Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 10:37 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:18 pm
psihopata je napisao/la:
pon maj 29, 2017 9:59 pm
pon maj 29, 2017 9:00 pm

jedan od dva tri najkorisnija igraca svakako!
po cemu?
tri gola i dvije asistencije uz bezbroj oduzetih lopti u defanzivi te predaja lopte uz minimalan broj prodanih. bez skandala. nije skup. zahvalan. stalno u pogonu. zdrav.
grohotom se smijem,osim 2 gola koja su zaista kljucna,on apsolutno nista nije napravio,kakve oduzete lopte,kakvi pasovi,doduse za stopere na metar-dva 90% njegovih pasova,ko vruc krompir samo da nije kod njega,nikakve kreativnosti,apsolutno nikakve,spor ko puz,a i ta plata mu je mozda bila mala dok ga slavko nije proglasio drugim najboljim igracem ekipe,nakon cega mu je ugovor obnovljen i primanja podebljana,da je zdrav,zdrav je,a ruku na srce ne moze se ne povrijediti kad samo loptu gurne nazad ili prvom do sebe,nema niko vrmena ni da startuje na njega...jedna od najvecih prevara koja je nosila zeljin dres....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

1921.ba
Kontakt:

Hajdarevic je paklen igrac, nesto tipa tomic, samo dosta dosta ofanzivniji
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

@leon blizuuuuu

rodrigo87
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:38 pm

Omar500 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:32 pm
blueheart je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:28 pm
U igri juniora me najvise impresionirao Saban. Ima zaista odlicno kretanje u svim smjerovima. On vec naredne sezone MORA imati 6-7 utakmica u nogama, makar po 10min, ukoliko ima ugovor i ako mislimo zaraditi na njemu kao mladom perspektivnom igracu. Danas je meni bolje igrao od Zere, ozbiljniji je. Ima ih jos zanimljivih 9, 10, 5, 77... mada sa mladim se nikad ne zna mozda neko treci uradi najveci iakorak
Sabanadzovic je vec zreo za priprema. Potpsati obavezno s njim ugovor. Zna li neko ko su ovi igraci sa brojevima 9, 10, 5, 77?
10 je Subo ja mislim
77 Hrvanovic
9 Dzindo
5 ne znam

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:39 pm

Model1964 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:36 pm
storm_raider je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:31 pm
Model1964 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:30 pm

Ništa se ne sikiraj :rofl: ja sam tu :rofl:
To me najvise i brine. :rofl:

Salim se. Ona glupost o reziranoj anketi ti nije trebala. Veoma dobro znas da to nije istina i da ja niti moderacija to ne bismo dopustili.
Kada ste me ispizdili sa *pismima podrške* :rofl:
Ja podršku dajem samo upravi
Malo, po malo i omjer na anketi se mjenja 8-)
Svako ima pravo na misljenje moj dobri model, ali kredibilitet nemoj dovoditi u pitanje. Znas i sam kako stvari stoje.
Sta su ti tamo na Aljasci radili? :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 10:40 pm

sergejevic je napisao/la:
arctg je napisao/la:
pon maj 29, 2017 9:34 pm
Kad se Amar vraća sa godišnjeg? Zašto je na utakmici Zrinjski - Željezničar (0:4) bio prisutan u svečanoj loži kao zvanica domaćeg kluba i zašto se ni jednom golu nije radovao? Zašto je svaki put nakon njegovog odlaska sa klupe, Klub bio u finansijskoj i organizacijskoj dubiozi? Zašto su se dijelile plate u autobusu? Zašto se Kerli progledavalo kroz prste kada je samovoljno napuštao pripreme i odlazio na probe u druge klubove? Zašto smo u drugom Amarovom mandatu u Europi bili kanta za trpanje? Zašto je Amarov uslov povratka na klupu 2009. godine bio da Žujo bude predsjednik Kluba? Zašto, kao član Skupštine Kluba, najvišeg organa, ne prisustvuje sjednicama i ne izvršava svoje obaveze? Zašto rijetko, skoro nikako, ne posjećuje domaće utakmice Željezničara ako je njegov veliki navijač? Zašto Amar želi da se pita za još nešto van zelenog terena, ako je šef stručnog štaba? Zašto?

Amare, hvala ti na svim rezultatima, hvala ti na svim trofejima. Hvala ti što si nas bezbroj puta učinio sretnim, ponosnim i što si dušmanima nabio komplekse koji se neće zaliječiti generacijama. Ti si naša jedina poslijeratna legenda i najtrofejniji trener u historiji Kluba. Prvi bih volio da te vidim na klupi ali samo ako bi se držao klupe i zelenog terena. Ali ako misliš da možeš ponavljati stvari koje si do sada radio, a koje sam gore nabrojao (ovo je sasvim, sasvim mali dio), drži se Tuborga i radi to što sada radiš. Vozdra. A one što ti se uvlače u dupe i prizivaju te na svakom koraku, na uštrb dosadašnjih rezultata Kluba, molim da mi iskreno odgovore na ova gore pitanja. Hvala.
Vecina stvari koje si naveo nije uopste tacna. I sta sad i tebi znaci to plate u autobusu? To sam i avalmija sinoc pitao, pa mi nista ne odgovori. Bas zanimljivo da koristite iste fraze.
Na tvoje pitanje zasto odgovor moze biti da covjek ima vise osvojenih titula nego sve ostale ekipe u ligi, da je trener koji je u svakoj sezoni osvojio poneki trofej, dva puta duplu krunu sto vise niko nije uspio u ovoj ligi. Kanta za trpanje? Pa svaki klub iz ove lige je bio kanta za trpanje u Evropi. Zasto? Zato sto nemamo neki kvalitet, ali je jedan od rijetkih koji je nesto radio da se to promjeni. Milion puta smo ustvrdili da nije imao srece u zrijebu i da je po pravilu izvlacio najteze protivnike. Dosao na korak do lige sampiona u prvom mandatu. Naravno to te ne zanima, jer ne ide u korist tvojim tvrdnjama.
Klub je ostavio u finansijskoj dubiozi? Klubu je ostavio Riada Bajica koji prodat za 500 000 eura, Amira isto toliko, Kvesica koji je prodat za 120 000 eura, Dadu Sadikovica, Kerima Memiju, Dzenisa Beganovica koji su trebali krenuti njihovim stopama da se neko nije napravio pametan pa ih sve unistio. Ostavio nam je danas najboljeg naseg igraca Vedrana Kjosevskog. Prvi covjek koji je potpisao gotovo pola generacije juniora na duze ugovore, na cijim plodovima se i danas radi. Ta djeca su donjela one odlicne rezultate u Evropi pod vodstvom Odovica i donjeli opet koliko novca?
Kako rece Misimovic pred akciju za istocnu tribinu ideju desetogodisnjih ulaznica je dao Amar Osim.
Zasto se danas gleda kroz prste Bogicevicu koji tuzi klub, pa mjesec poslije bude kapiten tog istog kluba? Zasto je Jahic na platnom spisku iako je natipkao vise slova protiv kluba na fejsbuku nego sto je odradio treninga? Zasto nam danas igraci s centra pokazuju srednji prst? Zasto 4 godine nismo osvojili niti jedan trofej? Zasto prosle sezone nismo imali mogucnost da budemo kanta za nabijanje u Evropi? Zasto?
I najvaznije zasto. Zasto vas toliko vrijedja sto neko zeli da ponovo vidi najtrofejnijeg trenera u nasem fudbalu na klupi naseg kluba? Zasto?
Aferim

Blueworld21
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:41 pm

Gavran poručuje vjerovatno jasarevica iz Krupe (-:

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Roberto Baggio
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:42 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:09 pm
Ljudi koriste Amara da bi pricali protiv uprave,a neki nasjedaju na to.
A ko koristi Amara da bi pričao protiv uprave? Meni se čini da na tu konstrukciju nasjedaju samo oni koji imaju potrebu da ovdje brane upravu, iako ne vidim razloga da se uprava brani na ovom forumu jer je niko ni ne napada. Ali zato se pojavljuju avlami, igla i evo sad arctg, koji ponavljaju nekakve uslove po kojima se Amar može vratiti, a usput koriste priliku da pljunu na njega. Kao, može eto i Amar, kad ste već glupi i neinformisani, ali može samo ako će biti šef stručnog štaba. Pa to svi ovdje i žele, nisam vidio nijedan komentar da neko traži Amara i da to podrazumijeva da sad svi moraju napustiti klub da bi on radio sve.

