Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 02, 2017 1:25 am

Kospicar je napisao/la:
ned apr 02, 2017 1:07 am
LARS1921 je napisao/la:
ned apr 02, 2017 1:06 am
Kospicar je napisao/la:
ned apr 02, 2017 1:01 am
slikaslika

Bogme dva puta frajko dobi žuti :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

kurcenje lvl 1337 :D

nemoj sta zamjerit haha

Primjetis i sto treba i sto ne treba hahah :D
pošto tv?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ISB87
Kontakt:

ned apr 02, 2017 1:27 am

DOK IMAS MENE NISI SAMM :baklja:

Idemo u starumo hldno 0:4
MIRZA RASCIC

exbabilon
Kontakt:

ned apr 02, 2017 1:32 am

Kakva noc u dolini, fenomenalno. Ko nije bio, zayebo se haha

Bilo je i boljih igara, i bolje atmosfere, navijanja, ali smek u zraku i svasta nesto veceras je bilo neprevazidjeno. Hvala svima koji su na bilo koji nacin bili dio ovog spektakla. Lijepo je veceras biti Manijak. MI SMO PLAVA PORODICA, MI SMO ZELJO. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 02, 2017 1:35 am

Budimo realni. Bod u mostaru je sasvim dovoljan za otvaranje sampionskog sampanjca.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

ned apr 02, 2017 1:40 am

Plava Porodica je napisao/la:
sub apr 01, 2017 10:59 pm
Samo jednu stvar. Nemojte me napadati, jer znam da ima Vas kojima ovo smeta. I apsolutno i Vas razumijem.
Ta stvar je bakljada. Koliko god nam kazne napisali, ta bakljada je danas ujedinila sve 4.tribine. Ta bakljada danas je atmosferu digla na jedan nivo koji ja u zivotu nisam dozivio, a kako je publiku digla, tako je i Zelju. Izgledali smo kao Barselona u drugom poluvremenu. Jednostavno navijaci sa sve 4.tribine su podigli igru Zelje za 200% u drugom poluvremenu i komotno se opet mozemo kurciti da je ovaj put ne samo Jug, nego cijeli stadion zasluzan za Zeljinu pobjedu i nevjerovatno bitna 3.boda.
Definitivno brate, u kopu sam bio kao i uvijek, cijelo prvo poluvrijeme cekam da povede nesto staro i prozove i podigne cijeli stadion, poceo sam se vise stiditi starijih navijaca i generacija, drugu govorim jel moguce da samo za sebe navijamo , da ljudi ne znaju napraviti atmosferu da se useru picke , pa krcat stadion, raja jedva ceka da skoce svi, pogotovo raja s istoka,pa uvijek nam je zelja bila da prozovemo istok, a onda krece drugo i spektakl, bakljada , sve 4 tribine grme , atmosfera za pozeliti samo, i odmah vjetar u ledja igracima, ono je atmosfera koju Zeljo zasluzuje i koja mora biti na Grbavici, presretan sam , srce mi je u najmanju ruku ko Grbavica , i da , da ne zaboravim, Ko nije bio, zajebo se hehehe
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

1921.ba
Kontakt:

ned apr 02, 2017 1:51 am

ako ko ima statistiku neka mi posalje
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Jaozinho22

ned apr 02, 2017 1:53 am

SVUDA GRMI OKOLO, NAŠA PJESMA PONOVO!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

godrina
Kontakt:

ned apr 02, 2017 2:01 am

Napokon stigoh kući i prvo, ljudi ko nije bio momački se zajebo.
Hvala velikom Željezničaru, hvala gospodinu Osimu, manijacima, igračima, upravi na ovoj noći. Bilo je predivno a pucala me trema samo tako. Ulaz na jug i pogled ka istoku, hej ono se može opisati. Krasno. Vidjet ta neka draga lica, mahnut, zagrliti, poljubiti tl se samo na našoj Grbavici može.
Rezultat dobar, Slavko stimaj odbranu i idemo po titulu.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 02, 2017 3:00 am

ŽELJEZNIČAR ŠAMPION :D
Željezničar ante portas !

Jaozinho22

ned apr 02, 2017 7:00 am

Dje su i sta rade nehljebi Jahic Sanel i Krizman Sandi!?
EVROPSKI ZELJEZNICAR!
Spavaš li mirno Kodro Menafe!?
Vrhunska predstava naših momaka! Nikog neću kritikovati. Sloboda nam uputila 3 suta u čitavoj utakmici po golu, najbolji napad lige! Mislim da to dovoljno govori! Lendric, haubica! Nikakve druge riječi se ne trebaju povezivat s njim! Momak koji je u stanju iz jedne šanse dati dva gola! Bio se uspavao jedno vrijeme ali artiljerija je opet tu! Zeba, sta reci vrhunski. Dvije asistencije odlična igra, taj lucidni zadnji pas sto nam je falio i prekid koji je pola gola! Miro, majstor. Sto @Leon reče ubjedljivo najkompletniji igrač lige! Pokusa mu sandžačka varalica da proda onu fintu valjda mislio da je Bekic na drugoj strani, pročita ga Miro kao mama malo dijete kad laže da ga boli stomak i neće u školu!Usput nijednog zračnog duela nije izgubio!!? Zakaric, dobar! Nadolazi, treba mu vremena jos uvijek ali i ovakav moze pomoći i upotrebljiv je. Marke,standardan,tu je vrti se. Po meni nesto lošiji u drugom dijelu sezone nego u prvom ali to je samo moje mišljenje. Blahojevic,dobar! Lakše mu je sigurno kako je tu Zeba sinoć isto dobar svugdje ga ima nudi se. Shorty! Definitivno najborbeniji igrač lige! Dobar bek, trenutno nikad u boljoj formi otkako je stigao. Stana, nisam neki njegov miljenik kao ovi sto ga poznaju lično ili općenito. Po meni dobar. Ispao kod drugog gola ali nema veze kasnije se iskupio s majstorijom. potpuno drugi igrač od onog Stane iz prvog dijela sezone, valjda su pripreme učinile svoje. Nadam se da ce tako i nastavit! Bogi -Kerla, solidni, možda sinoć i najslabije karike, Znali su ovako ispast i protiv Radnika malo je bilo klimavo sinoć su iskorištene njihove greške (prvi gol) ali niko nije bezgrijesan, ništa strašno, desi se svakom, da ne griješe ne bi bili ovdje. Veca, bez posla osim onog izlijetanja i odbrane Kalezicu u drugom poluvremenu. Nije nista mogao kod golova, realno. Izmjene, Musa je unio živost, Radinovic onako nije ni imao nekog vremena, desetak minuta i Dino jos manje 2-3. Prelijepa noć na Grbavici, gdje smo svi djelovali kao jedan tim kao jedna porodica i svog Želju nosili do nova tri boda! Sto se tice slobode fer i korektna utakmica s njihove strane. Po meni Todorović 7(prvo pol igrao krilo drugo beka) U21 rep! A ugovor mu na ljeto ističe. Interesantan igrač zaista. I Subic, dva igrača koja bi nam sigurno valjala u budućnosti. U srijedu pobjedom idemo na prvo mjesto, neriješeno ne odgovara ni nama ni njima a mislim da je Petrović dosta mudriji od Aj tinksa.
SVUDA GRMI OKOLO, NAŠA PJESMA PONOVO!!!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 02, 2017 7:39 am

Brkoo je napisao/la:
ned apr 02, 2017 12:51 am
Covjek Musu drzi sa obje ruke i pada ko pokosen kao da je Musa njega drzao sa obje ruke :placeodsmijeha:
sudija normalno svira faul za nas, Musa ga brzo izvodi i Stanic zabija golcinu i to kao nije fair play, trebali smo sacekati da igrac Slobode ustane :placeodsmijeha:
Pa i nije fer plej, ne znam zasto ne kazemo kada je nesto tacno. Bar mi takvi nismo bili, nikad.. Manite nas pitarske politike. Trebali smo sacekati da ustane, a zatim da ga Kerla maj gerijem u duhu fer pleja obori na pod, a ostali isutaju nogama u glavu. Stanic, u medjuvremenu, da sutne.

ublehas
Kontakt:

ned apr 02, 2017 7:49 am

Brkoo je napisao/la:
Covjek Musu drzi sa obje ruke i pada ko pokosen kao da je Musa njega drzao sa obje ruke :placeodsmijeha:
sudija normalno svira faul za nas, Musa ga brzo izvodi i Stanic zabija golcinu i to kao nije fair play, trebali smo sacekati da igrac Slobode ustane :placeodsmijeha:
Realno nije fair play, ali nije to problem. Problem je što je ono bilo taktički jako loše odigrano. Ne ganjamo mi rezultat, pa da moramo na foru. Dva minuta do kraja, aktivan rezultat, a lik igra foru. Ispalo je super, ali ne radi se to tako. U onoj situaciji je trebalo sačekati da se onaj prestane valjati, pa da se malo raspravljau sa sudijom, pa opucati slobodnjak, i u tome bi sudija svirao kraj, Ovako se moglo desiti da presjeku loptu i slože kontru. Opet, Hvala Bogu, pa je sve dobro ispalo.
P.S. šta kažete, ne treba bakljada :ganja: :zeljeznicar1:

reks1
Kontakt:

ned apr 02, 2017 7:59 am

Plava Porodica je napisao/la:
sub apr 01, 2017 11:15 pm
@kremenko realno tesko je tada bilo podici atmosferu, pouceni iskustvima ranijim kako smo znali syebati rezultat.
Jug odavno odavno nije bio bolji realno. Ali ponavljam najmanje zasluge ide Jugu,najvise Vama sa strane. Kada 4.tribine u isti glas navijaju i Barselona bi pala.
Boga mi je i do juga.Sinoc je to bilo bas dobro.Ali se navijalo ono sto su mogle pratiti svi,sve tribine.Pjesme u punom kapacitetu jesu dobre ali to nije pravi huk,Mnogo je bar meni kad idu kratki slogani koji moze i koje su sinoc pogotovo u drugom pol.pratile sve tribine

TheSvenderMan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 02, 2017 8:09 am

ublehas je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Realno nije fair play, ali nije to problem. Problem je što je ono bilo taktički jako loše odigrano. Ne ganjamo mi rezultat, pa da moramo na foru. Dva minuta do kraja, aktivan rezultat, a lik igra foru. Ispalo je super, ali ne radi se to tako. U onoj situaciji je trebalo sačekati da se onaj prestane valjati, pa da se malo raspravljau sa sudijom, pa opucati slobodnjak, i u tome bi sudija svirao kraj, Ovako se moglo desiti da presjeku loptu i slože kontru. Opet, Hvala Bogu, pa je sve dobro ispalo.
P.S. šta kažete, ne treba bakljada :ganja: :zeljeznicar1:
Jbg treba cuvati rezultat ali iz tih riskantnih situacija gdje ekipa pokaze muda nastaju najljepsi momentinu fudbalu ko ono juce

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

TheSvenderMan
Kontakt:

ned apr 02, 2017 8:11 am

Jaozinho22 je napisao/la:Dje su i sta rade nehljebi Jahic Sanel i Krizman Sandi!?
EVROPSKI ZELJEZNICAR!
Spavaš li mirno Kodro Menafe!?
Vrhunska predstava naših momaka! Nikog neću kritikovati. Sloboda nam uputila 3 suta u čitavoj utakmici po golu, najbolji napad lige! Mislim da to dovoljno govori! Lendric, haubica! Nikakve druge riječi se ne trebaju povezivat s njim! Momak koji je u stanju iz jedne šanse dati dva gola! Bio se uspavao jedno vrijeme ali artiljerija je opet tu! Zeba, sta reci vrhunski. Dvije asistencije odlična igra, taj lucidni zadnji pas sto nam je falio i prekid koji je pola gola! Miro, majstor. Sto @Leon reče ubjedljivo najkompletniji igrač lige! Pokusa mu sandžačka varalica da proda onu fintu valjda mislio da je Bekic na drugoj strani, pročita ga Miro kao mama malo dijete kad laže da ga boli stomak i neće u školu!Usput nijednog zračnog duela nije izgubio!!? Zakaric, dobar! Nadolazi, treba mu vremena jos uvijek ali i ovakav moze pomoći i upotrebljiv je. Marke,standardan,tu je vrti se. Po meni nesto lošiji u drugom dijelu sezone nego u prvom ali to je samo moje mišljenje. Blahojevic,dobar! Lakše mu je sigurno kako je tu Zeba sinoć isto dobar svugdje ga ima nudi se. Shorty! Definitivno najborbeniji igrač lige! Dobar bek, trenutno nikad u boljoj formi otkako je stigao. Stana, nisam neki njegov miljenik kao ovi sto ga poznaju lično ili općenito. Po meni dobar. Ispao kod drugog gola ali nema veze kasnije se iskupio s majstorijom. potpuno drugi igrač od onog Stane iz prvog dijela sezone, valjda su pripreme učinile svoje. Nadam se da ce tako i nastavit! Bogi -Kerla, solidni, možda sinoć i najslabije karike, Znali su ovako ispast i protiv Radnika malo je bilo klimavo sinoć su iskorištene njihove greške (prvi gol) ali niko nije bezgrijesan, ništa strašno, desi se svakom, da ne griješe ne bi bili ovdje. Veca, bez posla osim onog izlijetanja i odbrane Kalezicu u drugom poluvremenu. Nije nista mogao kod golova, realno. Izmjene, Musa je unio živost, Radinovic onako nije ni imao nekog vremena, desetak minuta i Dino jos manje 2-3. Prelijepa noć na Grbavici, gdje smo svi djelovali kao jedan tim kao jedna porodica i svog Želju nosili do nova tri boda! Sto se tice slobode fer i korektna utakmica s njihove strane. Po meni Todorović 7(prvo pol igrao krilo drugo beka) U21 rep! A ugovor mu na ljeto ističe. Interesantan igrač zaista. I Subic, dva igrača koja bi nam sigurno valjala u budućnosti. U srijedu pobjedom idemo na prvo mjesto, neriješeno ne odgovara ni nama ni njima a mislim da je Petrović dosta mudriji od Aj tinksa.
SVUDA GRMI OKOLO, NAŠA PJESMA PONOVO!!!!!
Nemoj molim te po krizmanu, momak je dosao, zahvalio se na svemu i rekao kako ne moze da izdrzi tempo slavka petrovica... Ne moze u isti kos sa sanelom

TheSvenderMan
Kontakt:

ned apr 02, 2017 8:18 am

Onaj sto dobi 2 zuta ko Joe simunic hahaha

Ja poceo sam sa sobom pricati ko amazon na onom tamo forumu, jbg ustao pa dok procitam sve sto se napisalo

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 02, 2017 8:29 am

Evo i mene, hajmo pricat dok Benzema ne izbaci izvjestaj :D

Joj sta sam videa pogledao, ni sam ne znam sta sve. Medjutim, ovaj sto je na fejsu Ultras Tifo stavio od Klixa je ubjedljivo najbolje snimio bakljadu, najbolji ugao. Prelijepo, msm da ce ova slika obici Evropu.
Eto faliko nam je nekih 900 ljudi na napunimo cijeli kapacitet. Velika ona zona sto se njima dodijeli, a i onaj dio do Zapada na Sjeveru neupotrebljiv, niko gore nije sjedio. :D

Okolele
Kontakt:

ned apr 02, 2017 8:30 am

Ali Zajko Zeba je veliki gospodin..Svaka mu cast kad je poveo gospodju Fatu pred Jug..Koliko je zena bila sretna.. :klanjase2: :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 02, 2017 8:31 am

Yebes fair-play. Sve protivnicke igrace koji se krenu valjati, nagaziti nogom a kasnije dotuci u svlacionici. Ne izbaciti loptu vec ici da zabijemo gol, kao i Stanic.
U slucaju da nama ne izbace loptu van terena, zaliti se savezu i urigirati da se takva ekipa izbaci iz lige.

pile87
Kontakt:

ned apr 02, 2017 8:34 am

Ajzea je napisao/la:Yebes fair-play. Sve protivnicke igrace koji se krenu valjati, nagaziti nogom a kasnije dotuci u svlacionici. Ne izbaciti loptu vec ici da zabijemo gol, kao i Stanic.
U slucaju da nama ne izbace loptu van terena, zaliti se savezu i urigirati da se takva ekipa izbaci iz lige.
Kakav fair play pa njihov golman od prve minute zadržava vrijeme. Oni se na karaulii počnu valjati. Previše smo mi utakmica propustili igrati zbog namjernog valjanja i opstrukcije igre.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava