Nemoj nista osjecat, nece doc.mirzoni1921 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 9:25 amimam osjećaj da ako nam dođe Subić, koliko ga priželjkujemo, da će biti sličan ko i Joco Stokić![]()
vobznaazna je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:22 amBrane Jelušić prisjetio se te utakmice.
„Sarajevo je maltene uvijek više voljelo da Zvezda bude prvak, a ne mi, pa smo mi pretpostavljali kako će biti u Sarajevu. Uvijek smo prije utakmice izlazili na stadion, da vidimo kakav je teren, popričamo sa igračima… Taj dan – niko ništa ne priča, svi mutni, a stadion pun navijača Zvezde koji su navijali za Partizan“, govori naš sagovornik.
„Jednom sam otišao kod blagajnice po platu i vidio da se ne slaže sa mojom računicom. Kažem: ‘Šta je ovo’ – ona meni da pitam trenera. Dobro. Odem na trening, pokucam kod Ribara u svlačionicu, kaže: ‘Izvoli Brane, šta si trebao’, a ja njemu velim da mi se ne slaže računica plate. Sjedi, kaže, pa nastavi: ‘Sjećaš se u ponedjeljak, kad smo imali trening, kad te je jedan čiča, naš navijač, pitao što ste izgubili. Kako si odgovorio, jesi bio drzak”. Jesam, kažem, nije mi bilo ni do čega… ‘E nećeš više bit. Oni su navijači, ima da objasniš šta je kad te pitaju, a drzak ne smiješ biti prema navijačima...
Tako je bilo neka al sad je ?
vobznaazna je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:22 amBrane Jelušić prisjetio se te utakmice.
„Sarajevo je maltene uvijek više voljelo da Zvezda bude prvak, a ne mi, pa smo mi pretpostavljali kako će biti u Sarajevu. Uvijek smo prije utakmice izlazili na stadion, da vidimo kakav je teren, popričamo sa igračima… Taj dan – niko ništa ne priča, svi mutni, a stadion pun navijača Zvezde koji su navijali za Partizan“, govori naš sagovornik.
„Jednom sam otišao kod blagajnice po platu i vidio da se ne slaže sa mojom računicom. Kažem: ‘Šta je ovo’ – ona meni da pitam trenera. Dobro. Odem na trening, pokucam kod Ribara u svlačionicu, kaže: ‘Izvoli Brane, šta si trebao’, a ja njemu velim da mi se ne slaže računica plate. Sjedi, kaže, pa nastavi: ‘Sjećaš se u ponedjeljak, kad smo imali trening, kad te je jedan čiča, naš navijač, pitao što ste izgubili. Kako si odgovorio, jesi bio drzak”. Jesam, kažem, nije mi bilo ni do čega… ‘E nećeš više bit. Oni su navijači, ima da objasniš šta je kad te pitaju, a drzak ne smiješ biti prema navijačima...
Tako je bilo neka al sad je ?
Neka ubrzaju i potpomognu finansiranje cijelog projekta pa nek igraju, na veresiju nema ništa
Clanak je besmislen kao i sam portal ss. Niti ispunjavamo uvjete da igra reprezentacija, a tesko cemo i narednog ljeta to popraviti, a niti cemo biti u prilici da nesto bas zaradimo. Za rentanje stadiona od dva dana (s treningom dan prije i utakmice) dobili bi 8000 KM od FSBiH. Nije neka pljacka!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 8:35 amOgulite savez za stadion i reprezentaciju!
Mamu li im yebem
Ma nek rade šta hoće moj storme, to nije Željo i nisu Željovci, na dan kad igra repka nek dijasporci i bošnje, gratis karta navijači okreću janjad i rade šta god žele, samo nek nam savez napravi taj teren i ubrza sve procese za dobijanje cat 3.storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:34 amNadam se da onaj seljakluk sa okretanjem janjadi ispred Grbavice necemo gledati.
Taj ritual neka obave u Zenici ili na Kosevu, pa neka onda dodju gledati utakmicu reprezentacije na Grbavici.
Ne znam sta da ti kazem vjeruj mi...cikazubo je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:42 amMa nek rade šta hoće moj storme, to nije Željo i nisu Željovci, na dan kad igra repka nek dijasporci i bošnje, gratis karta navijači okreću janjad i rade šta god žele, samo nek nam savez napravi taj teren i ubrza sve procese za dobijanje cat 3.storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:34 amNadam se da onaj seljakluk sa okretanjem janjadi ispred Grbavice necemo gledati.
Taj ritual neka obave u Zenici ili na Kosevu, pa neka onda dodju gledati utakmicu reprezentacije na Grbavici.
Bilo bi dobro napraviti neki muzej u slučaju da repka preseli na Grbavicu, na foru tih 15.000 navlačit u fan shop i muzej, a nek Pekić okreće janjca ispred plavog zida, Salem će zaljevat pivom i probadat meso, prodat mu šuplju da tako okrećemo janjce kad god Željo pobijedi, ima da nam se sudi ko Realu protiv Bayerna svaku utakmicu![]()
To je tako ljudi pokusavaju sve najbolje za sebe. Recimo Burekovic mi se sa njim cimali danima, cekali ga citav prelazni rok i on se kao na kraju prepao da mu ne bi neko nesto u Zenici sto je presao u Zelju i ode u Vosu. Izgubio je sada godinu zivota godinu karijere kada je bilo za njega najvaznije da igra i ima nenadoknadivu stetu koju je napravio sam sebi.Velahalve je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:24 amViše mi i taj Subić ide na neku stvar, a i mi se previše zamaramo, mi ako smo ga zvali a on ode u mrtvi Borac, on se za...bao, meni se najviše sviđa ovaj pristup koji je Spaleti pokazao kada je preuzeo Inter, ko god ne želi i nema želju da igra za klub može ići, jer svakako od takvog igrača nemaš ništa...tako isto Lendrićiu hvala, par puta rekao zadnja utakmica u našem dresu, idi brate ali prvo nek neko uplati pare za tebe
Bez zezanja, ako postoji prilika da repka preseli kod nas onda definitivno imamo dobre prognoze što se tiče stadiona, pretpostavljam da bi nam onda sigurno obezbijedili teren i sve što treba za tu treću kategoriju, a što se tiče seljakluka nije da već godinama nije prisutan u vidu sjeverne tribine.storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:44 amNe znam sta da ti kazem vjeruj mi...cikazubo je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:42 amMa nek rade šta hoće moj storme, to nije Željo i nisu Željovci, na dan kad igra repka nek dijasporci i bošnje, gratis karta navijači okreću janjad i rade šta god žele, samo nek nam savez napravi taj teren i ubrza sve procese za dobijanje cat 3.storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:34 amNadam se da onaj seljakluk sa okretanjem janjadi ispred Grbavice necemo gledati.
Bilo bi dobro napraviti neki muzej u slučaju da repka preseli na Grbavicu, na foru tih 15.000 navlačit u fan shop i muzej, a nek Pekić okreće janjca ispred plavog zida, Salem će zaljevat pivom i probadat meso, prodat mu šuplju da tako okrećemo janjce kad god Željo pobijedi, ima da nam se sudi ko Realu protiv Bayerna svaku utakmicu![]()
ako odriješe kesu, malo vremena treba da se sredi sve za treću kategoriju. a ni te pare nisu reda onih koje su već utrošene...Dominic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:39 amClanak je besmislen kao i sam portal ss. Niti ispunjavamo uvjete da igra reprezentacija, a tesko cemo i narednog ljeta to popraviti, a niti cemo biti u prilici da nesto bas zaradimo. Za rentanje stadiona od dva dana (s treningom dan prije i utakmice) dobili bi 8000 KM od FSBiH. Nije neka pljacka!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 8:35 amOgulite savez za stadion i reprezentaciju!
Mamu li im yebem
Kako trziste funkncionise? Pogledaj koliko ljudi zivi u BiH, a koliko u dijaspori (sam sam jedan od njih). Sad ispade da momci iz dijaspore imaju bolje gene, pa zavrse u top klubovima. Tesko ce ovako Hadziahmetovic do Fiorentine, jer je rano plasiran u pogrijesan smijer. Ja bih to normalno volio, jer mi je stalo do toga. Bolje bi mu bilo da igra u Njemackoj drugoj ligi, nego gdje je trenutno. Mandzukic osvaja titule sa Juventusom, a Dzeko u Romi. Mislim da se mozemo sloziti da je Dzeko bolji napadac. Jedini razlog sto nemamo vise kvalitetnih reprezentativaca a koji su ponikli iz BiH je los rad sa omladinom, i losi menazderi, koji nemaju uticaj i prave konekcije, da mogu na pravi nacin usmjeriti i plasirati igraca. Momak iznad je napisao da igrac i CG ide za milionske cifre direkt u Italiju.ChWilla je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 8:42 ame hajd' napravi reprezentaciju od igrača poniklih u ovoj državi, bez dijaspore, pa vidi je li respektabilna.LeBlue je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 2:33 amOtkad ja ovo govorim vezano za transfere. Velika katastrofa. Umjesto da Hadziahmetovic igra za Ajax ili Fiorentinu, a on u Anadoliji. Tako i za ostale igrace. Sad ce neko pametovati kako nemamo rezultate, kako smo mala drzava i tako dalje. Imamo respektabilnu reprezentaciju koja je igrala na zadnjem svijetskom prvenstvu i nisi u stanju prodati igraca kako treba. Ovo je najvise do menadzera, iskreno. Imamo nevjerovatno lose menadzere i to je glavni razlog sto nemamo bolje transfere. Bez boljih transfera pati i reprezentacija.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:55 amNjega su iz Borca uocili celnici Partizana, ekipe koja igra LS.
Mi smo Memiju prodali u dansku cvajtu.
Oni su na tom transferu ja mislim bar duplo vise zaradili. Dakle, nije samo do kluba vec do i igraca.
Lakse se boriti sa Sarajevom za Subica nego sa Borcem.
Kada nas covjek slusa pomislio bi da smo maheri za transfere, a mi sa igracima najdalje do Turske otisli i to najvise strpali milion KM u dzep. Sa druge strane, evo bas tamo vidjoh, Mogren prodao igraca u Torino za tri miliona eura.
hadžiahmetović kad bude mogao igrati za fiorentinu, i igraće, jer danas tržište tako funkcioniše. za razliku od većine ostalih, on zaista i može dogurati dotle.
Nauci kolo da svecano docekamo reprezentaciju na Grbavici.ChWilla je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:48 amako odriješe kesu, malo vremena treba da se sredi sve za treću kategoriju. a ni te pare nisu reda onih koje su već utrošene...Dominic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 10:39 amClanak je besmislen kao i sam portal ss. Niti ispunjavamo uvjete da igra reprezentacija, a tesko cemo i narednog ljeta to popraviti, a niti cemo biti u prilici da nesto bas zaradimo. Za rentanje stadiona od dva dana (s treningom dan prije i utakmice) dobili bi 8000 KM od FSBiH. Nije neka pljacka!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 8:35 amOgulite savez za stadion i reprezentaciju!
Mamu li im yebem