Fakat, i meni ovo zapade za oko. Zagrizli bili za njega, eto i njemu se ocito dolazi, sad je slobodan... I nista.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:44 pmZamolio bih te da ne 'etiketiras' i pozvao da pises. Postovi koji se brisu su uvrede, kleveta, provjerene lazi, psovke, itd. Ako tvoj post nije bio takav onda jeste greska. Pazi, ja nisam cijeli dan ovdje, posao mi ne dopusta to. Ljudi su oprezni ovdje, zbog onoga sto sam napisao, a i sam si bio svjedok svega. Ako je greska, uvjeravam te da nije namjerna. Naravno, ne mogu svi biti zadovoljni i jako me rastuzi kada dodje do toga, jer znam da smo svi ovdje zbog Zelje, a ne zbog mene ili moderacije.Vrag je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:39 pmRekao sam sebi da necu vise nikad pisati na ovom forumu, ali moram se na ovo nadovezati. Ovo vase "grijesenje" je usmjereno samo prema par clanova foruma. Meni je puno puta izbrisan post bez ikakvog obrazlozenja, a dok Modelovo vrijedjanje nije ni izbrisano, a ni opomenut lik. Bio si ti online, Ash...(kako vec nick), Jovan.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:23 pm
Hvala ti, ali vjeruj mi da se momci iz moderacije stvarno trude. Pogrijese, svi grijesimo, to je ljudski, ali broj registrovanih ljudi ovdje (pretezno navijaci Zelje) koji aktivno ucestvuju u diskusijama ipak govori za sebe.
Vama je normalna diskusija ovaj cirkus od nekoliko dana sa nekakvim bumovima, jagnjadima..., a na drugaciji stav i misljenje se gleda kao unosenje nekog nemira, a kontra komentar je neki pokusaj retardirane ironije. Vecina vas je u nekom tripu da smo po nalogu ovdje i kao da jedva cekamo neki kiks kluba.
Sta je tacno problem sa Kosticem ako je slobodan igrac?
Jedino da se Bonucci i Alaba nisu sta predomislili pa smo odustali od njega.