Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bergeron
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 12:23 am

Ispucali smo sve igrace, ni Sinan vise nema koga da predlozi :kafa:

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:27 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:18 am
storm_raider je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:13 am
Neka igraju za pare i profesionalan odnos prema dresu neka imaju. Ta prica o ljubavi igraca mi je prevazidjena davno. Svaka cast pojedincima, kao Beslija i jos po neko. Oni neka igraju ono za sto su placeni i neka postuju taj dres, a ima ko ce da voli Zelju. Citava armija!
Sta ce Storme, nece igrati kod nas za duplo manje nego negdje sto moze sad.
Mozda smo podcijenili momka. Eto vidjet cemo do kraja sedmice.
Jedino sigurno ja da ima zelju da igra u Zelji isto kao sto su imali i Jasar i Vukota. Jasaru svijet se srusio poslije propalih pregovora.
Sinanu das dobru platu i doci ce momak ako ne bude dobrih ponuda iz inostranstva. Ima odlicnu statistiku, najbolji igrac Mladosti ove sezone. Pravilan razvoj, fin momak, ima dobre radne navike, nije nafuran, a iako je jos uvijek mlad, uspio je sakupiti dovoljno iskustva i potrebna mu je stepenica vise u karijeri i novi izazovi. Pravo pojacanje bi bio na toj poziciji. Ostavis jos Zeru i Zebu i nema zime na toj poziciji sljedece sezone.

Sto se Jasara i Vukotica tice, dzaba kad braca Ilic traze pare za igrace, a mi to ne mozemo platiti. Nerealno je to od nas ocekivati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:31 am

Kad imaš metiljavu ekipu koja igra Derbi i treba ti bod za titulu i oni ga ne uzmu meni sad bilo ko da dodje je pojacanje u odnosu na njih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

sajo10
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:34 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Kad imaš metiljavu ekipu koja igra Derbi i treba ti bod za titulu i oni ga ne uzmu meni sad bilo ko da dodje je pojacanje u odnosu na njih.
Tuzno ali istinito.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:37 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Ili u Krupi, dodje ti 1000 ljudi, prakticki domacu utakmicu igras, zabijes gol i ne znas sacuvati prednost, isto kao da Real igra protv tebe...
Bolje da se ne podsjecam na to, zato je potrebno sto vise beskicmenjaka i bezmudasa iz te ekipe ukloniti. I Slavko je kriv, ali opet cu reci, na derbi utakmici ti bez trenera moras bod barem uzeti. Barem potrcati, boriti se, ono je bio odron.
Zato me presijece danas kad sam vidio sliku na zvanicnoj, Sinisa, Markovic i Bekric. Prvi inekako moze proci, ali budu li ova dvojica uzmala nekom mjesto, pogotovo mladjoj raji, ranit cu se. Nista protiv njih licno, sve za dobrobit Zelje.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:38 am

Omar500 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:27 am
Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:18 am
storm_raider je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:13 am
Neka igraju za pare i profesionalan odnos prema dresu neka imaju. Ta prica o ljubavi igraca mi je prevazidjena davno. Svaka cast pojedincima, kao Beslija i jos po neko. Oni neka igraju ono za sto su placeni i neka postuju taj dres, a ima ko ce da voli Zelju. Citava armija!
Sta ce Storme, nece igrati kod nas za duplo manje nego negdje sto moze sad.
Mozda smo podcijenili momka. Eto vidjet cemo do kraja sedmice.
Jedino sigurno ja da ima zelju da igra u Zelji isto kao sto su imali i Jasar i Vukota. Jasaru svijet se srusio poslije propalih pregovora.
Sinanu das dobru platu i doci ce momak ako ne bude dobrih ponuda iz inostranstva. Ima odlicnu statistiku, najbolji igrac Mladosti ove sezone. Pravilan razvoj, fin momak, ima dobre radne navike, nije nafuran, a iako je jos uvijek mlad, uspio je sakupiti dovoljno iskustva i potrebna mu je stepenica vise u karijeri i novi izazovi. Pravo pojacanje bi bio na toj poziciji. Ostavis jos Zeru i Zebu i nema zime na toj poziciji sljedece sezone.

Sto se Jasara i Vukotica tice, dzaba kad braca Ilic traze pare za igrace, a mi to ne mozemo platiti. Nerealno je to od nas ocekivati.
:palacgore: Bravo. To je to.
Ali izgleda nista od toga.
Bolje dati nekom polovnjaku pare kao sto smo i davali, pa mrka kapa.
Vicemo, necu sad da okrivljujem i pljujem, vrijeme je pred nama, na kraju prelaznog cemo vidjeti jesmo li odradili kako treba.
Nadam se da u septembru i oktobru ne bude hvatanja za glavu.

Reha1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:41 am

Zato Cenan zove svog jarana invalida Sesara a ne moze Ramovica dovesti ja sportskog direktora i govana

exbabilon
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:48 am

Pare ne smiju biti problem kod slobodnih igraca iz ove nase lige. Okej, nemamo za obestecenja, ali ako cijenis nekog kao pojacanje pa daj mu normalne uslove i doci ce.

Zahvalis se Markovicu, Ugljesi i Bekricu...a dovedes Petraka i Ramovica. Tri plate postaju dvije, pa cak i ako dodas 3-4 milje bar znas koga si doveo.

Ako udjemo sa istom sredinom terena u iducu sezonu to je uzasan prelazni rok, taman da su gore Suarez, Messi i Neymar.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Jaozinho22

Reha1921 je napisao/la:
Zato Cenan zove svog jarana invalida Sesara a ne moze Ramovica dovesti ja sportskog direktora i govana
Jbg nije mu Ramović jaran, razumi. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

uto jun 13, 2017 12:50 am

Od lijevih bekova u Srbiji ističe ugovor Milanu Joksimoviću i Milosu Radivojeviću.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:01 am

Mozda i Sinan bude polovnjak za par mjeseci, pazite sta zelite :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

djoxxx1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:04 am

Zec veceras na Ilidzi kafu pije :D

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:07 am

Ma nece Grbavica :D
Ne moze se reci ni da je Zakara polovnjak, malo raja pretjera kad se raspravljaju. Momak je provjereni premierliga i ovo sigurno nije njegovo pravo stanje. Sad se od njeg ocekuje vise, nadam se da ce i desno krilo igrati. Na par primjera je i pokazao zasto je bio najbolje krilo, oni njegovi neki slalomi su sjajni.
Pretjeruj se oko toga dosta.

JUZNJAK
Kontakt:

Ne kontam nikako kako mnogi ovdje ne shvataju jednu jedinu banalnu stvar da igraci koji imaju ugovor ne mozes im se zahvaliti tek tako... Citam lik gore kaze zahvalis se markovicu ugljesi I bekricu a ne konta sta ako ti igraci ne zele da prekinu ugovor... Treba li nam da pored jahica koji je svakako veliki teret na budzet imamo pola tima kao jahic... Malo ukljuciti vijige nije na odmet...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

Jaozinho22

uto jun 13, 2017 1:08 am

A ko je to rekao da je Zakara polovnjak, nisam u toku ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:21 am

Zar sumnjate u kvalitete naseg sportskog direktora? :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:31 am

JUZNJAK je napisao/la:
Ne kontam nikako kako mnogi ovdje ne shvataju jednu jedinu banalnu stvar da igraci koji imaju ugovor ne mozes im se zahvaliti tek tako... Citam lik gore kaze zahvalis se markovicu ugljesi I bekricu a ne konta sta ako ti igraci ne zele da prekinu ugovor... Treba li nam da pored jahica koji je svakako veliki teret na budzet imamo pola tima kao jahic... Malo ukljuciti vijige nije na odmet...
Neki ne shvataju jer fakat ne kontaju. Rekao bih budale bez predumisljaja
Ovi drugi koji itekako kontaju su budale sa predumisljajem
Nego moliti Boga da im iskrsene kakva ponuda iz Hong Konga ili Mijanmara i sami odleprsaju
5. - 7. Okt 1992.

salle86
Kontakt:

uto jun 13, 2017 2:10 am

exbabilon je napisao/la:
Pare ne smiju biti problem kod slobodnih igraca iz ove nase lige. Okej, nemamo za obestecenja, ali ako cijenis nekog kao pojacanje pa daj mu normalne uslove i doci ce.

Zahvalis se Markovicu, Ugljesi i Bekricu...a dovedes Petraka i Ramovica. Tri plate postaju dvije, pa cak i ako dodas 3-4 milje bar znas koga si doveo.

Ako udjemo sa istom sredinom terena u iducu sezonu to je uzasan prelazni rok, taman da su gore Suarez, Messi i Neymar.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
A koja je to normalna plata ?
Koliko nas je spremno reći za pola godine - godinu ako Sinan ne opravda očekivanja (meni je ta opcija sasvim realna nakon svih ovih igračkih akvizicija i tako se postavljam kod svakog novog igrača), ma je.bo 7-8 milja mjesečno, 100 na godišnjem nivou uloženih u njega, biće bolje ?
Ili bi bilo ko sa svim dosad igračima
eto realno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

Reha1921 je napisao/la:
dovedi ga ti onda kad si tako pametan

Kospicar
Kontakt:

uto jun 13, 2017 2:19 am

LARS1921 je napisao/la:
Reha1921 je napisao/la:
dovedi ga ti onda kad si tako pametan

Lars kavgadzija
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava