Sto se tice dizajna, stranica je sasvim pristojno uradjena, mislim samo pogledaj neke velike klubove poput Manchester United-a, ja kada sam nedavno bio na njihovoj stranici, razocarao sam se. Ovo je sad za sad super, a sto se limitacija tice, ma daj molim te, ova stranica ne zahtjeva uopce mnogo, to nas klub mozeublehas je napisao/la: ↑pet mar 31, 2017 10:18 amSlažem se da dosta toga, ali isto tako, koliko znam momak koji radi web stranicu radi je volonterski (ili je bar to bilo tako do nedavno). Osim toga, naša web stranica je najbolja u državi 100%. Ne možete očekivati od jedne osobe da radi ono što bi tebao raditi čitav tim ljudi.
Čini mi se da dosta ljudi na ovom forumu još uvijek ne može da razumije da smo mi kadrovski dosta limitirani i da neke stvari kaskaju zbog toga. Ne manjka stručnosti i znanja, nego jednostavno manjka vremena i ljudi.
Iskreno ni ja ne vidim neki veliki napredak na web stranici, ali svaka časti našima na svom trudu i zalaganju. Siguran sam da neće odbiti nikakvu pomoć koju neko može pružiti. Bujrum.