Ni za faksa nemamobistrikboy je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:33 pmSezona se zavrsila prije 3 dana a vec smo se raspali 43 putaBice novih igraca sta vam je? Dolaze svi sebi i rade polako.
Ne treba nam bas takvo misljenje i crnjacenje bar sad dok jos niko nije dosao. Vidjet cemo, razumijem tvoj strah, sve nas je strah sigurno, ali treba sacekati.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:28 pmJa iskreno ocekujem najlosiji transfer rok odavno. A bruku je razloga..
Nije to toDr. Kostic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:31 pmNe kontam ovo svaki dan po 30 clanaka o nama. Ne razumijem sto stvaraju pritisak i negativu. Jbt ni o realu ni o barseloni ne pisu spanski mediji. O kiflama i drugim ni rijec. Ocigledno da smo mi na ovim prostorima i vise nego dominantni nabijamo komplekse. I logicno da smo veci ovdje u nasoj Bosni i Hercegovini nego li real u spaniji ili bajern u njemackoj. Ajde Zeljo napravi molim te galaxtikose sa balkana. Ajde Siljak ajde Cenane molim te da se popisamo ostalim.
skretnicar je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:31 pm
Ne znam jestel' spominjali ,ali govnogovno.ba i neki portali su pisali da se čenan nije pojavio na sastanku, jel zna neko nesto vise o tome ?
Samo - da euri i franci samo troše se na flaše i na kurveHurmasica je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:33 pmNi za faksa nemamobistrikboy je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:33 pmSezona se zavrsila prije 3 dana a vec smo se raspali 43 putaBice novih igraca sta vam je? Dolaze svi sebi i rade polako.
Nije glupost, trebao je doci kao zamjena Lendricu. Razgovaralo se sa njim jos zimus. Sto rece @salem, da se titula osvojila, u svom haosu, niko ne bi ni obratio paznju sto je Krstanovic dosao. Ovako se malo rucna povukla, nakon pritiska.. Prvenstveno zbog Sesara.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:34 pmTo su sve neprovjerene informacije, nemojte padati na te price. Svi danas pisu svasta.
Kakav Krstanovic.. gluposti.
Dolaze novi igraci.
Ma kakva crna zabluda. Ni o kiflama o tome da nemaju prebijene da nemaju za plate. Realno oni su na vecem gubitku nego mi. Sto se ne prica o njima o njihovoj trnsfer politici to sto ce im najbolji igrac dzabe otici itd. Nekaze ona stara samo za dobrim konjem se prasina dize.Model1964 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:34 pmNije to toDr. Kostic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:31 pmNe kontam ovo svaki dan po 30 clanaka o nama. Ne razumijem sto stvaraju pritisak i negativu. Jbt ni o realu ni o barseloni ne pisu spanski mediji. O kiflama i drugim ni rijec. Ocigledno da smo mi na ovim prostorima i vise nego dominantni nabijamo komplekse. I logicno da smo veci ovdje u nasoj Bosni i Hercegovini nego li real u spaniji ili bajern u njemackoj. Ajde Zeljo napravi molim te galaxtikose sa balkana. Ajde Siljak ajde Cenane molim te da se popisamo ostalim.to je naša zabluda
Kod nas se ima šta za ukrasti. Treba cuvare prvo rastjeratiO tome seradi
![]()
skretnicar je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:31 pm
Ne znam jestel' spominjali ,ali govnogovno.ba i neki portali su pisali da se čenan nije pojavio na sastanku, jel zna neko nesto vise o tome ?
I sta sad druze? Nije dosao Krstanovic, ali ako im je on domet, ko ce doci? Lazu iz penzije dici?Ajzea je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:37 pmNije glupost, trebao je doci kao zamjena Lendricu. Razgovaralo se sa njim jos zimus. Sto rece @salem, da se titula osvojila, u svom haosu, niko ne bi ni obratio paznju sto je Krstanovic dosao. Ovako se malo rucna povukla, nakon pritiska..storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:34 pmTo su sve neprovjerene informacije, nemojte padati na te price. Svi danas pisu svasta.
Kakav Krstanovic.. gluposti.
Dolaze novi igraci.
Mi 4 godine nismo dobar konjDr. Kostic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:38 pmMa kakva crna zabluda. Ni o kiflama o tome da nemaju prebijene da nemaju za plate. Realno oni su na vecem gubitku nego mi. Sto se ne prica o njima o njihovoj trnsfer politici to sto ce im najbolji igrac dzabe otici itd. Nekaze ona stara samo za dobrim konjem se prasina dize.Model1964 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:34 pmNije to toDr. Kostic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:31 pmNe kontam ovo svaki dan po 30 clanaka o nama. Ne razumijem sto stvaraju pritisak i negativu. Jbt ni o realu ni o barseloni ne pisu spanski mediji. O kiflama i drugim ni rijec. Ocigledno da smo mi na ovim prostorima i vise nego dominantni nabijamo komplekse. I logicno da smo veci ovdje u nasoj Bosni i Hercegovini nego li real u spaniji ili bajern u njemackoj. Ajde Zeljo napravi molim te galaxtikose sa balkana. Ajde Siljak ajde Cenane molim te da se popisamo ostalim.to je naša zabluda
Kod nas se ima šta za ukrasti. Treba cuvare prvo rastjeratiO tome seradi
![]()
Nabijat cemo mi njima opet komplekse samo polako.Model1964 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:43 pmMi 4 godine nismo dobar konjDr. Kostic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:38 pmMa kakva crna zabluda. Ni o kiflama o tome da nemaju prebijene da nemaju za plate. Realno oni su na vecem gubitku nego mi. Sto se ne prica o njima o njihovoj trnsfer politici to sto ce im najbolji igrac dzabe otici itd. Nekaze ona stara samo za dobrim konjem se prasina dize.Može samo Zrinjski nama nabiti kompleks, mi trenutno nikome.
Samo, kod nas ima šta za maznuti... nekretnine. solidan OP, zato se i napada.
Drugi su kokuzi zato se ne piše o njima