Gdje su oni sto su tjerali prije

Slazem se!SIMA_SIMAU je napisao/la:Dajte ba koji Vam je vise i protiv Ace.
Taj momak je srce na terenu uvijek ostavljao, nemojte tako.
Ipak to je nas kapiten i momku svaka cast.
Tri žuta kartona:Blagojević (odslužio), Boccaccini (odslužio), Radinović (pauzira protiv Zrinjskog)skretnicar je napisao/la:Gledati sebe i ici utakmicu za utakmicom, dobro nam je dosao vecerasnji kiks sarajeva. Treba biti zadovoljan i bodom u mostaru, a docekat ih na punoj Grbavici... Isto tako mislim da bi se trebali ocistiti od kartona prije krupe, jer ce nam derbi biti puno vaznija utakmica i iz navijacke perspektive, a i ne bi skodilo da malene ostavimo jos vise iza.
Ako mi neko moze samo reci ko kod nas trenutno ima 2 kartona ?
Da mu nebIdNe previše dva cišcenja u kratkom vremenu?skretnicar je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:43 pmTrebao bi se zeba ocistit i krenuti protiv krupe s bekricem ..Durgo je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:41 pmTri žuta kartona:Blagojević (odslužio), Boccaccini (odslužio), Radinović (pauzira protiv Zrinjskog)skretnicar je napisao/la:Gledati sebe i ici utakmicu za utakmicom, dobro nam je dosao vecerasnji kiks sarajeva. Treba biti zadovoljan i bodom u mostaru, a docekat ih na punoj Grbavici... Isto tako mislim da bi se trebali ocistiti od kartona prije krupe, jer ce nam derbi biti puno vaznija utakmica i iz navijacke perspektive, a i ne bi skodilo da malene ostavimo jos vise iza.
Dva žuta kartona (jedan do suspenzije):Nikolić, Stanić, Stojanović, Zeba
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:44 pmNek Zeba ocisti moze se protiv Krupe i sa mnom na desetci![]()
Ne bi bilo lose... I ja sam to kontao...skretnicar je napisao/la:Trebao bi se zeba ocistit i krenuti protiv krupe s bekricem ..Durgo je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:41 pmTri žuta kartona:Blagojević (odslužio), Boccaccini (odslužio), Radinović (pauzira protiv Zrinjskog)skretnicar je napisao/la:Gledati sebe i ici utakmicu za utakmicom, dobro nam je dosao vecerasnji kiks sarajeva. Treba biti zadovoljan i bodom u mostaru, a docekat ih na punoj Grbavici... Isto tako mislim da bi se trebali ocistiti od kartona prije krupe, jer ce nam derbi biti puno vaznija utakmica i iz navijacke perspektive, a i ne bi skodilo da malene ostavimo jos vise iza.
Dva žuta kartona (jedan do suspenzije):Nikolić, Stanić, Stojanović, Zeba
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ide Pintol na desetku ljudi šta vam je...rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:45 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:44 pmNek Zeba ocisti moze se protiv Krupe i sa mnom na desetci![]()
![]()
![]()
Ne mozes pored Bekrica, najboljeg igraca Zelje poslije rata.
Imam startni korak ko i on. Samo bolji pregled igreGrbavica je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:50 pmIde Pintol na desetku ljudi šta vam je...rodrigo87 je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:45 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 02, 2017 10:44 pmNek Zeba ocisti moze se protiv Krupe i sa mnom na desetci![]()
![]()
![]()
Ne mozes pored Bekrica, najboljeg igraca Zelje poslije rata.