Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 3:48 pm

BabOsim je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:36 pm
Brkoo je napisao/la:Lik hladno poredi Genk i Anderlecht sa nama. Kako oni mogu gurati mlade igrace za kojim lude evropski klubovi i daju desetine miliona za njih. Bas cudno, vjerovarno ti igraci imaju neki kvalitet..
Mislim da ti uživaš cjepidlačiti, jedva čekaš da nekome kontru opališ. Gdje sam to poredio Genk i Anderleht sa nama? Kažem da su ljudi djecom dogurali do 1/4 finale EL, nigdje ih nisam uporedio sa nama
Volim iz kontri zabijati, vise nego se hljeba najesti :D :ganja:

Pa napisao si u fazonu evo pogledaj npr. i onda si naveo klubove i jos napisao ako zadrzimo djecu da bi mogli igrati grupne faze el i ls. Oni mogu sa djecom dogurati tu gdje su stigli jer su ta djeca svjetski potencijali koji imaju kvalitet, za njih se zanimaju gotovo svi veci klubovi i nude desetine miliona. Kada smo diskutovali o djeci neko je spomenuo kako Monaco moze forsirati onog malog Mbappe-a a nas Mujagic igra jos za juniore a stariji je od Francuza. U tome je i problem, sto nismo realni i mislimo da su nasi mladi igraci najbolji na svijetu i da bi sa njima bili najbolji, a realnost je potpuno drugacija..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 3:53 pm

Joj kosookih...mene samo interesuje ko je gazdi prenio vijest da će pustit u prodaju samo 1700 karti,vrlo vjerovatno Sabrina jer ona ima najveća muda gore :lol: .
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:54 pm

Nemaju svoj klub, nemaju svoj stadion, nemaju najviše trofeja. Nema čega nemaju.
21 10 4

Petrović Slavko

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 3:57 pm

Brkoo je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:36 pm
Brkoo je napisao/la:Lik hladno poredi Genk i Anderlecht sa nama. Kako oni mogu gurati mlade igrace za kojim lude evropski klubovi i daju desetine miliona za njih. Bas cudno, vjerovarno ti igraci imaju neki kvalitet..
Mislim da ti uživaš cjepidlačiti, jedva čekaš da nekome kontru opališ. Gdje sam to poredio Genk i Anderleht sa nama? Kažem da su ljudi djecom dogurali do 1/4 finale EL, nigdje ih nisam uporedio sa nama
Volim iz kontri zabijati, vise nego se hljeba najesti :D :ganja:

Pa napisao si u fazonu evo pogledaj npr. i onda si naveo klubove i jos napisao ako zadrzimo djecu da bi mogli igrati grupne faze el i ls. Oni mogu sa djecom dogurati tu gdje su stigli jer su ta djeca svjetski potencijali koji imaju kvalitet, za njih se zanimaju gotovo svi veci klubovi i nude desetine miliona. Kada smo diskutovali o djeci neko je spomenuo kako Monaco moze forsirati onog malog Mbappe-a a nas Mujagic igra jos za juniore a stariji je od Francuza. U tome je i problem, sto nismo realni i mislimo da su nasi mladi igraci najbolji na svijetu i da bi sa njima bili najbolji, a realnost je potpuno drugacija..
Ili nisi pročita cijeli post, ili ga nisi razumio. Ipak čini mi se da uvijek čekaš neki post gdje možeš nešto izvuči iz konteksta pa sa tim nekoga konfrontirati.

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:59 pm

1700 izgorenih!
Ja te yebem sarajvooo :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:01 pm

Predpostavljam da derbi sudi Valjic, zajedno sa Jakupovicem, Macicem i ovim ostalim sto su prezivjeli suspenzije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:02 pm

"Podsjećamo da je za prošli derbi, nakon što su određene tampon zone, FK Željezničar za gostujuće navijače obezbijedio 1090 ulaznica odnosno 10% kapaciteta Stadiona Grbavica".

Vazda smo bili ispred njih. Mi njima 10%, oni nama 5%, u prijevodu bit će nas najmanje 5 milja na Zapadu + ovi na Jugu. Svi na Zapad :titula: :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ivicahuljev
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:37 pm
Nakon što je predstavnik NS/FS BIH potvrdio navode FK Željezničar, predstavnici FK Sarajevo su izjavili da se na južnoj tribini vrši rekonstrukcija i renoviranje toaleta te da je moguće samo obezbijediti prostor za 1725 gostujućih navijača. Podsjećamo, da stadionom Asim Ferhatović Hase rukovodi Centar za sport i rekreaciju, koji je u više navrata tvrdio da ovaj stadion zadovoljava sve kriterije UEFA-e i FIFA-e.

Očito da neko u Savezu protežira FK Sarajevo. Stadion Koševo nije mogao dobiti licencu za Evropu. Kriminalna hobotnica u Savezu je skupa sa FK Sarajevom obmanula javnost i neuslovan stadion proglasila uslovnim. O ovome bi se mogla pozabaviti FIFA, UEFA, a Boga mi i SIPA.

5% je OK, a naročito nakon predzadnjeg derbija na Grbavici, kada su vandali, huligani, narkomani i obična stoka devastirale dio sjeverne tribine i podtribinske prostore na kojoj su bile smještene HZ. Nadam se da je taj vandalski čin izvršio manji broj osoba sa tog dijela tribine, a da su ostali navijači HZ bile protiv i usprotivile se devastiranju. To nisam vidio, ali možda ih je i bilo.

Trebamo se ugledati na Evropsku uniju i napraviti "kavez" - primjer stadion Rujevica NK Rijeka.

Čari derbija su davno upropaštene, a to se desilo onog trenutka kada su se na Grbavici ili Koševu navijači počeli dijeliti po tribinama i raznoraznim sektorima. Na derbiju kada je bilo 55 milja ljudi 1982. godine svako je sjedio gdje je želio, sa obilježjima koje je posjedovao. Sigurno da je veća polovina navijača na tom derbiju bila uz plave.

Naši se nemaju što žaliti vezano za broj ulaznica, ali moraju podnijeti prijavu protv NN osobe ili više njih koje su izdale licencu za evropske nastupe za stadion Koševo. Čist račun, duga ljubav.
Mislim da ovdje ima I posla za inspekcije,kako je moguce da bilo koja firma izvodi bilo kakve radove bez tendera

damirfile
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:04 pm

Amidza je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:33 pm
Nek imaju i oni jedan trofej, da nije kupljen.

slika
Najveći uspjeh ove godine hahha.
Ali što je naj gore oni su ovo uradili zbog pritiska navijača. Zadnja 3 derbija nas je puno više na jugu nego na sjeveru a ovaj derbi bi bio 4500 na spram 2000. I sa ovih 5% biće nas više nego njih na sjeveru hahhaaj

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:07 pm

damirfile je napisao/la:
uto maj 16, 2017 4:04 pm
Amidza je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:33 pm
Nek imaju i oni jedan trofej, da nije kupljen.

slika
Najveći uspjeh ove godine hahha.
Ali što je naj gore oni su ovo uradili zbog pritiska navijača. Zadnja 3 derbija nas je puno više na jugu nego na sjeveru a ovaj derbi bi bio 4500 na spram 2000. I sa ovih 5% biće nas više nego njih na sjeveru hahhaaj
Najsmjesnije od svega je sto ce nasih toliko pojest njih na tribinama. Samo ce se izblamirat.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

avlami97
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:08 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Nakon što je predstavnik NS/FS BIH potvrdio navode FK Željezničar, predstavnici FK Sarajevo su izjavili da se na južnoj tribini vrši rekonstrukcija i renoviranje toaleta te da je moguće samo obezbijediti prostor za 1725 gostujućih navijača. Podsjećamo, da stadionom Asim Ferhatović Hase rukovodi Centar za sport i rekreaciju, koji je u više navrata tvrdio da ovaj stadion zadovoljava sve kriterije UEFA-e i FIFA-e.

Očito da neko u Savezu protežira FK Sarajevo. Stadion Koševo nije mogao dobiti licencu za Evropu. Kriminalna hobotnica u Savezu je skupa sa FK Sarajevom obmanula javnost i neuslovan stadion proglasila uslovnim. O ovome bi se mogla pozabaviti FIFA, UEFA, a Boga mi i SIPA.

5% je OK, a naročito nakon predzadnjeg derbija na Grbavici, kada su vandali, huligani, narkomani i obična stoka devastirale dio sjeverne tribine i podtribinske prostore na kojoj su bile smještene HZ. Nadam se da je taj vandalski čin izvršio manji broj osoba sa tog dijela tribine, a da su ostali navijači HZ bile protiv i usprotivile se devastiranju. To nisam vidio, ali možda ih je i bilo.

Trebamo se ugledati na Evropsku uniju i napraviti "kavez" - primjer stadion Rujevica NK Rijeka.

Čari derbija su davno upropaštene, a to se desilo onog trenutka kada su se na Grbavici ili Koševu navijači počeli dijeliti po tribinama i raznoraznim sektorima. Na derbiju kada je bilo 55 milja ljudi 1982. godine svako je sjedio gdje je želio, sa obilježjima koje je posjedovao. Sigurno da je veća polovina navijača na tom derbiju bila uz plave.

Naši se nemaju što žaliti vezano za broj ulaznica, ali moraju podnijeti prijavu protv NN osobe ili više njih koje su izdale licencu za evropske nastupe za stadion Koševo. Čist račun, duga ljubav.
Mislim da ovdje ima I posla za inspekcije,kako je moguce da bilo koja firma izvodi bilo kakve radove bez tendera
Kakvi radovi, kakve firme kakvi bakrači. Što neko reče zavrću i odvrću šarafe na vodokotliću. Vjerovatno domar zadužen za te sitne popravke :D

exbabilon
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:10 pm

Zamisli ti bolan psiholoskog profila. Nema titule, nema kupa, nema redovnih plata, nema pojacanja, ali uprava je uspjesna i kunemo se u Sabinu/Sabrinu zbog 5%. Pa ako ovo nije definicija kompleksa, ja ne znam sta je.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

damirfile
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:18 pm

Ma to likuje nekoliko njih na forumu. Oni su u banani velikoj a to posjete i rezz pokazuju. I ovaj derbi će pokazati kad još kup izgube neće ih biti 6-7 milja ma ni toliko .

Ivicahuljev
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:20 pm

avlami97 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 4:08 pm
Ivicahuljev je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Kakvi radovi, kakve firme kakvi bakrači. Što neko reče zavrću i odvrću šarafe na vodokotliću. Vjerovatno domar zadužen za te sitne popravke :D
Odrzavanje je jedno,renoviranje nesto drugo,oni su rekli da renoviraju,dakle trebao je proci tender,poslati inspekciju da malo prosnjuha

avlami97
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:25 pm

@IvicaHuljev, ma ne treba tender ukoliko cijena radova ne prelazi određen iznos. Ne znam tačno do koje cifre.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:26 pm

Amidza je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:44 pm
Dokaz koliko su jadni, evo sta kaze jedan gurbet:
**** mater ako im nakon ovog nisam halalio citavu ovu losu sezonu. I Kup im oprastam, evo necu "a" reci ako ne osvojimo.
Procitas ovo i sve ti bude jasno :rofl:

Na nasoj Grbavici fino ograditi sektor za gostujuce navijace, 5% kapaciteta, i to je to, da vazi za sve. :palacgore:
Nasi ce ih ionako ubiti navijanjem, u to sam siguran. Pobjeda bi bila savrsena, da im se popisaju nasi na face u po lavora
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:26 pm

Pazite, ako nas pobijede gurnut će nas u provaliju i ugasiti, kao i prethodnih 2838 puta :rofl:

Pinkii
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:28 pm

Miroslave vrijeme je za tvoj gol...
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:31 pm

Treba razmisliti o ograđivanju 5% tribine zbog Evrope evropa će uskpro.Ako budu te tampon zone izgubiti ćemo dosta novca zbog toga. Nadam se nešto kao u Italiji gdje ti tampon zone neće biti ni potrebne možda par redova stolica na ne cijeli sektori.

1921.ba
Kontakt:

uto maj 16, 2017 4:33 pm

i ja se slazem da treba na zdenci sjevera prema istoku napraviti nesto kao na rujevici, 5% za sve gostujuce i da se ne razglaba o tome vise, ima puno precih stvari
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava