Kad bi im zagrmio "raširite se" i onda "je.i malo Saraj'vo o o oo o o ooo"
10/10black64 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 7:34 pmPricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.
ma ovo je opticka varka,zato sto je sjever dalje pa se cini.