Sinanu das dobru platu i doci ce momak ako ne bude dobrih ponuda iz inostranstva. Ima odlicnu statistiku, najbolji igrac Mladosti ove sezone. Pravilan razvoj, fin momak, ima dobre radne navike, nije nafuran, a iako je jos uvijek mlad, uspio je sakupiti dovoljno iskustva i potrebna mu je stepenica vise u karijeri i novi izazovi. Pravo pojacanje bi bio na toj poziciji. Ostavis jos Zeru i Zebu i nema zime na toj poziciji sljedece sezone.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:18 amSta ce Storme, nece igrati kod nas za duplo manje nego negdje sto moze sad.storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:13 amNeka igraju za pare i profesionalan odnos prema dresu neka imaju. Ta prica o ljubavi igraca mi je prevazidjena davno. Svaka cast pojedincima, kao Beslija i jos po neko. Oni neka igraju ono za sto su placeni i neka postuju taj dres, a ima ko ce da voli Zelju. Citava armija!
Mozda smo podcijenili momka. Eto vidjet cemo do kraja sedmice.
Jedino sigurno ja da ima zelju da igra u Zelji isto kao sto su imali i Jasar i Vukota. Jasaru svijet se srusio poslije propalih pregovora.
Tuzno ali istinito.Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:31 amKad imaš metiljavu ekipu koja igra Derbi i treba ti bod za titulu i oni ga ne uzmu meni sad bilo ko da dodje je pojacanje u odnosu na njih.
Ili u Krupi, dodje ti 1000 ljudi, prakticki domacu utakmicu igras, zabijes gol i ne znas sacuvati prednost, isto kao da Real igra protv tebe...Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:31 amKad imaš metiljavu ekipu koja igra Derbi i treba ti bod za titulu i oni ga ne uzmu meni sad bilo ko da dodje je pojacanje u odnosu na njih.
Omar500 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:27 amSinanu das dobru platu i doci ce momak ako ne bude dobrih ponuda iz inostranstva. Ima odlicnu statistiku, najbolji igrac Mladosti ove sezone. Pravilan razvoj, fin momak, ima dobre radne navike, nije nafuran, a iako je jos uvijek mlad, uspio je sakupiti dovoljno iskustva i potrebna mu je stepenica vise u karijeri i novi izazovi. Pravo pojacanje bi bio na toj poziciji. Ostavis jos Zeru i Zebu i nema zime na toj poziciji sljedece sezone.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:18 amSta ce Storme, nece igrati kod nas za duplo manje nego negdje sto moze sad.storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:13 amNeka igraju za pare i profesionalan odnos prema dresu neka imaju. Ta prica o ljubavi igraca mi je prevazidjena davno. Svaka cast pojedincima, kao Beslija i jos po neko. Oni neka igraju ono za sto su placeni i neka postuju taj dres, a ima ko ce da voli Zelju. Citava armija!
Mozda smo podcijenili momka. Eto vidjet cemo do kraja sedmice.
Jedino sigurno ja da ima zelju da igra u Zelji isto kao sto su imali i Jasar i Vukota. Jasaru svijet se srusio poslije propalih pregovora.
Sto se Jasara i Vukotica tice, dzaba kad braca Ilic traze pare za igrace, a mi to ne mozemo platiti. Nerealno je to od nas ocekivati.
Jbg nije mu Ramović jaran, razumi.
Neki ne shvataju jer fakat ne kontaju. Rekao bih budale bez predumisljajaJUZNJAK je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 1:07 amNe kontam nikako kako mnogi ovdje ne shvataju jednu jedinu banalnu stvar da igraci koji imaju ugovor ne mozes im se zahvaliti tek tako... Citam lik gore kaze zahvalis se markovicu ugljesi I bekricu a ne konta sta ako ti igraci ne zele da prekinu ugovor... Treba li nam da pored jahica koji je svakako veliki teret na budzet imamo pola tima kao jahic... Malo ukljuciti vijige nije na odmet...
A koja je to normalna plata ?exbabilon je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:48 amPare ne smiju biti problem kod slobodnih igraca iz ove nase lige. Okej, nemamo za obestecenja, ali ako cijenis nekog kao pojacanje pa daj mu normalne uslove i doci ce.
Zahvalis se Markovicu, Ugljesi i Bekricu...a dovedes Petraka i Ramovica. Tri plate postaju dvije, pa cak i ako dodas 3-4 milje bar znas koga si doveo.
Ako udjemo sa istom sredinom terena u iducu sezonu to je uzasan prelazni rok, taman da su gore Suarez, Messi i Neymar.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk