Gledati utakmicu sa istoka je jedna sasvim druga dimenzija, prelijep pogled i pregled igre. Hvala svima koji su bili dio ovog spektakla. Evo u spoiler par slika iz mog ugla:
Spoiler:
Ne znam kako da budem kratak, a da kazem sve sto mislim. O ovom je govorio Kodro poslije derbija kad su nas uzeli 2:1 na Grbavici pa iducu domacu tekmu protiv nekog daleko slabijeg protivnika jedva dobili. Sve misli su bile na tom derbiju, poslije je bilo tesko ekipu maksimalno spremiti i motivisati za iducu utakmicu. Eh u ovoj situaciji nama je vec 14 dana utakmica sa Slobodom najvaznija iz milion razloga i morala se pobijediti, a oni su vjerovatno mislima vec neko vrijeme u mecu protiv nas. Ne mora nista od ovog uticat na konacan ishod, ali eto.mula je napisao/la:kako mislis manje se istrošili psihički?exbabilon je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 12:26 amMa treba ostati hladan i pribran. Utakmica poput te 0:4 se otvori jednom u par godina protiv takvog protivnika. U Mostaru protiv Zrinjskog niko nije favorit, pa tako ni mi. Imamo taj dobar niz, u boljem smo zamahu, ali daleko od toga da smo neki favoriti. Oni su imali puno laksu utakmicu jucer, manje se istrosili fizicki, a sto je jos vaznije psihicki. Poslije sinocnjih scena covjek misli da nema dalje i tesko je motivirati ekipu da 3 dana kasnije opet budu na svom vrhuncu, mene samo toga malo strah. Neke premije mozda ne bi bile lose.
Kako god, idemo se potuci s njima, pa sta bude. Tri boda bi bila jack pot, bukvalno bi nas izbacila u prvi plan i od srijede bi bili prvi favoriti za titulu i sve bi imali u svojim rukama. Ipak, gledajuci dugorocno, taj Zrinjski mora doci u grotlo Grbavice, tako da ni X nije los, cak stavise. Pitari su veceras igrom pozitivno iznenadili, tako da ne bi bilo lose da ih Tuzlaci opet uzmu, neka pitara na pristojnom zaostatku.
Jeste Grbić je sudio tada..
* Morate biti prvi, ali u kupu vas silujemo*