A evo vidim i Košpicar odlučio da nadopuni Izliju, da Amar nije samo kupovao trofeje nego ih je i prodavao... I onda se tvrdi da se pravi kult ličnosti, zato što se uvijek pojave mnogi forumaši koji brane Amara od ovih branioca uprave.
FK Željezničar 1921

Model1964

pon maj 29, 2017 10:39 pm
Model1964 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:36 pm
pon maj 29, 2017 10:31 pm

To me najvise i brine. :rofl:

Salim se. Ona glupost o reziranoj anketi ti nije trebala. Veoma dobro znas da to nije istina i da ja niti moderacija to ne bismo dopustili.
Kada ste me ispizdili sa *pismima podrške* :rofl:
Ja podršku dajem samo upravi
Malo, po malo i omjer na anketi se mjenja 8-)
Svako ima pravo na misljenje moj dobri model, ali kredibilitet nemoj dovoditi u pitanje. Znas i sam kako stvari stoje.
Sta su ti tamo na Aljasci radili? :D
Šta god da su, nisu bile mladoljetne Japanke :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:43 pm

Zar nije onaj tarpi Crnkic "Amerikanac" to jest neki nas dijasporac? Da ne misli na njega crni gavran. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:46 pm

psihopata je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:18 pm
psihopata je napisao/la:
pon maj 29, 2017 9:59 pm

po cemu?
tri gola i dvije asistencije uz bezbroj oduzetih lopti u defanzivi te predaja lopte uz minimalan broj prodanih. bez skandala. nije skup. zahvalan. stalno u pogonu. zdrav.
grohotom se smijem,osim 2 gola koja su zaista kljucna,on apsolutno nista nije napravio,kakve oduzete lopte,kakvi pasovi,doduse za stopere na metar-dva 90% njegovih pasova,ko vruc krompir samo da nije kod njega,nikakve kreativnosti,apsolutno nikakve,spor ko puz,a i ta plata mu je mozda bila mala dok ga slavko nije proglasio drugim najboljim igracem ekipe,nakon cega mu je ugovor obnovljen i primanja podebljana,da je zdrav,zdrav je,a ruku na srce ne moze se ne povrijediti kad samo loptu gurne nazad ili prvom do sebe,nema niko vrmena ni da startuje na njega...jedna od najvecih prevara koja je nosila zeljin dres....
ne gledamo fudbal istim ocima.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

psihopata
Kontakt:

Roberto Baggio je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:09 pm
Ljudi koriste Amara da bi pricali protiv uprave,a neki nasjedaju na to.
A ko koristi Amara da bi pričao protiv uprave? Meni se čini da na tu konstrukciju nasjedaju samo oni koji imaju potrebu da ovdje brane upravu, iako ne vidim razloga da se uprava brani na ovom forumu jer je niko ni ne napada. Ali zato se pojavljuju avlami, igla i evo sad arctg, koji ponavljaju nekakve uslove po kojima se Amar može vratiti, a usput koriste priliku da pljunu na njega. Kao, može eto i Amar, kad ste već glupi i neinformisani, ali može samo ako će biti šef stručnog štaba. Pa to svi ovdje i žele, nisam vidio nijedan komentar da neko traži Amara i da to podrazumijeva da sad svi moraju napustiti klub da bi on radio sve.

