Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 10:51 am

cikazubo je napisao/la:
pon jun 12, 2017 10:47 am
storm_raider je napisao/la:
pon jun 12, 2017 10:44 am
cikazubo je napisao/la:
pon jun 12, 2017 10:42 am

Ma nek rade šta hoće moj storme, to nije Željo i nisu Željovci, na dan kad igra repka nek dijasporci i bošnje, gratis karta navijači okreću janjad i rade šta god žele, samo nek nam savez napravi taj teren i ubrza sve procese za dobijanje cat 3.
Bilo bi dobro napraviti neki muzej u slučaju da repka preseli na Grbavicu, na foru tih 15.000 navlačit u fan shop i muzej, a nek Pekić okreće janjca ispred plavog zida, Salem će zaljevat pivom i probadat meso, prodat mu šuplju da tako okrećemo janjce kad god Željo pobijedi, ima da nam se sudi ko Realu protiv Bayerna svaku utakmicu :D
Ne znam sta da ti kazem vjeruj mi...
Bez zezanja, ako postoji prilika da repka preseli kod nas onda definitivno imamo dobre prognoze što se tiče stadiona, pretpostavljam da bi nam onda sigurno obezbijedili teren i sve što treba za tu treću kategoriju, a što se tiče seljakluka nije da već godinama nije prisutan u vidu sjeverne tribine.
Evo ja sam vec 10 godina na Sjeveru najmanje. Svakakvih nas ima, ali tako je i na Jugu, i na Zapadu, a evo i na Istoku. A bio sam na svim tribinama, nikakve razlike. Taj "seljakluk", kako si ga ti nazvao, je na Grbavici individualan i nosi se od kuce, nikako kao dio veceg kolektiva. To su individualci, ili eventualno manje grupice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 10:53 am

Kad smo kod subaše

https://youtu.be/zWFPud_yMLI?t=126

pojavio se :D

vobznaazna
Kontakt:

pon jun 12, 2017 10:57 am

Zasto se nesto nebi i platilo Partizanu za Subica isplati se rizikovat ako ga tako zarko zelimo prosljedi mu Mirinu Placu vezi ga ugovorom rijesis se Borca i kojekakvih prcije digni se iz sivila kupi igrača samim tim mu dizes cijenu za dalju prodaju a konačno sklapas tim koji zelis a ne silom prilika mislim da se vrijedi rizikovat...

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:10 am

Nesto mi na ovom videu Subic ušćaknut, vjerovatno ta hronicna povreda :kafa:

Niko da pohvali potez sto smo doveli malca u omladinski pogon. :pljesak: :pljesak:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:12 am

Ljudi jel danas prozivka??
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:13 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Jeste, danas ljekarski pregledi, sutra prvi trening i obraćanje Petrovića valjda.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:15 am

Hurmasica je napisao/la:
Jeste, danas ljekarski pregledi, sutra prvi trening i obraćanje Petrovića valjda.
Kad danas, kad sutra?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ja nikada ne bi doveo igraca u klub ukoliko se ovaj premisljao danima/sedmicama, neckao, cekao drugu opciju, kalkulisao i sl...
nama trebaju igraci koji na prvi kontakt u Zelji vide dobru priliku za dokazivanjem a ne oni koji u nama vide posljednju sansu za ukrcaj nakon sto im svi drugi vozovi pobjegnu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Kad danas, kad sutra?
E to ne znam :D

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

reks1
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:16 am

GoodisonPark je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:10 am
Koga nema bez njega se mora.

Ne brinem se ni najmanje, ko dođe - dobro došao.

Mi smo i sa ovom ekipom imali sve u svojim rukama, poraditi na momentumu trke, zalaganja, pristupa utakmicama, riješiti te stvari i samim tim ćemo napredovati neki fin procenat.

Leon, doći će to sve vrlo brzo na svoje. Nismo mi budale što radimo ovako sve ostale to čeka danas - sutra, svim malverzacijama će se stati u kraj, to je neminovnost..
Upravo i jedino tako.Zalaganje ,momentum trke,pravi pristup je kljuc svega.Zvijezde ,velika imena ne moraju pod per mus biti najvazniji,Koga to Island ima u najvecim klubovima,koliko je Islandjana igralo u nedavnim finalima evropskih kupova,Ljudi grizu do kraja.I dobise apsolutnog favorita i nose se.Ko moze garantovati da ce ih nakantati,Ostrvo sa malom bazom itd itd.Njih sam samo uzeo kao najsvjeziji primjer.
Uslovi u OP uslov uslova za OPSTANAK a onda ce i titule doci bez obzira na pdv,poresku ,raznorazne nacelnike,savez,penaldjije!

Brkoo
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:18 am

Kako me nervira kad nekoga ko ima 15 godina porede vec sa Nikolom Nikicem. Pusti klinca da vidimo kako ce se razvijati pa cemo kad ostvari nesto da komentarisemo a ne da ga sa 15 godina vec dizes u nebesa. Pohvalno je to sto dovodimo mlade i talentovane igrace iz citave drzave i to treba nastaviti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

Kad danas, kad sutra?
Znas, nego kasni plata, pa neces da kazes. :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:19 am

Hurmasica je napisao/la:

Kad danas, kad sutra?
Znas, nego kasni plata, pa neces da kazes. :rofl:
phpBB [video]

:kafa: :D

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:21 am

Previse su oni dali dole da bi otisli iz Zenice ali evo citam ovaj clanak kao da bi mogli doci u Sarajevo.
Ne znam sta bi s onim terenom sto se pricalo?! Nesto se smiri situacija i prica, nije valjda propalo ili ce biti poslije nekad?!

Nek nam poguraju teren i ove kamere, brojace, a mi Jug aBd izgradimo pa bujrum. Najljepsi stadion u BiH nek primi repku.
Samo malen je nas zapad za sve one njihove ZVANICE i Gratis karte. :kafa:

gavran
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:26 am

pon jun 12, 2017 10:34 am
Nadam se da onaj seljakluk sa okretanjem janjadi ispred Grbavice necemo gledati.

Taj ritual neka obave u Zenici ili na Kosevu, pa neka onda dodju gledati utakmicu reprezentacije na Grbavici.
Ovo nesto na moj racun? :placeodsmijeha:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ChWilla
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:27 am

LeBlue je napisao/la:
pon jun 12, 2017 10:50 am

Kako trziste funkncionise? Pogledaj koliko ljudi zivi u BiH, a koliko u dijaspori (sam sam jedan od njih). Sad ispade da momci iz dijaspore imaju bolje gene, pa zavrse u top klubovima. Tesko ce ovako Hadziahmetovic do Fiorentine, jer je rano plasiran u pogrijesan smijer. Ja bih to normalno volio, jer mi je stalo do toga. Bolje bi mu bilo da igra u Njemackoj drugoj ligi, nego gdje je trenutno. Mandzukic osvaja titule sa Juventusom, a Dzeko u Romi. Mislim da se mozemo sloziti da je Dzeko bolji napadac. Jedini razlog sto nemamo vise kvalitetnih reprezentativaca a koji su ponikli iz BiH je los rad sa omladinom, i losi menazderi, koji nemaju uticaj i prave konekcije, da mogu na pravi nacin usmjeriti i plasirati igraca. Momak iznad je napisao da igrac i CG ide za milionske cifre direkt u Italiju.
nemaju gene, nego se ovdje ne radi pravilno i ne prave igrači koji odmah, bez međukoraka, mogu u njemačku i italiju. to je tako jednostavno. zašto pogrešan smjer, momak je otišao gdje je mogao i gdje se opet radi za više klasa iznad nas.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:29 am

Ima li kakvih pojacanja danas u najavi?
Vakat je za bombasticnu sedmicu :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:29 am

Brkoo je napisao/la:Kako me nervira kad nekoga ko ima 15 godina porede vec sa Nikolom Nikicem. Pusti klinca da vidimo kako ce se razvijati pa cemo kad ostvari nesto da komentarisemo a ne da ga sa 15 godina vec dizes u nebesa. Pohvalno je to sto dovodimo mlade i talentovane igrace iz citave drzave i to treba nastaviti..
Mozda je mali pametan ko Nikola :D

Nek urade zapad da mogu svi njihovi pajdasi sa gratis kartama stati, a za teren nek se teti uefi obrate. Malo glup clanak, jer trenutno kvalifikacije za EP ili SP, ne mozemo ni gledati a kamoli igrati na Grbavici.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:44 am

slika

Nigdje se nista ne spominje za Subica u medijima. Vjerovatno ce ici na pripreme na Zlatibor a to je previse vremena, jer idu msm 18. ili ce pak do priprema na Zlatiboru ostati pa onda da rijese konacni spisak.
Ko li je onda ta zelja Slavka koja ce bit uslisena kad je Suba Bonus :D

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 12, 2017 11:46 am

Svaka čast za dovođenje djece iz manjih sredina.

Drugo, fakat me nervira što se svaki naš potencijalni novi igrač spominje, a kod pitara niko. AKo ne dođu ruši se atmosfera i ispadaju svi loši jer nisu sposobni. Druga stvar je da stvarno svi igrači čekaju odlazak vani i logično da ih treba sačekati. Ja očekujem možda najveća pojačanja tamo pred početak lige. TO što mi iz godine u godinu ne uspjevamo zadržati okosnicu ekipe i tako ući u evropske tekme to je greška koju nikako da ispravimo. I po tome se vidi da nemamo vizije, ali nadam se da će se to naredne godine pred Evropu promijeniti. Isto tako ovo ne dovođenje igrača, bar nekih, mi govori kako nemamo ni te vizije koga ćemo dovesti. PO meni je logično da smo već prije tri četiri mjeseca pričali sa Ramovićem a ne tek sada. Miću nikad neću prežaitli. Da smo sa većinom pričali raniej ja vjerujem da bi odmah u startu trojica potpisala. A kažeš im šutite, ako izađe u javnost noga vam je. Ali evo ko ide nabolje jer pregovaramo sa mlađima pa vidjet ćemo. Meni nije jasno da ovog Veselinovića nismo kontaktirali sada a htjeli ga ranije. TO mi je znak da ne znamo šta hoćemo. On nije postao lošiji igrač. Mislim da bi bio odlična dopuna Crnovu i Zakariću. Plus mali Hrvanović. Od ovog malog očekujem da prvi dobije priliku od ovih novih juniora što nisu debitovali. Meni se pravo sviđa. I Livančića bih zaganjao. Može pokriti cijelu desnu stranu. Stana je tu kao druga opcija na lijevom beku, SUbić mi je više na vrh glave. Letiću bih se ja okrenuo. Vidim ova Mladost dovodi ovog Metalsija. Vjerujte mi da imaju dobru mrežu menadžera sa kojima rade izgleda. I mi bi se mogli malo okrenuti i vani ovim našim mladima koji gore malo kaskaju pa ih vratiti. Ovaj Metalsi uopšte nije loš bio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava