Bekric i Semir unose nemir.
3:0 vcrs
Bekrija 2 i Kerla.
Ma tako će i biti, imam osjećaj. Samo da se pobjedi večeras, ove su tekme najgore.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 12:56 pmIsta stvat prijatelju!
Nadam se da ce tako i biti. Dado uz Slavka moze mnogo.
Bilo bi mozda dobro da klub pozove momke na derbi. Ovo je strasno sta se desava. Nevjerovatno su mi mrska navijacka grupa, odron.
Ma ja sacekat da napune 25-6 godina pa ih kao potencijalne momke pomalo uigravat i u 30. prodat. Evropa se otima za našim talentima.Antares je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 2:01 pmVeceras bi trebalo odmoriti 1, max 2 igraca koji stalno igraju... nisu mi jasni ovi sto prizivaju osmankovica i besirevica u ovakvoj utakmici. Mi ovo vecwras moramo dobiti, a oni realno mogu igrati samo protiv gorazda i to u revansu kupa kad prvu pobjedis 5:0. Slicno se odnosi i na Zerica, koliko se sjecam on nema niti jedne minute u prvom timu ove sezone (sjecam ga se samo protiv viteza prosle sezone)... i onda neko ocekuje da on bude nosilac igre sljedece sezone, nidje veze... mora on jos pure jesti da bi dobio ozbiljnu priliku. Nazalost daleko je on od amira hadziahmetovica koji je redovno igrao i jeo malu djecu u njegovim godinama. Sorry, mozda je off topic ali me povukose neki komentari.
Istog sam misljenja..Antares je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 2:17 pmNisi skontao sta sam napisao... Ja samo kazem da su nasa ocekivanja prevelika od navadenih... kemo je vec 3 sezone u prvom timu i nema minute odigrane u premier ligi a 20 mu je godina. Ja realno od njega ne ocekujem nista. Zera ima 19 godina i cca16 minuta u prvom timu... besirevic je jos mlad i fali mu 20 kila da nabaci i jos uvijek nisam siguran sta da ocekujem. Ako sa svojih 19-20 godina nisu u stanju da se izbore za bar 10-15 utakmica u sezoni po 30 minuta u ovoj nasoj ligi onda se ne treba zanositi njihovim mogucnostima.
Ma Besirovica i ne mozemo ocekivati, jer momak je prije pola godine izasao iz kadeta i odradio tek prve pripreme s prvim timom, a onaj ko se bavio fudbalom zna kolika je razlika prvi tim i juniori/kadeti. To je i Slavko jucer rekao na presu. Malog ne treba ocekivati ove sezone, ali dobro je sto je tu s prvim timom i sto se prati njegov razvoj.Antares je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 2:01 pmVeceras bi trebalo odmoriti 1, max 2 igraca koji stalno igraju... nisu mi jasni ovi sto prizivaju osmankovica i besirevica u ovakvoj utakmici. Mi ovo vecwras moramo dobiti, a oni realno mogu igrati samo protiv gorazda i to u revansu kupa kad prvu pobjedis 5:0. Slicno se odnosi i na Zerica, koliko se sjecam on nema niti jedne minute u prvom timu ove sezone (sjecam ga se samo protiv viteza prosle sezone)... i onda neko ocekuje da on bude nosilac igre sljedece sezone, nidje veze... mora on jos pure jesti da bi dobio ozbiljnu priliku. Nazalost daleko je on od amira hadziahmetovica koji je redovno igrao i jeo malu djecu u njegovim godinama. Sorry, mozda je off topic ali me povukose neki komentari.
a kako je moguce da se toliko trenera promjenilo i da bas ni jedan trener Osmankovicu ne pruzi priliku...jel moguce da ga bas svaki trener mrzi i mrzi nasu djecu ?godrina je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 2:46 pm@ Leon to je to odprilike, bez da kvarim današnji dan i aBd pobjedničku atmosferu ali ne možemo ni znati kakvi su igrači Zera, Kemo i ostali kad ne igraju. Nije ba trening pravo mjerilo, daleko od toga da ja sta prigovaram Slavki, ali se iskreno nadam i bio bi presretan da ti momci više igraju, da im se vjeruje jer si njihovi prethodnici pokazali da im mozemo vjerovat.