Ceka Gotala da zajedno zaigraju u napadu.
To nas ne bi trebalo spriječavati da pokusam nesto dogovoriti.
Ako ne pokusas neces znati. Iz Zelje ce se prije prodati i za vece pare. Otkupiti ga i neki procenat dati Radniku mozda bi ljudi pristali. Jer vec 2-3 godina oni ga ne uspijevaju prodati. Uvijek bi prije izabrao igraca koji je konstantan, nego nekog ludjaka koji 2 godine luta od kluba do kluba da bi samo grijao klupu. Ovaj bi mi bio zadnja opcija kada bi sve ostalo propalocikazubo je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 1:04 pmGlupo je i naše mišljenje da se može nešto dogovoriti ako je igrač imao jako uspješnu sezonu a ima ugovora 2-3 godine ili više, raja misli da Radnik, Krupa, Mladost i takve ekipe jedva čekaju da im neko kaže evo vam Bekrić i Uglješa plus procenat i dajte nam Vukotića/Obradovića/Jašarevića ili koga već..
I ne treba se placat obestecenje.
To je priča za malu djecu, Radnik utopi igrača u Eredevise i to se momak odlično pokazao dole i sigurno otvara tržište za ostale igrače.. Slažem se ja sa tvojim izborom igrača, ali čisto sumnjam da Marko uopšte želi najbolje godine karijere koje mu slijede da troši i dalje u ovoj ligi, a sve i da želi u Želju tu je Krstajić koji nije levat da pada na fore nekih procenata i dogovora, kao što rekoh Memiević je primjer kako Mladen prodaje igrače..Vrag je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 1:24 pmAko ne pokusas neces znati. Iz Zelje ce se prije prodati i za vece pare. Otkupiti ga i neki procenat dati Radniku mozda bi ljudi pristali. Jer vec 2-3 godina oni ga ne uspijevaju prodati. Uvijek bi prije izabrao igraca koji je konstantan, nego nekog ludjaka koji 2 godine luta od kluba do kluba da bi samo grijao klupu. Ovaj bi mi bio zadnja opcija kada bi sve ostalo propalocikazubo je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 1:04 pmGlupo je i naše mišljenje da se može nešto dogovoriti ako je igrač imao jako uspješnu sezonu a ima ugovora 2-3 godine ili više, raja misli da Radnik, Krupa, Mladost i takve ekipe jedva čekaju da im neko kaže evo vam Bekrić i Uglješa plus procenat i dajte nam Vukotića/Obradovića/Jašarevića ili koga već..
Lazna ptica opet lozi raju.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 1:27 pmGavran rece oko 13 da pucamo F5, jos nista, banujte ga![]()
Cisto sumnjam da bi obestecenje iznosilo 15.000KM da bi sve tako glatko islo kako se navodi.Vrag je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 1:24 pmAko ne pokusas neces znati. Iz Zelje ce se prije prodati i za vece pare. Otkupiti ga i neki procenat dati Radniku mozda bi ljudi pristali. Jer vec 2-3 godina oni ga ne uspijevaju prodati. Uvijek bi prije izabrao igraca koji je konstantan, nego nekog ludjaka koji 2 godine luta od kluba do kluba da bi samo grijao klupu. Ovaj bi mi bio zadnja opcija kada bi sve ostalo propalocikazubo je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 1:04 pmGlupo je i naše mišljenje da se može nešto dogovoriti ako je igrač imao jako uspješnu sezonu a ima ugovora 2-3 godine ili više, raja misli da Radnik, Krupa, Mladost i takve ekipe jedva čekaju da im neko kaže evo vam Bekrić i Uglješa plus procenat i dajte nam Vukotića/Obradovića/Jašarevića ili koga već..