Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospicar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 2:42 am

Zar se ne placa pola pola il nekad i klub odakle dolazi placa puni iznos plate
Nije niko lud dat njemu 7 ljami i da je tu pola godine/godinu i da ode?
Nikakvu garanciju nemas da ce ostati a nit ces dobit kakvog kesa za njeg, tkd nema logike da mi/bilo ko drugi placa puni iznos plate
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:42 am

Izvinjavam se necu vise. :placeodsmijeha: :11:

Ja sam ipak placenik i dosao sam da unesem nemir. Neprijatelj kluba.

Ajzea
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:50 am

Primjer:

Subic kosta 10.000KM mjesceno

Borac ce mu dati 10.000KM i nece uplatiti doprinose
Mi cemo mu dati 10.000KM i platiti jos 7000KM doprinose.
Tebe izadje 17.000KM a Borac 10.000KM, a dajemo mu isto. Borac voli, uz Borac odrastao, kuci je, tamo mu porodica, prijatelji, etc.

Moras nacrtati.

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:52 am

Hajde da skratite, Petrovicu će biti ispunjen zahtjev na poziciji lijevog beka. Subic bi bio samo bonus ako dodje jer može igrati komplet lijevu stranu.

Raspravljate o nečemu što djelomično znamo i svak vidi stvari iz djela koji mu je poznat.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 2:57 am

Konkretno pričamo o Subiću kao igraču Partizana kojeg je Partizan posudio uz oslobađanje njegove plate.
@pile je rekao da Subić ima oko 10.000 mjesečno pa se držim te informacije.
Mi ili Borac posuđujemo Subića od Partizana i cijena je ista, poenta je da je Borac ne može platit a mi možemo.
Druga opcija je da Subić kao slobodan igrač bira klub.
Opet smo u prednosti, možemo dati sigurno više para na ruke Kurtagiću nego Borac.
Subiću možemo obećat borbu za titulu,dodatne premije za titulu,kup i Evropu te osobni učinak.
Borac mu može obećat da se vrati tamo gdje je počeo i da ide kad hoće za kikiriki.
Eto ukratko, po meni opet smo u prednosti.
@Ajzea, smatram te za ozbiljnog forumaša koji nije klimač glavom i koji ima svoje mišljenje. Nema potrebe da pišeš te ''poštapalice'' o plaćenicima u svoju samoodbranu. ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:59 am

Ajzea je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:50 am
Primjer:

Subic kosta 10.000KM mjesceno

Borac ce mu dati 10.000KM i nece uplatiti doprinose
Mi cemo mu dati 10.000KM i platiti jos 7000KM doprinose.
Tebe izadje 17.000KM a Borac 10.000KM, a dajemo mu isto. Borac voli, uz Borac odrastao, kuci je, tamo mu porodica, prijatelji, etc.

Moras nacrtati.
10000000000%%% je tako i Ne moras crtati, to sam napisao odmah i krenula je prica u ovom drugom smjeru., tj. prica o ljubavi. O tome ja imam svoje misljenje ti svoje i to je tako. Ova floskula neko placenik ne znam odakle je dosla i ustalila se kod nas ovdje. To nam ne treba. :)
Leon_Professional je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:05 am
Ma "problem" je sto Zeljo placa porez i tako ispada "budala" pored svih koji ne placaju.
Samo u BiH moze Borac doci iz druge lige dovesti skupe igrace. Te Veselinovic, te Galesic, te Dujakovic, te neki Parizanov bivsi, te sad i Subic.
@Godison necu da ulazim to gdje je njemu ljepse, vjerovatno gore, ali glupo je ovo sve u ovoj drzavi.
Povrh svega nama dodje porezna a nikom ne smije drugo.
Jest da smo postenim radom doveli sponzore, Sport klub i nek smo, tako i treba radit, ali boli sto drugi tako ne rade i sto im se dozvoljava da to rade.
Doveli smo sponzore, stabilni smo ali taj posten rad se kolko toliko ne vidi kod igraca. Draze je nekim debilima dobiti na ruke vise para nego da ima sve lijepo placene doprinose. Ma bjezi samo u Bosni raspali klubovi imaju vise ponuditi igracima od najveceg kluba u BiH.

Nemojte me pogresno staviti ovo nije kritika klubu ili sta, ovo je konstatacija i frustracija radi jebene drzave.

@Pile, upravu si. Stati treba.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon jun 12, 2017 3:03 am, ukupno mijenjano 1 put.

Timscho
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:01 am

ne poznajem ovog Ramovica ali vidi se da je neki skroz rega momak. Lijepo rekao covjek javno da ima neke izglede za inostranstvo I da mu je to prioritet, kao sto je I normalno, i naveo do kada ce odgovoriti na Zeljinu ponudu. Vecina igraca na njegovom mjestu bi dala neki usmeni pristanak I odugovlacila, a vamo ganjala varijantu za vani pa ako uspije ispalila nas hladno. Ovaj je dobar lik!
svojim snagama na svojoj zemlji

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:24 am

Ma kakva ljubav prijatelji moji.
Taman da mi nudimo istu cifru kao Bojac, taman da on zivi za taj klub, u sto cisto sumnjam, vise je onako simpatizer ali sa strane, zar njemu nije vaznija njegova buducnost i siguran novac sad, osiguran, placeni porezi sve kako treba, ili danas imas pare a sutra nemas, a svi znamo kakav je Borac sa lovom trenutno.
Sto se tice njegove buducnosti, on je iz Borca otisao kao veliki potencijal u Partizan, dobio sansu, nije je iskoristio po misljenju tadasnjeg trenera i poslat na posudbe. Recimo, da Partizan sutra mu da ciste papire gdje bi prije otisao po drugu sansu, jer je sada stariji za 2ipo godine, nije vise bas mladic koji je puno obecavao? Da li ce opet izabrati tim poput Slobode/Borca gdje je u Slobodi imao sjajnu statistiku ali sta se desava? Zaboli ku.rac svaki jaci klub u regionu za njegovu statistiku u Slobodi, nikakvih ponuda covjek nema.
Dok iz Zelje su se prodavali i stariji igraci od njega, dok su iz Zelje odlazili igraci u mnogo jace lige, tako da uz odigranu jednu/jednu i po sezonu u Zelji imao bi ponude inostranih klubova , a ovako ce iz Borca preci u Gosk, iz Goska u Brotnjo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:26 am

Ne znam koliko ima istine, pošto Širokom ide Stipo Marković zainteresovani su za Subića

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 3:29 am

Srbin u Širokom ? :D :D :D
Nemoguće.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:30 am

:lol: :karanje:

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:31 am

Gdje bi mogao Markovic?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:35 am

Menadzer mu je neki španac, gura ga u Bilbao

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 8:06 am

Ko li nam se udebljao?
Ko ce danas dobiti po dzepu?
Ko zeli raskid ugovora?
Saznajte vise u nastavku dana..
:kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

pon jun 12, 2017 8:11 am

Ja samo ne znam gdje pročitaste da veće šanse ima Bojac da dovede Subića nego mi?
Jedini tekst gje se pominju Subić i bojac je ovaj: “Ukoliko bude odlazio iz Partizana na pozajmicu, imamo garancije da će prvo razgovarati s nama”
Znači, rekao čovjek, ako budem dolazio, prvo ću pregovarati sa svojim matičnim klubom, i to kao nekom čudno i kao neki naš neuspijeh. osim toga, čak i da ne misli tako, normalno da će to reći. Ja nigdje ne pročitah, ako se budem vraćao u BiH, mogu doći samo u Bojac, ili tako nešto...
De ba, ohladite malo sa tom negativom.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 12, 2017 8:24 am

vi se opet nasekirali :kafa:

borac ne radi mudro i namazano kao hercegovci. hajmo reći da oni svoje muljaže nisu legalizovali kao ovi. i oni su tri godine borbe za trofeje morali platiti ispadanjem i dolaskom bliže stečaju i gašenju nego čelik i sloboda. da su ovdje u federaciji, ja mislim da bi tako i bilo. jer to su nerješivi dugovi za naše uslove. uvijek se na življaka može dovesti dobar igrač kod nas, jer oni ne gledaju širu sliku. ali on ni tih para ispod stola neće imati do kraja godine.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 8:35 am

Ogulite savez za stadion i reprezentaciju!
Mamu li im yebem
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 8:40 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon jun 12, 2017 8:35 am
Ogulite savez za stadion i reprezentaciju!
Mamu li im yebem
Nek urade zapad i teren, a mi ćemo jug :lol:

nek prodaju klošari ono što su uzeli da grade

ChWilla
Kontakt:

pon jun 12, 2017 8:42 am

LeBlue je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:33 am
Ajzea je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:55 am
Njega su iz Borca uocili celnici Partizana, ekipe koja igra LS.
Mi smo Memiju prodali u dansku cvajtu.

Oni su na tom transferu ja mislim bar duplo vise zaradili. Dakle, nije samo do kluba vec do i igraca.

Lakse se boriti sa Sarajevom za Subica nego sa Borcem.

Kada nas covjek slusa pomislio bi da smo maheri za transfere, a mi sa igracima najdalje do Turske otisli i to najvise strpali milion KM u dzep. Sa druge strane, evo bas tamo vidjoh, Mogren prodao igraca u Torino za tri miliona eura.
Otkad ja ovo govorim vezano za transfere. Velika katastrofa. Umjesto da Hadziahmetovic igra za Ajax ili Fiorentinu, a on u Anadoliji. Tako i za ostale igrace. Sad ce neko pametovati kako nemamo rezultate, kako smo mala drzava i tako dalje. Imamo respektabilnu reprezentaciju koja je igrala na zadnjem svijetskom prvenstvu i nisi u stanju prodati igraca kako treba. Ovo je najvise do menadzera, iskreno. Imamo nevjerovatno lose menadzere i to je glavni razlog sto nemamo bolje transfere. Bez boljih transfera pati i reprezentacija.
e hajd' napravi reprezentaciju od igrača poniklih u ovoj državi, bez dijaspore, pa vidi je li respektabilna.

hadžiahmetović kad bude mogao igrati za fiorentinu, i igraće, jer danas tržište tako funkcioniše. za razliku od većine ostalih, on zaista i može dogurati dotle.
gradi željo boli te *****

Kospicar
Kontakt:

pon jun 12, 2017 9:04 am

U koliko je prozivka?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava