Ovo pokazuje koliko imamo papaka i amaterskih amatera koji sebe nazivaju profi fuzbalerima u ekipi. Zato Miru doživljamo kao cudo. Miro je imao sasvim normalan odnos prema klubu kakav ima svaki profi fudbaler u evropi. A za nas je to bila bajka. Pa vi sad vidite.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:21 pmSve je on to naravno naplatio i neka je, zato je i igrao. Ali, mi svi ovdje i tamo na tribinama jako volimo Zelju i isto tako znamo da kada bi svi imali odnos prema dresu kakav on ima, da bismo ostvarili sve one nedosanjane snove sa Zeljom. Nama je Zeljo mnogo vise, porodica, zivot, hrana koju jedemo svakog dana. Zato kazem da cemo zaliti, na stranu kvalitet koji on posjeduje, ono sto je bitnije je taj odnos prema dresu i grbu koji je na grudima.arelinho je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:18 pmMeni danas oči bile pune suza kad je bilo prvo skandiranje za Miru. Jedan od najdražih igrača kojeg sam gledao u Želji. Dao Bog da se opet nekad vrati kod nas.storm_raider je napisao/la:Sve je to istina. Ali cemo zaliti, jer je jako mnogo znacio ove sezone. Jedino ako Zakaric bude igrao to desno krilo sl. sezone, sto svi cekamo i ako bude odigrao kako zna, brzo cemo ga prezaliti.
Model1964 je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:28 pmOvo pokazuje koliko imamo papaka i amaterskih amatera koji sebe nazivaju profi fuzbalerima u ekipi. Zato Miru doživljamo kao cudo. Miro je imao sasvim normalan odnos prema klubu kakav ima svaki profi fudbaler u evropi. A za nas je to bila bajka. Pa vi sad vidite.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:21 pmSve je on to naravno naplatio i neka je, zato je i igrao. Ali, mi svi ovdje i tamo na tribinama jako volimo Zelju i isto tako znamo da kada bi svi imali odnos prema dresu kakav on ima, da bismo ostvarili sve one nedosanjane snove sa Zeljom. Nama je Zeljo mnogo vise, porodica, zivot, hrana koju jedemo svakog dana. Zato kazem da cemo zaliti, na stranu kvalitet koji on posjeduje, ono sto je bitnije je taj odnos prema dresu i grbu koji je na grudima.
Slaz Bliskovic.
Allahu dragi nekakva tuga u meni kad gledam ovo.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:32 pmLjudi odbranise naslov, a mi cemo se tjesiti.
KAko mi je samo krivo kad vidim ovo na BHT1. Ondje smo mi trebali biti.
To je to!Dolina je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:36 pmOvo sa Lendrom se vuklo malo duže vrijeme, sada je očito da je i Petrović "morao" trpiti dosta stvari a koje bi on možda drugačije rješavao ali radi mira u klubu
očito nije ni "smio-mogao" drugačije rješavati.
Ko god bio trener Želje i dokle god uprava ne bude stajala iza trenera po bilo koju cijenu ovakve stvari će nam se dešavati a bilo ih je mnogo.
Trener mora biti kralj u svlačonici i tu nema rasprave, jedan Toti je presjedio skoro čitavo prvenstvo, čak ni vlasnik kluba nije mogao natjerati Spaletija da ga stavi da igra.
Kraj priče.
Nije ni cudo sto ne mogu prici Grbavici.
Zar ne rade prenose sa Grbavice svako kolo, vidim i oni postali povampirene *****?
Znam kako ti je. Jeben osjecaj totalno.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:37 pmAllahu dragi nekakva tuga u meni kad gledam ovo.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:32 pmLjudi odbranise naslov, a mi cemo se tjesiti.
KAko mi je samo krivo kad vidim ovo na BHT1. Ondje smo mi trebali biti.
Pa sta ste nam uradili mayku vam yebem pa joj