Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 05, 2017 12:51 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 05, 2017 11:16 am
malo je to za armina. baš malo. pa za 750 000 funti je otkupljen nakon naše lige...
Ma patka je bila za taj iznos.. Armin je potpisao za Dinamo kao slobodan igrac..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

drtooth
Kontakt:

sri apr 05, 2017 12:53 pm

Ma mi il cemo njih rasuti, il cemo izgubiti... Cisto sumnjam da ce biti remi. Ako povedemo, valja im ganjati rezultat i tu su donji. Oni ako povedu, nek nametnu cvrstu igru i bit ce nam pretesko...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

BabOsim
Kontakt:

sri apr 05, 2017 12:54 pm

Samo jedan ishod dolazi u obzirslika

Dolina
Kontakt:

sri apr 05, 2017 12:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
malo je to za armina. baš malo. pa za 750 000 funti je otkupljen nakon naše lige...
Ma patka je bila za taj iznos.. Armin je potpisao za Dinamo kao slobodan igrac..
Zar nije Dinamo je otkupio njegov ugovor od Liverpula?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Benjoza
Kontakt:

sri apr 05, 2017 12:57 pm

Kenan Kaloper pise analizu prije utakmice ko da u najmanju ruku radi na Sky Sportsu! Svaka ti čast kume!

ponosannavas
Kontakt:

sri apr 05, 2017 12:59 pm

Nisam stigao ranije, ali šta da kažem kad ste vi sve rekli. Nema potrebe da se ponavljamo. @bocaccio to još Sidranovski dočara i to je to :)
Najjače mi je bilo za vrijeme tekme (anegdota koju niste čuli) kad su se Fukare poskidale, a skočiše na sjeveru dvojica naših i počeše navijati: ''skinite se da vas karamo, da vas karamo...''. Oplako sam

ELem stalno kritikujem kop kako u ovim tekmama gdje ima više raje ne prakticiraju stare pjesme. SAd se vidjelo da sam bio u pravu. FEnomenalno je zvučalo kad su ustajali i istok i sjever. Imam jedan prijedlog. Ono na kraju kad se slavi pa su ruke gore i treperi se prstima da se umjesto eeeeeee, govori Željo, Željo, Željo.

I ljudi dragi, mogu li vas zamoliti da ne pričamo o pitarima. Imamo toliko lijepih stvari koje se nama dešavaju da nema potrebe za tim. Znam ja svi volimo prcati, ali nemojte da pretjramo. Bar smo do sada naučili da se vraća svaka pretjerana prcaona. Idemo tekmu po tekmu.

sajo10
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:02 pm

Jeli danas djeca igraju gradski derbi?

tm8782
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:03 pm

Ja bi spustio loptu i odigrao ovu utakmicu. Dobili smo ih 4:0, i oni su nas dobijali na Grbavici. Ova utakmica polazi od nule, ne igramo protiv Brotnja ljudi dragi. Nek naši ostave srce na terenu, ostalo sve će doći na svoje. Pišem poslije 20h.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Model1964

sri apr 05, 2017 1:04 pm

Baka ima kompaktan tim ali nema znanja da nas iznenadi. Cast njegovom igrackom znaju ali kao trener nije ni sa puno boljim igracima ništa napravio.
Nije dalbu da nas napadne sa punim gasom jer bi tada fasovo. Jedino šta može napraviti je da nam pusti loptu pa da on proba na kontre. U tom slucaju odigrati mirno i ne srljati.
Jedino možemo sami sebe pobjediti želeci da se pokažemo. To je i razlog što smo primili dva gola prošlu tekmu. Kod 2:0 svi pošli *igrati*, formacija se rastegla i dogodili se kiksevi, što je neminovno. Ako budemo na nivou ne vidim nacin da nas Zrinjski dobije, niti oni niti bilo koja ekipa u BIH. Po mom sudu je dole x ili 2...1 samo ako mi zajebemo.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Almir
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:07 pm

Dolina je napisao/la:
sri apr 05, 2017 12:56 pm
ChWilla je napisao/la:
Zar nije Dinamo je otkupio njegov ugovor od Liverpula?
slika
Zadnja rečenica sve govori :D

Elegant
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:08 pm

Samo opusteno Slavko ima recept za njih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:14 pm

Armin je po proslom ugovoru imao 15k eura platu, a po novom bog zna koliko.. Na premijama je uzeo jos bar toliko.. Premija za zadnji njihov ulazak u LP je bila 60k po igracu.. Vjerovatno je na to Mamic mislio.. I ja sam mislio da je njegov ugovor otkupljen za te pare koje se pominju ali njegov stari mi je licno rekao da mu je istekao trogodisnji ugovor sa Liverpulom i da je kao slobodan presao u Dinamo.. E sad ako je on slagao mene i ja sam vas..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 05, 2017 1:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ipe
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
sri apr 05, 2017 1:02 pm
Jeli danas djeca igraju gradski derbi?
Kadeti u 3 juniori u 5

avlami97
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:22 pm

Po meni, Zrinjski ima najjaču ekipu u Ligi. Na golu im je najbolji golman lige Kenan Pirić, tri stopera (Graovac, Katanec, Jakovljević), u sredini Tomić i Petrak, ispred Bilbija i naprijed Mešanović (Kajkut). To im je osovina (kičma) tima.

Ovdje bi svi od sreće svršavali kada bi nam ova trojica stopera (uz Ivana Kostića :D ) sutra došla. Isto vrijedi i za T. Tomića i Olivera Petraka. Bekovi su im nešto tanji, ali Pero Stojkić (kapiten) i Blaić su sasvim solidni za ovu ligu. Imaju mi onog pitara Todorovića koji iskoristi skoro svaku priliku za gol.

Zrinjski je i dalje glavni konkurent za titulu. Baka? Mislim da je naučio :D , ali se isto tako nadam nakona naše tekme tek :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

azbaha
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:26 pm

Kad vec neko spomeni uvodjenje novog navijanja, ja sam za to da se za kulturne gostujuce navijace, kao npr Crvena Legija, uvede skandiranje:"Dodjite nam ponovo!". Mislim da bi to bilo pravo gospodski i domacinski od nas, sta vi mislite od tome, prventsveno ovi moderatori :D :D :D

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:31 pm

Armin je po proslom ugovoru imao 15k eura platu, a po novom bog zna koliko.. Na premijama je uzeo jos bar toliko.. Premija za zadnji njihov ulazak u LP je bila 60k po igracu.. Vjerovatno je na to Mamic mislio.. I ja sam mislio da je njegov ugovor otkupljen za te pare koje se pominju ali njegov stari mi je licno rekao da mu je istekao trogodisnji ugovor sa Liverpulom i da je kao slobodan presao u Dinamo.. E sad ako je on slagao mene i ja sam vas..
Na jednoj strani je kako se zvanična verzija dešavanja priča a na drugoj je kako Mamić radi svoje poslove
イビチャ・オシム

ceze
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:35 pm

Ja bih bio zadovoljan kad bi bodovna razlika između prve tri ekipe ostala ista. To bi, po meni, bilo jako dobro odrađeno kolo.

Pobjeda Sarajeva i remi u Mostaru su također prihvatljivi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mula
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:48 pm

Nama bi remi najbolje odgovarao. Bez obzira kako Sarajevo odigra.
Opet se vodim onom svojom teorijom "pobjediti sve na svom, a protiv SA, ZRI i SLO probati ostat neporažen).
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Elegant
Kontakt:

sri apr 05, 2017 1:51 pm

Da malo skrenemo temu do utakmice, sta ima novo iza istoka radi li se ?

Bilo je par slika jucer neki beton su izljevali, kao da pripremaju teren za ivicnjak ili neke stepenice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hardwell
Kontakt:

sri apr 05, 2017 2:02 pm

Danas po prvi put imamo priliku čekati da neko nas napadne a ne da razbijamo bunker kao do sada što smo radili. Mi smo ovakve utakmice vježbali na pripremama i dobro se pokazali. Mi se postavimo i čekamo neku njihovu grešku. Protiv Slobode 2-3 gola smo dali tako što Blagojević pravi klizeći, uzima loptu, proslijeđuje loptu do Stevanovića/Zebe i Lendrić daje gol.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava