj ljudi majko draga. Htio je da kaze kako se prije mladjim igracima davala prilika samo kad nije bilo para, da to sada nije slucaj i da ce se ciljano neki juniori prikljuciti timu zato sto su zasluzili da budu tu a ne zato sto smo fukare.

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 10:40 am

Fali na treningu onaj sa brojem 88, 'bem ga ja...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava