Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 31, 2017 3:42 pm

ublehas je napisao/la:
pet mar 31, 2017 10:18 am
Slažem se da dosta toga, ali isto tako, koliko znam momak koji radi web stranicu radi je volonterski (ili je bar to bilo tako do nedavno). Osim toga, naša web stranica je najbolja u državi 100%. Ne možete očekivati od jedne osobe da radi ono što bi tebao raditi čitav tim ljudi.
Čini mi se da dosta ljudi na ovom forumu još uvijek ne može da razumije da smo mi kadrovski dosta limitirani i da neke stvari kaskaju zbog toga. Ne manjka stručnosti i znanja, nego jednostavno manjka vremena i ljudi.
Iskreno ni ja ne vidim neki veliki napredak na web stranici, ali svaka časti našima na svom trudu i zalaganju. Siguran sam da neće odbiti nikakvu pomoć koju neko može pružiti. Bujrum.
Sto se tice dizajna, stranica je sasvim pristojno uradjena, mislim samo pogledaj neke velike klubove poput Manchester United-a, ja kada sam nedavno bio na njihovoj stranici, razocarao sam se. Ovo je sad za sad super, a sto se limitacija tice, ma daj molim te, ova stranica ne zahtjeva uopce mnogo, to nas klub moze

KrajPrice
Kontakt:

pet mar 31, 2017 3:47 pm

Sutra Straus govori" zelim da se zahvalim svima koji su podrzali izgranju tribinu, kao i upravi kluba koja radi nevjerovatne stvari" ali to nije sve, ovu priliku koristim da najavim pocetak izgradnje juzne tribine!! Na stadionu ludilo, igracima slobodne se noge oduzimaju, bjeze u svlacionicu da se zagrijavaju, a mi svi u glas basss svee ti dajemoooo i opet maloo koliko te volimooooo!!!!!!!!! sve puca, pale se baklje, bombe, petarde, cigare, dzoje, itddd

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Schwarz
Kontakt:

pet mar 31, 2017 3:48 pm

Jel postavljena ograda na kraju istoka, prema jugu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 31, 2017 3:51 pm

KrajPrice je napisao/la:
Sutra Straus govori" zelim da se zahvalim svima koji su podrzali izgranju tribinu, kao i upravi kluba koja radi nevjerovatne stvari" ali to nije sve, ovu priliku koristim da najavim pocetak izgradnje juzne tribine!! Na stadionu ludilo, igracima slobodne se noge oduzimaju, bjeze u svlacionicu da se zagrijavaju, a mi svi u glas basss svee ti dajemoooo i opet maloo koliko te volimooooo!!!!!!!!! sve puca, pale se baklje, bombe, petarde, cigare, dzoje, itddd

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Hajcajjjjjj grob te jeboooo .. kad ce svanutt :baklja: :baklja: :baklja:

salle86
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:00 pm

KrajPrice je napisao/la:

:baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
:baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

pet mar 31, 2017 4:06 pm

Treba sutra pred sami pocetak utakmice najaviti gradnju juga. Dok polaze sa centra. Neka bude i laz, sta ima veze. Neka im se noge oduzmu

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:07 pm

Ljudi smirite euforiju, moramo biti na zemlji! :kafa:

Nemoj da bi ko napisao ovo, boli nas briga, necemo mi sutra igrati. Euforija puni stadion, euforija poziva navijace. Mene puca strasna euforija, jedva cekam da krenem na stadion.
Slavko nek igrace spremi za tekmu, evo i Zeba je svjestan svega. Njima treba biti hladna glava..

Hajde Zeljo zgazi ih molim te!

ChWilla
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:12 pm

nećemo mi sutra igrati.

jel problem neki? :kafa:
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:19 pm

Isto kao da navijaci igraju pa eto kao smanji euforiju :ganja: . Navijaci trebaju da naprave dobru atmosferu na svakoj utakmici a fudbaleri koji su (dobro) placeni jer su profesionalci treba da urade ono sto se ocekuje od njih i da pokazu da su dostojni dresa kojeg nose..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

drtooth
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:19 pm

Kako cujem, bakljada na jugu ce biti prije pocetka tekme, tako da nas ne bi savez mogao udariti po padže. Zato je otvaranje i najavljeno pola sata prije pocetka, te navijaci pozvani da dodju ranije.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Dominic
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:20 pm

Ne dolazi Tifa, baš šteta da ne povede ''Grbavicu'' s punim stadionom. Mora da je tražio veliki honorar, ne bi me čudilo.

chile
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:21 pm

Cijelo Sarajevo plavo i bjelo samo se prica o istoku i sutrasnjem derneku od 18:30. Nikad docekat zivot ti yebem idemooooo
EUFORIJA

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Zadnja izmjena: chile, dana/u pet mar 31, 2017 4:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:21 pm

Sutra koreografija "STREBERI HVALA" :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:29 pm

P.s. jel realno da se danas na svim mjestima u gradu prica o sutrasnjoj tekmi.. Majke mi imam osjecaj da bi nas preko 20 milja bilo da moze.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:38 pm

Zayebat ce se ko ne dodje!

ChWilla
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:40 pm

nije problem ova utakmica, sutra će doći ko nikad nije i ko nikad više neće. ono što nama treba, jeste da ovih ostalih pet ili šest jakih utakmica do kraja ispratimo bar na 60-70% tog nivoa koji će biti sutra...
gradi željo boli te *****

Eric Cantona
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:45 pm

Press konferencija FK Željezničara pred utakmicu sa FK Sloboda
phpBB [video]

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 31, 2017 4:46 pm

ChWilla je napisao/la:nije problem ova utakmica, sutra će doći ko nikad nije i ko nikad više neće. ono što nama treba, jeste da ovih ostalih pet ili šest jakih utakmica do kraja ispratimo bar na 60-70% tog nivoa koji će biti sutra...
Spektakl sutra, dobar rezultat u Mostaru su garant kvalitetne posjete do kraja prvenstva... da ne pricamo o derbiju, euforiji kad prodjemo u finale kupa itd...
Željo, to je moj tim!

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 31, 2017 4:55 pm

Ma do kraja ne idemo ispod 6ipo milja ja ruku u vatru stavljam.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

reks1
Kontakt:

pet mar 31, 2017 5:04 pm

ChWilla je napisao/la:
pet mar 31, 2017 4:40 pm
nije problem ova utakmica, sutra će doći ko nikad nije i ko nikad više neće. ono što nama treba, jeste da ovih ostalih pet ili šest jakih utakmica do kraja ispratimo bar na 60-70% tog nivoa koji će biti sutra...
BRAVO!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava