Dobar

Plavu lokomotivu niko zaustaviti nece

Dobar
Neka odstampaju maksimalno koliko je moguce za jug, da se ne ponovi situacija sa derbija. Ljudi koji su dosli iz svih dijelova BiH i sire zasluzuju biti danas tu, a ako kojim slucajem nisu stigli ranije kupiti ulaznicu.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 2:43 pmStiže raja iz svih krajeva BiH, dolaze manijaci Austrija, onda dolaze ljudi iz Njemačke sa 4 kombija maloprije čitam na zvaničnoj taj podatak, naravno standardne podružice pogotovu iz TK-a, mislim da će više naših iz TK-a doći nego fukara, ma opšta mobilizacija, svi strahuju hoće li doći do karte, nadam se da su pustili 5 000 karata za jug jer na stajanje i J-Z može stati više raje nego na dio sa stolicama, danas 15.000 uvjeren sam 100%.
Svi sa kojim sam pričao danas su među prvim rečenicama imali istu misao.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 2:53 pmAko ovako budemo cekali u redovima i punili stadion svaku tekmu do kraja sezone juzna tribina bi mogla nici i prije planiranog..
Hahaha, da. I meni je to jako smijesno. Mislim, ne ocekujem nista specijalno da pisu o Zelji, prodaje ulaznica ili slicno, ali je tako smijesno da je zalosno...