A evo vidim i Košpicar odlučio da nadopuni Izliju, da Amar nije samo kupovao trofeje nego ih je i prodavao... I onda se tvrdi da se pravi kult ličnosti, zato što se uvijek pojave mnogi forumaši koji brane Amara od ovih branioca uprave.
:palacgore:

sramota je kako pojedinci imaju obraza neke stvari pricati o amaru a pri tome se nazivaju navijacima zelje....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Grbavica
Kontakt:

Kad se prica o juniorima, vidite jednu stvar. Toj djeci treba jedan period prilagodbe na seniorski fudbal. Da se prilagode i psihicki a i fizicki. Sin od jednog mog prijatelja je igro u juniorima u onaj vakat dok je Stana treniro sa njima. Kaze mali "ubi Stana na treningu" :rofl1: Sef im reko malo seve da igraju za zagrijavanje, kaze Stanic dvojicu vec polomio. A samo seve igrali. Kasnije igrali utakmicu, kaze mali vodim loptu, taman da sutnem kad me odnese Stanic, dva mjeseca me kicma boljela. :D :rofl1:
E sad zamislite ovu nasu djecurliju u duelu sa Regojem, Pandzom i ostalim "njeznim" stoperima nase lige :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:47 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:48 pm

Blueworld21 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:41 pm
Gavran poručuje vjerovatno jasarevica iz Krupe (-:

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Je li pogodio hadzija gavran, reci ovima sto misle da ne zna? :kafa:

blueheart
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:50 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:38 pm
Omar500 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:32 pm
blueheart je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:28 pm
U igri juniora me najvise impresionirao Saban. Ima zaista odlicno kretanje u svim smjerovima. On vec naredne sezone MORA imati 6-7 utakmica u nogama, makar po 10min, ukoliko ima ugovor i ako mislimo zaraditi na njemu kao mladom perspektivnom igracu. Danas je meni bolje igrao od Zere, ozbiljniji je. Ima ih jos zanimljivih 9, 10, 5, 77... mada sa mladim se nikad ne zna mozda neko treci uradi najveci iakorak
Sabanadzovic je vec zreo za priprema. Potpsati obavezno s njim ugovor. Zna li neko ko su ovi igraci sa brojevima 9, 10, 5, 77?
10 je Subo ja mislim
77 Hrvanovic
9 Dzindo
5 ne znam
Ako nisam sta fulio 5 je Vela
DRZAVA ZELJO

storm_raider
Kontakt:

Pogodio je, kao i uvijek.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Leon_Professional je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:22 pm
Minjore je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:20 pm
Gavran je porucio : americka ambasada ;)
Mevlid potpisuje?
slika

Istinska desetka! Ova vrsta izumire, poslije odlaska Totija samo je Fenan ostao. :klanjase2: :klanjase2:

Opraste s Amarom 2142115135326266575435364 put. Trebali bi stati!
Sad bih nesto rekao za tu bradu ali bojim se da cu fasovati ban slikaslika

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Realno Jašarević je paklen igrač ;)
Željezničar ante portas !

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:52 pm

amelaga je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:35 pm
GoodisonPark je napisao/la:
pon maj 29, 2017 2:22 pm
Ja tri puta premotavam i ne mogu baš najjasnije da dešifrujem šta tačno (od riječi do riječi) psuje i galami ovaj pacijent, mada me od njega ništa ne može ni iznenaditi jer po glasu se već može prepoznati da ovaj lik (jedan te isti) vječito psuje sa zapadne tribine, raja koja tamo sjedi vjerovatno zna i ko je on...
Ja jednom bio na zapadu protiv PD i znam ko je. Poznao sam po glasu. Ima taj hrapav glas. Stariji, suh čovjek. Hoće da bude u centru pažnje. Cijelo vrijeme dobacivao treneru. Misli da je Cool.
Bravo, na svakom prenosu utakmica sa Grbavice se čuje kako taj lik dobacuje godinama već, znači stariji isfrustrirani čova sa zapada opsovao us. majku Lendriću ali po onoj novinarki ispade da je pola sjevera cijelo vrijeme to radilo. Nevjerovatno kakve se laži plasiraju..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava