Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 08, 2017 9:34 am

Danas stisnuti od prve minute da se na vrijeme osiguramo. Ova utakmica nam je jako bitna, uostalom svaka, ali baš svaka utakmica do kraja nam je bitna. Drago mi je da je Crnov tu, on će imati šta da pokaže, motiv bi trebao biti neupitan.
Gol za golom eto nove pobjedeeeee
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Dzezvar
Kontakt:

sub apr 08, 2017 9:39 am

BlwD je napisao/la:
sub apr 08, 2017 9:27 am
Ma sve mi se cini da ce kone danas izgubit 3 razlike ako Zrinjski bude igrao kao protiv nas...
Nemaju oni tu sirinu, snagu a ni kvalitet da se izbore sa tim pritiskom. Pored toga, naprijed nemaju igru da mogu ozbiljnije zaprijetiti. Realno.
Sutra
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 08, 2017 10:02 am

DANAN je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
sub apr 08, 2017 9:27 am
Ma sve mi se cini da ce kone danas izgubit 3 razlike ako Zrinjski bude igrao kao protiv nas...
Nemaju oni tu sirinu, snagu a ni kvalitet da se izbore sa tim pritiskom. Pored toga, naprijed nemaju igru da mogu ozbiljnije zaprijetiti. Realno.
Sutra
Moja greska, hvala na ispravci slika

alombardo
Kontakt:

sub apr 08, 2017 10:03 am

Jasno je iz naseg saopstenja da je pritisak dosao od hdz na savez da suspenduju valjica. Predsjednik zrinjskog lasic uz nivalica najaci kadar u fbih trenutno

1921.ba
Kontakt:

sub apr 08, 2017 10:08 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Okolele
Kontakt:

sub apr 08, 2017 10:18 am

Joj jest lose vrijeme..Valjda ce se ovo razvedriti do veceras kako je i najavljeno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 08, 2017 10:33 am

Griješili Peljto, Paradžik i Petrović, a ceh platio Valjić

http://spor.tske.ba/grijesili-peljto-pa ... io-valjic/

Evo neko se je sjetio bar nesto da napise o nepravdi prema NAJBOLJEM bh sudiji Ognjenu Valjicu.
Doduse nije ovo neki smisljen tekst, nit je ovdje otislo vise od 5 min. truda, ali valjda imamo neke novinare koji su Zeljovci, ma ne moraju ni to biti, samo nek su objektivni i nek odrade jedan dobar clanak. Dosta je vise pritisaka i serendanja. Svaka cast i klubu pa se oglasio, ali opet ce sudije paziti poslije Valjica sta suditi a sta ne!
Mada treba nastaviti, ako mi budemo pravi mi cemo uzet titulu, a oni nek kme kme. Zato danas aBd u prvom pol. vec rijesiti tekmu pa u drugom malo ranije dati sansu nekim igracima da bi se ekipa dodatno osvjezila za kup i nastavak prvenstva.

Lose vrijeme, msm da necemo ici preko 5 milja. Mada sam mislio da do kraja necemo spadati ispod 7-8 milja :)

cikazubo
Kontakt:

sub apr 08, 2017 10:44 am

DANAN je napisao/la:
sub apr 08, 2017 6:58 am
cikazubo je napisao/la:
pet apr 07, 2017 10:40 pm
Prica se da je utrpani poslao para pitama ovih dana, sto se nekako i uklapa u sliku utakmice u Tz, bojim se da ce se i oni ukljuciti u borbu za titulu ako su dobili neku sicu jer ce je trositi onako kako najbolje znaju..
Digli su kredit.
Bilo crni kinez ili kredit, imam ružan osjećaj jer se bojim da ćemo imati više protivnika od samih ekipa kao i onda kad je Oda vodio ekipu, a tome u prilog idu činjenice da je Valjić suspendovan niko ne zna zbog čega, Sloboda nakon što je njima tricu utrpala, nakon što je na Grb 2 gola postigla, bukvalno ne šutne na go prošlu tekmu znači totalno impotentni a i prvi go pita smiješna greška igrača Slobode onda Dulju puštaju da sebi stvori prostor za šut a golman potom loše odbija loptu, a izjava Vlade kanije u najmanju ruku čudna pogotovu jer on kmeči uvijek na sudije a tu je zaboravio kardinalne greške koje su direktno dovele do drugog gola, dobro je što smo se mi oglasili na vrijeme, nećemo šutiti i pratiti kako se pokušava ispisati neki scenario.
Danas pobjeda 2-0, na Koševu sutra remi, i držati taj kurs jako do kraja :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sub apr 08, 2017 11:54 am

da li mene baca, ako mi se čini da je zakarić nekad za mladu reprezentaciju igrao i beka?
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:09 pm

sajo10 je napisao/la:
sub apr 08, 2017 2:04 am
Super stvar je sto Stojanovic i Crnov vise nemaju statusa stranca :) Blagojevic, Stevanovic, Markovic, Musa i Boccaccini su igraci bez naseg drzavljanstva, a ako racunamo da nece biti talijana i nigerijanca iduce sezone ostajemo na tri igraca sto je super stvar jer mozemo dovesti dva-tri kvalitetna igraca da popune tu kvotu!
Odlicno :palacgore:

Danas bi mogli vidjeti na djelu Crnova, a Bekric mora igrati od prve minute. Dobar je Ugi, ali ono nije njegova pozicija, ne trebamo izmisljati toplu vodu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:10 pm

Ma ne trebamo se baviti drugima. Neka rade sta hoce. Nama je jedina sansa teren a tu imamo dobre sanse da nesto napravimo. Ostali su shvatili da ce na terenu tesko ici pa se bave zakulisnim radnjama ne bi li im to pomoglo. Do kraja moramo osvojiti vise bodova od protivnika i prvaci smo.

Nama je veceras jako bitna utakmica i podrska ce opet biti potrebna kako zbog same utakmice tako i zbog cinjenice da dobrom posjetom olaksavamo klubu da ciljeve u vezi infrastrukture sto prije ostvari. Proslu tekmu je lahko bilo napuniti stadion, veceras je bitno da ne izdamo.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:20 pm

Ne treba ovo ignorisati. I bolje je sto se klub oglasio. Slazem se da je zeleni teren najbitniji, ali dajte molim vas, sta treba da pojedine ekipe ginu protiv nas, a protiv drugih da skidaju gace, i to je uredu?
A da ne govorim o pritiscima na sudije i ignorisanje greski jednih, a pretjerano isticanje drugih...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:24 pm

Omar500 je napisao/la:
sub apr 08, 2017 12:09 pm
sajo10 je napisao/la:
sub apr 08, 2017 2:04 am
Super stvar je sto Stojanovic i Crnov vise nemaju statusa stranca :) Blagojevic, Stevanovic, Markovic, Musa i Boccaccini su igraci bez naseg drzavljanstva, a ako racunamo da nece biti talijana i nigerijanca iduce sezone ostajemo na tri igraca sto je super stvar jer mozemo dovesti dva-tri kvalitetna igraca da popune tu kvotu!
Odlicno :palacgore:

Danas bi mogli vidjeti na djelu Crnova, a Bekric mora igrati od prve minute. Dobar je Ugi, ali ono nije njegova pozicija, ne trebamo izmisljati toplu vodu.
Ma daj Zeru kakva Krupa :kafa:
Iskreno od Crnova mnogo ocekujem, jer znam koliko moze. Uvakat kad smo igrali protiv njih, od njega je bila najveeca prijetnja.

Moje misljenje kakav ce Slavko sastav izvest:
Veca - Boca, Kerla, Bogi, Sinisa - Markovic, Blagi, Ugi - Mico, Zaka, Lendra.
Mada bi ja umjesto Markovica stavio Ugljesu a na 10 Zeru il Tuceta.

Poslije idu izmjene Crnov, Dino i Stevo.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 08, 2017 12:39 pm

Omar500 je napisao/la:Ne treba ovo ignorisati. I bolje je sto se klub oglasio. Slazem se da je zeleni teren najbitniji, ali dajte molim vas, sta treba da pojedine ekipe ginu protiv nas, a protiv drugih da skidaju gace, i to je uredu?
A da ne govorim o pritiscima na sudije i ignorisanje greski jednih, a pretjerano isticanje drugih...
Do sad smo naucili da saopcenja ne piju vode sve dok u savezu sjede ljudi koji sjede. Mi smo u savezu totalno inferiorni jer ga mahom cine pitari i ostali spletkarosi. Nama je jedina sansa teren i moramo biti svjesni da ce nama uvijek podapinjati kao ato su nam kroz citavu istoriju podapinjali.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

godrina
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:47 pm

Ajde Željo do pobjede, Bekricu zapleši na terenu.
Volio bi da poslije udju Kemo i Zeric.
Juce sam vidjeo sliku Dade. Nije da pokrecem onu prezvakanu temu ali kako bi bio sretan da Zera i Dado nose Želju sljedeću sezonu.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Okolele
Kontakt:

Vise mi je na vrh glave te price u savezu sjede pitari,skutori,gurbeti ili ko vec...Mi kad nas neko osteti kukamo kako su u savezu pitari,sesti peti ili deseti,pitari kad njih ostetw kako su u savezu nasi ljudi,slobodasi najugrozenija vrsta na svijetu,ugrozeniji od polarnog medvjeda i kineske pande kukaju kako su nasi i pitari u savezu..Skutori su sami sebi kriv..Jednostavno u savezu sjede ljudi koji ne sljive pisljiva boba za ovu ligu,jebe se njima i za nas i za pitare i skutore i slobodase i ove i one..NJima je samo u clju da ovu ligu drze u dubiozi i da razgrabe i ono malo para sto namknu...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:56 pm

godrina je napisao/la:
Ajde Željo do pobjede, Bekricu zapleši na terenu.
Volio bi da poslije udju Kemo i Zeric.
Juce sam vidjeo sliku Dade. Nije da pokrecem onu prezvakanu temu ali kako bi bio sretan da Zera i Dado nose Želju sljedeću sezonu.
Ista stvat prijatelju!
Nadam se da ce tako i biti. Dado uz Slavka moze mnogo.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 08, 2017 12:58 pm

Moze i Dino lijevog beka igrati...
Ne bi volio da rizikujemo pa izgubimo Sinisu za derbi...

Microsof

sub apr 08, 2017 1:05 pm

Besirevic lijevo, Stana desno vcras.

Eric Cantona
Kontakt:

sub apr 08, 2017 1:06 pm

Ko danas ne dodje na utakmicu, zahebace se praaavo...idemoooo dinastijo,samo gaziiiii :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava