pošto tv?
pošto tv?
Definitivno brate, u kopu sam bio kao i uvijek, cijelo prvo poluvrijeme cekam da povede nesto staro i prozove i podigne cijeli stadion, poceo sam se vise stiditi starijih navijaca i generacija, drugu govorim jel moguce da samo za sebe navijamo , da ljudi ne znaju napraviti atmosferu da se useru picke , pa krcat stadion, raja jedva ceka da skoce svi, pogotovo raja s istoka,pa uvijek nam je zelja bila da prozovemo istok, a onda krece drugo i spektakl, bakljada , sve 4 tribine grme , atmosfera za pozeliti samo, i odmah vjetar u ledja igracima, ono je atmosfera koju Zeljo zasluzuje i koja mora biti na Grbavici, presretan sam , srce mi je u najmanju ruku ko Grbavica , i da , da ne zaboravim, Ko nije bio, zajebo se hehehePlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 10:59 pmSamo jednu stvar. Nemojte me napadati, jer znam da ima Vas kojima ovo smeta. I apsolutno i Vas razumijem.
Ta stvar je bakljada. Koliko god nam kazne napisali, ta bakljada je danas ujedinila sve 4.tribine. Ta bakljada danas je atmosferu digla na jedan nivo koji ja u zivotu nisam dozivio, a kako je publiku digla, tako je i Zelju. Izgledali smo kao Barselona u drugom poluvremenu. Jednostavno navijaci sa sve 4.tribine su podigli igru Zelje za 200% u drugom poluvremenu i komotno se opet mozemo kurciti da je ovaj put ne samo Jug, nego cijeli stadion zasluzan za Zeljinu pobjedu i nevjerovatno bitna 3.boda.
Pa i nije fer plej, ne znam zasto ne kazemo kada je nesto tacno. Bar mi takvi nismo bili, nikad.. Manite nas pitarske politike. Trebali smo sacekati da ustane, a zatim da ga Kerla maj gerijem u duhu fer pleja obori na pod, a ostali isutaju nogama u glavu. Stanic, u medjuvremenu, da sutne.
Realno nije fair play, ali nije to problem. Problem je što je ono bilo taktički jako loše odigrano. Ne ganjamo mi rezultat, pa da moramo na foru. Dva minuta do kraja, aktivan rezultat, a lik igra foru. Ispalo je super, ali ne radi se to tako. U onoj situaciji je trebalo sačekati da se onaj prestane valjati, pa da se malo raspravljau sa sudijom, pa opucati slobodnjak, i u tome bi sudija svirao kraj, Ovako se moglo desiti da presjeku loptu i slože kontru. Opet, Hvala Bogu, pa je sve dobro ispalo.
Boga mi je i do juga.Sinoc je to bilo bas dobro.Ali se navijalo ono sto su mogle pratiti svi,sve tribine.Pjesme u punom kapacitetu jesu dobre ali to nije pravi huk,Mnogo je bar meni kad idu kratki slogani koji moze i koje su sinoc pogotovo u drugom pol.pratile sve tribinePlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 11:15 pm@kremenko realno tesko je tada bilo podici atmosferu, pouceni iskustvima ranijim kako smo znali syebati rezultat.
Jug odavno odavno nije bio bolji realno. Ali ponavljam najmanje zasluge ide Jugu,najvise Vama sa strane. Kada 4.tribine u isti glas navijaju i Barselona bi pala.
Jbg treba cuvati rezultat ali iz tih riskantnih situacija gdje ekipa pokaze muda nastaju najljepsi momentinu fudbalu ko ono juceublehas je napisao/la:Realno nije fair play, ali nije to problem. Problem je što je ono bilo taktički jako loše odigrano. Ne ganjamo mi rezultat, pa da moramo na foru. Dva minuta do kraja, aktivan rezultat, a lik igra foru. Ispalo je super, ali ne radi se to tako. U onoj situaciji je trebalo sačekati da se onaj prestane valjati, pa da se malo raspravljau sa sudijom, pa opucati slobodnjak, i u tome bi sudija svirao kraj, Ovako se moglo desiti da presjeku loptu i slože kontru. Opet, Hvala Bogu, pa je sve dobro ispalo.
P.S. šta kažete, ne treba bakljada![]()
Nemoj molim te po krizmanu, momak je dosao, zahvalio se na svemu i rekao kako ne moze da izdrzi tempo slavka petrovica... Ne moze u isti kos sa sanelomJaozinho22 je napisao/la:Dje su i sta rade nehljebi Jahic Sanel i Krizman Sandi!?
EVROPSKI ZELJEZNICAR!
Spavaš li mirno Kodro Menafe!?
Vrhunska predstava naših momaka! Nikog neću kritikovati. Sloboda nam uputila 3 suta u čitavoj utakmici po golu, najbolji napad lige! Mislim da to dovoljno govori! Lendric, haubica! Nikakve druge riječi se ne trebaju povezivat s njim! Momak koji je u stanju iz jedne šanse dati dva gola! Bio se uspavao jedno vrijeme ali artiljerija je opet tu! Zeba, sta reci vrhunski. Dvije asistencije odlična igra, taj lucidni zadnji pas sto nam je falio i prekid koji je pola gola! Miro, majstor. Sto @Leon reče ubjedljivo najkompletniji igrač lige! Pokusa mu sandžačka varalica da proda onu fintu valjda mislio da je Bekic na drugoj strani, pročita ga Miro kao mama malo dijete kad laže da ga boli stomak i neće u školu!Usput nijednog zračnog duela nije izgubio!!? Zakaric, dobar! Nadolazi, treba mu vremena jos uvijek ali i ovakav moze pomoći i upotrebljiv je. Marke,standardan,tu je vrti se. Po meni nesto lošiji u drugom dijelu sezone nego u prvom ali to je samo moje mišljenje. Blahojevic,dobar! Lakše mu je sigurno kako je tu Zeba sinoć isto dobar svugdje ga ima nudi se. Shorty! Definitivno najborbeniji igrač lige! Dobar bek, trenutno nikad u boljoj formi otkako je stigao. Stana, nisam neki njegov miljenik kao ovi sto ga poznaju lično ili općenito. Po meni dobar. Ispao kod drugog gola ali nema veze kasnije se iskupio s majstorijom. potpuno drugi igrač od onog Stane iz prvog dijela sezone, valjda su pripreme učinile svoje. Nadam se da ce tako i nastavit! Bogi -Kerla, solidni, možda sinoć i najslabije karike, Znali su ovako ispast i protiv Radnika malo je bilo klimavo sinoć su iskorištene njihove greške (prvi gol) ali niko nije bezgrijesan, ništa strašno, desi se svakom, da ne griješe ne bi bili ovdje. Veca, bez posla osim onog izlijetanja i odbrane Kalezicu u drugom poluvremenu. Nije nista mogao kod golova, realno. Izmjene, Musa je unio živost, Radinovic onako nije ni imao nekog vremena, desetak minuta i Dino jos manje 2-3. Prelijepa noć na Grbavici, gdje smo svi djelovali kao jedan tim kao jedna porodica i svog Želju nosili do nova tri boda! Sto se tice slobode fer i korektna utakmica s njihove strane. Po meni Todorović 7(prvo pol igrao krilo drugo beka) U21 rep! A ugovor mu na ljeto ističe. Interesantan igrač zaista. I Subic, dva igrača koja bi nam sigurno valjala u budućnosti. U srijedu pobjedom idemo na prvo mjesto, neriješeno ne odgovara ni nama ni njima a mislim da je Petrović dosta mudriji od Aj tinksa.
SVUDA GRMI OKOLO, NAŠA PJESMA PONOVO!!!!!
Kakav fair play pa njihov golman od prve minute zadržava vrijeme. Oni se na karaulii počnu valjati. Previše smo mi utakmica propustili igrati zbog namjernog valjanja i opstrukcije igre.Ajzea je napisao/la:Yebes fair-play. Sve protivnicke igrace koji se krenu valjati, nagaziti nogom a kasnije dotuci u svlacionici. Ne izbaciti loptu vec ici da zabijemo gol, kao i Stanic.
U slucaju da nama ne izbace loptu van terena, zaliti se savezu i urigirati da se takva ekipa izbaci iz lige.