Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kremenko
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 08, 2017 1:16 pm

Bekric i Semir unose nemir.
3:0 vcrs
Bekrija 2 i Kerla.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

KLIS
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:26 pm

Nadam se da će nas biti bar 6000 večeras. Prognoza kaže da neće biti kiše, ali će biti oblačno i prohladno.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

storm_raider
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:28 pm

Nece biti kise, i ocekujem 6500 minimalno. Pogotovo su pozeljni oni koji planiraju porodicno doci, to je najljepsi prizor na tribini. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub apr 08, 2017 12:56 pm
godrina je napisao/la:
sub apr 08, 2017 12:47 pm
Ajde Željo do pobjede, Bekricu zapleši na terenu.
Volio bi da poslije udju Kemo i Zeric.
Juce sam vidjeo sliku Dade. Nije da pokrecem onu prezvakanu temu ali kako bi bio sretan da Zera i Dado nose Želju sljedeću sezonu.
Ista stvat prijatelju!
Nadam se da ce tako i biti. Dado uz Slavka moze mnogo.
Ma tako će i biti, imam osjećaj. Samo da se pobjedi večeras, ove su tekme najgore.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

storm_raider
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:40 pm

phpBB [video]
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:41 pm

Bez mene danas :(
Druga koju preskačem, prije nje nekad davno Olimpik. Posao jbg
Ali imam informacije da me "mijenjaju" 3 momka koja nisu bila protiv Slobode, pa je tako umjesto tad 3 večeras 5 :)
Ništa ispod 6 milja, ne smije ispod...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:49 pm

storm_raider je napisao/la:
sub apr 08, 2017 1:40 pm
phpBB [video]
Bilo bi mozda dobro da klub pozove momke na derbi. Ovo je strasno sta se desava. Nevjerovatno su mi mrska navijacka grupa, odron.

phpBB [video]

Zasluzuju da ih se ovako gazi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:51 pm

Obezbijeđen prenos utakmice Kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara

Pročitajte više na: http://sport1.ba/kup-bih/obezbijeden-pr ... cara/79540
Željezničar ante portas !

Antares
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:01 pm

Veceras bi trebalo odmoriti 1, max 2 igraca koji stalno igraju... nisu mi jasni ovi sto prizivaju osmankovica i besirevica u ovakvoj utakmici. Mi ovo vecwras moramo dobiti, a oni realno mogu igrati samo protiv gorazda i to u revansu kupa kad prvu pobjedis 5:0. Slicno se odnosi i na Zerica, koliko se sjecam on nema niti jedne minute u prvom timu ove sezone (sjecam ga se samo protiv viteza prosle sezone)... i onda neko ocekuje da on bude nosilac igre sljedece sezone, nidje veze... mora on jos pure jesti da bi dobio ozbiljnu priliku. Nazalost daleko je on od amira hadziahmetovica koji je redovno igrao i jeo malu djecu u njegovim godinama. Sorry, mozda je off topic ali me povukose neki komentari.

godrina
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:04 pm

Antares je napisao/la:
Veceras bi trebalo odmoriti 1, max 2 igraca koji stalno igraju... nisu mi jasni ovi sto prizivaju osmankovica i besirevica u ovakvoj utakmici. Mi ovo vecwras moramo dobiti, a oni realno mogu igrati samo protiv gorazda i to u revansu kupa kad prvu pobjedis 5:0. Slicno se odnosi i na Zerica, koliko se sjecam on nema niti jedne minute u prvom timu ove sezone (sjecam ga se samo protiv viteza prosle sezone)... i onda neko ocekuje da on bude nosilac igre sljedece sezone, nidje veze... mora on jos pure jesti da bi dobio ozbiljnu priliku. Nazalost daleko je on od amira hadziahmetovica koji je redovno igrao i jeo malu djecu u njegovim godinama. Sorry, mozda je off topic ali me povukose neki komentari.
Ma ja sacekat da napune 25-6 godina pa ih kao potencijalne momke pomalo uigravat i u 30. prodat. Evropa se otima za našim talentima.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Antares
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:17 pm

Nisi skontao sta sam napisao... Ja samo kazem da su nasa ocekivanja prevelika od navadenih... kemo je vec 3 sezone u prvom timu i nema minute odigrane u premier ligi a 20 mu je godina. Ja realno od njega ne ocekujem nista. Zera ima 19 godina i cca16 minuta u prvom timu... besirevic je jos mlad i fali mu 20 kila da nabaci i jos uvijek nisam siguran sta da ocekujem. Ako sa svojih 19-20 godina nisu u stanju da se izbore za bar 10-15 utakmica u sezoni po 30 minuta u ovoj nasoj ligi onda se ne treba zanositi njihovim mogucnostima.

Okolele
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:19 pm

Antares je napisao/la:
sub apr 08, 2017 2:17 pm
Nisi skontao sta sam napisao... Ja samo kazem da su nasa ocekivanja prevelika od navadenih... kemo je vec 3 sezone u prvom timu i nema minute odigrane u premier ligi a 20 mu je godina. Ja realno od njega ne ocekujem nista. Zera ima 19 godina i cca16 minuta u prvom timu... besirevic je jos mlad i fali mu 20 kila da nabaci i jos uvijek nisam siguran sta da ocekujem. Ako sa svojih 19-20 godina nisu u stanju da se izbore za bar 10-15 utakmica u sezoni po 30 minuta u ovoj nasoj ligi onda se ne treba zanositi njihovim mogucnostima.
Istog sam misljenja.. :palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:27 pm

Antares je napisao/la:
Ma Besirovica i ne mozemo ocekivati, jer momak je prije pola godine izasao iz kadeta i odradio tek prve pripreme s prvim timom, a onaj ko se bavio fudbalom zna kolika je razlika prvi tim i juniori/kadeti. To je i Slavko jucer rekao na presu. Malog ne treba ocekivati ove sezone, ali dobro je sto je tu s prvim timom i sto se prati njegov razvoj.
A sto se tice Zere i Osmankovica ne bih se slozio. Postavlja se pitanje, da je Amir sad u Zelji da li bi dobio isti prostor kao u onom Zelji prije 2-3 god.
Moje misljenje je da ne bi. Tad zbog razlih faktora smo bili primorani da igramo s tim golobradim mladicima, sreca pa se isplatilo i potrefilo se da bas ta generaciju bude odlicna. Sad je prevelik rezultatski pritisak, a mladji se gube, ne mogu oni odigrati 5 tekmi odlicno u kontinuitetu. Nije sto je los, vec to je prirodno, nisi iskusan, to je sa svima skoro tako.

Normalno da ne ulazim u kvalitete Zere i Amira, niti ih uporedjujem po tome. Ali nikad ne mozes znati kakav je igrac dok ga ne gurnes u vatru, pa nek se tad snadje ili da bude pojeden. Trening je trening, sve je drugacije kad dodjes da igras, znaju to opet kazem ovi sto su se bavili fudbalom. Mi u ekipi smo imali napadaca koji je na treninzima jeo, zabijao kao lud, a u cijeloj polusezoni nije dao niti jedan gol u sluzbenim tekmama..

Antares
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:42 pm

Zera ima talenat, ali mu genetika i okruženje ne ide u prilog... On se morao bar u prvom djelu sezone izboriti za neke minute pored tada mrtvog Bekrica (nije bilo Zebe), međutim on je tada svakih 20 dana bio povrijeđen. Sada to pored Zebe ide malo teže... Ja od njega definitivno očekujem neke minute i doprinos sljedeće sezone, ali da bude nosilac sredine terena teško bgm. Niko sretniji od mene ako budem u krivu.

godrina
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:46 pm

@ Leon to je to odprilike, bez da kvarim današnji dan i aBd pobjedničku atmosferu ali ne možemo ni znati kakvi su igrači Zera, Kemo i ostali kad ne igraju. Nije ba trening pravo mjerilo, daleko od toga da ja sta prigovaram Slavki, ali se iskreno nadam i bio bi presretan da ti momci više igraju, da im se vjeruje jer si njihovi prethodnici pokazali da im mozemo vjerovat.

Okolele
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:48 pm

Mali Dino od kojeg niko nista nije ocekivao se izbori za par minuta tako da sve je do njih samih..Moraju zapeti da bi dobili priliku a Dino to upravo radi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:53 pm

amir je van kategorije i teško je porediti bilo koga sa njim. on je bolje igrao za želju sa 18 nego džeko sa 18, i u boljoj ligi i na većem nivou igra sada sa 20 nego džeko sa 20. najvjerovatnije neće biti kao džeko, jer džeko je najbolji poslijeratni igrač bih uopšte. ali njegov razvoj je čudesno brz i za mnogo jače lige i klubove od nas...
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:56 pm

Početi u najačem sastavu
Riješiti tekmu u 1 pol
U drugom od noge do noge, napraviti izmjene
Kakvo odmaranje, neka se večeras odmaraju
Bitna tekma, sa njom ispunjavamo zacrtano-izlazak u Evropu
U kost... Eto ja rekoh :D :baklja:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

delinjo
Kontakt:

sub apr 08, 2017 2:56 pm

godrina je napisao/la:
sub apr 08, 2017 2:46 pm
@ Leon to je to odprilike, bez da kvarim današnji dan i aBd pobjedničku atmosferu ali ne možemo ni znati kakvi su igrači Zera, Kemo i ostali kad ne igraju. Nije ba trening pravo mjerilo, daleko od toga da ja sta prigovaram Slavki, ali se iskreno nadam i bio bi presretan da ti momci više igraju, da im se vjeruje jer si njihovi prethodnici pokazali da im mozemo vjerovat.
a kako je moguce da se toliko trenera promjenilo i da bas ni jedan trener Osmankovicu ne pruzi priliku...jel moguce da ga bas svaki trener mrzi i mrzi nasu djecu ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

sub apr 08, 2017 3:00 pm

Stream utakmice danas ko je van BiH

http://widestream.io/live-7693

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava