Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 5:25 pm

Arelinho drugar znam ja da su bočne tribine uvijek skuplje, to je brate logično nema potrebe da diskutujemo oo toga (mada sam te na foru uzeo oko našeg istoka jes vidio to a :D).

Ono što ja predlažem je da na početku privučemo malo veći broj gledalaca na novu tribinu a cijena od 7 KM je idealna, tada će priličan broj raje preći sa sjevera i Juga i naći svoje mjesto na toj tribini. U slučaju da cijena bude 12KM, reci mi koja budala će sa sjevera otici na sunce da se prži 2 sata i još plati 2KM skuplje a na sjeveru hladovina upekla, kafica i lagano navijaj..

Kada bude krov e tad cu i ja već razmišljati da se prebacim sa sjevera jer je pogled i ugođaj sa jedne i druge tribine neuporediv. Mora se u svemu misliti najlakše je staviti 12KM kartu..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Ajzea
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:26 pm

ChWilla je napisao/la:
ned mar 05, 2017 5:24 pm
uglješa kad bi posložio stvari u glavi bio bi naš najmoderniji i najbolji veznjak. ali on jedno 10% minuta odigra na tom nekom svom najvišem nivou, sindrom dado sadiković. kad bi njih dvojicu neko mogao usmjeriti kako treba, da stvarno veći dio vremena daju koliko mogu, mi bi imali evropski vezni red.
Ibogami, ni jednom ni drugom pomoci nema.

Pinkii
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:28 pm

Kerimov klub izgubio 2:0.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

gavran
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:29 pm

Ajzea je napisao/la:
ned mar 05, 2017 4:51 pm
Niti jedan video, niti jedna fotografija ne moze docarati istok. Predivno !
Jos da je u vinklu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dominic
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
ned mar 05, 2017 5:19 pm
Nema se sta slikati.. Gradiliste zatvoreno, situacija otprilike kao i juce..
Zanimljivo da je zatvoreno a do sada sve nedjelje iz Butmira radili, njima se dakle vise ne zuri, a bogme ima posla na Istoku do Juga, pa dotjerivanje ulaza, stepenice, svasta nesto!?

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:30 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
ned mar 05, 2017 5:11 pm
Ne znam gdje bi poceo, sve bi da nesto napisem a sve se vec napisalo, pogotovo u Bokačovom postu...

Odavno mi srce nije jace udaralo nego juce kad sam krenuo na utakmicu, kad sam prosao pored plavog zida vec su me emocije savladale, a kada sam vidio istok tu sam vec zasuzio..
Odavno se ponosnije nisam osjecao. Usao 45 minuta ranije nisam mogao vise da cekam, sjeo i gledao kako se puni. Gledam stare dede na svojim mjestima, okupili se šuplju prosipaju, lijepo im. Neki mozda jedva disu i jedva hodaju, al dok su na Grbavici nemaju kad ni da misle o tome. Sunce ugrijalo, djeca sa roditeljima ulaze, kasnije u toku utakmice se ganjaju i trce ispod juga.

Pocinje utakmica, Mladost se mudro povukla a nasim se ucinilo da imaju kontrolu i da mogu ležerno odigrati i da ce im se ovi pre*uziti. Ali vec svi znamo da danas svak igra lopte i da se moras oznojiti da bi zabio prvi pogodak, vec za drugi se manje moras oznojiti.. Prvi je kljucni i za prvi treba svi da daju 200 % od sebe.

Veca odradio fino, mada me presjeklo 2 puta zbog njegovih budalaluka.
Siniša onako, nemam komentar poseban.
Stoperi, na trenutke vidis da mogu, a na trenutke kao da si u najmanju ruku stavio Lendrica na stopera. Par puta je Slavko vrištao i opominjao ih:
Stojanović je meni bio OK , sve sto su mu dodali je dobro uradio, vidis da ima kuveta u njemu, medjutim staticna nam je ekipa bila tako da nije mogao vise od ovog sto je uradio.

Sredina ne znam nit' smrdi nit' mirise. Jovana kritikuju meni nije lose izgledao, dao je par onih dijagonala Miroslavu i okrenuo je majstorski par puta stranu.
Kod Markovića tacno znas sta ocekivati, tu je on i jucer bio kao i uvijek, mozda za nijansu slabiji. Mogao je pokusati dodati Lendricu loptu kod onog šuta koji je otišao preko gola, ali opet da je pokusao dodati mnogi bi rekli zasto nije šutao.
Zeba je u prvom poluvremenu bio super, vidis da je majstor. Kasnije je malo pao al je sve nadoknadio u odbrani. Stvarno me odusevio sa par klizanja i trkom. Nismo to navikli od njega.
MIroslav, tu i tamo par puta majstorski zatvoren par puta probio pokusao. Standradno njegovo za nijansu slabije. Mislim da treba krenuti u pregovore sa njim, ako nema vec nesto dogovoreno pokusati opet, imam neki fin osjecaj da bi mozda pristao. :)
Lendrić ne mora dohvatiti lopte na utakmici on ce i tad odraditi veliki posao, uz njegovo zalaganje otvaranje, pritisak jucer je i zabio pogodak na mangupski nacin, na snalazljivost i to ne moze svak. Svaka cast.
Zadnjeg od ovih 11 sam ostavio Zakarića koji me jako, jako, jako razocarao, nisam tip koji ce psovati ili vrijeđati nase igrace ali me on na test jucer stavio.
Ne znam sta je problem i da li ga ima ali igrac koji kako vecina kaze nije spreman za 90. minuta, pa dobro nisi spreman za 90 minuta, ako si spreman za 45 onda njih odradi da na cetiri noge izadjes sa terena al da znas da si dao sve od sebe.
Majstor jeste, ali ako ponovi ono sto je jucer ponovio na klupi je 100% . Slavko je poludio u onoj situaciji kad je drzao loptu u nogama i na kraju je izgubio i lezerno trckarao nazad. Ono se ne smije desiti, ako nemas snage reci sefe ja vise ne mogu..Dva beka Mladosti su odlicni bili i usudicu se reci da se Zakaric jucer uplasio kada je vidio da mu za vratom dise non-stop igrac.
Neko je dobro primjetio da nije bilo lopti u prostor, ali moram reci da mi se cinilo da je i on molio Boga da nema lopti u prostor. Jednostavno jucer mu se nije igralo i to je to. Nije fer od njega zbog raje prvenstveno pa onda zbog sefa koji mu vjeruje pa onda i zbog sebe samog.
Klupa nije donijela apsolutno ništa, zao mi je sto Ugljesa nije opalio onu kad ih je nanizao al Boze moj.

Par puta sam se lijepo nasmijao na tribinama, bas u trenutku kad je malo utisalo navijanje vristi lik "ustani istok" u trenutku kada nije dobro izgeldalo na terenu to me bas nasmijalo. Druga situacija isto tako stade navijanje galami neki dedo "Musa probij...(za trenutak suti), a ja ne razumije me.. " hahah

Loša strana je dok sam izlazio sa stadiona neki lik galami Slavki i nabije ga na qurac jer zaboga sta im sada govoris sta trebaju sta si radio tri mjeseca. Bas mi se zeludac okrenuo. Uvijek cu reci pogledajte unazad, vidite gdje smo bili, gdje smo sad i da li padamo ili rastemo. Meni godi ovo 1-0 vise nego da smo zabili jos dva a da igra nije bila mnogo bolja od ove. Ovako su na oprezu i skoncentrisani i sad je nabjtnije pobjediti, a igra ce doci i to vrlo brzo..

Pozdrav pravim i iskrenim navijacima i izvinjavam se na dugom postu. :)
Da ne ostane ovaj tvoj post neprimjećen, fino si ovo sve napisao čak i u najgorim trenucima postoji ta neka doza humora na Grbavici. Ako se ne varam ti dolaziš iz Goražda i to je jako lijepo da Goraždaci dolaze redovno na tekme. Jučer na sjeveru skandiramo Musi nakon dva dodira lopte, nezapamćen slučaj :D
Željo samo Željo!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:31 pm

sergejevic je napisao/la:
ned mar 05, 2017 2:08 pm
@boccaccio nema se mnogo dodati, fino si sve upakovao. Ja sam stvarno navikao na ovakve utakmice, ne treba ici dalje od Adzema i njegovih rezultata 5-3 i slicno, ali jucer je bas bilo tegobno. Skandira jug da ustane sjever, ja cujem, ali ne mogu da ustanem. Mrsko mi. Zapamtio sam jedan komentar sa sjevera gdje covjek govori pa igrajte malo pospasmo svi. Stvarno je i bilo tako. Kako sam sinoc napisao preko 8.000 ljudi nije zasluzilo onakvu partiju. Krcat jug, pun sjever to nisu zasluzili. Onaj novi istok nije zasluzilo. Uprava nije zasluzila da im se, poslije svega sto rade za ovaj klub, za igrace da njima bude bolje, za trenera, onakvu igru na terenu. Ja nemam nikakav problem s pobjedom od 1-0, dapace to zna biti odraz ozbiljnosti ekipe. Ono pobjedis rutinski 1-0, u svakom trenutku znas sta hoces na terenu i hladno upises tri boda. Ona jucerasnja pobjeda je bila na jedvite jade, uz mnogo srece. Ja sam bas umoran izasao sa stadiona, a dosao sam nasmijan, cijelo jutro se spremao i usao na stadion 90 minuta ranije da gledam istok.
i slag na tortu bude da trener na pressu izjavu da su navijaci gledali zanimljivu utakmicu. Ako je ono jucer zanimljivo, nemoj vise nikad da nam bude zanimljivo..
Nek ih bude stid 8 hiljada dusa. Ti gledaoci su oni koji pokrenuse sve s mrtve tacke, renovirase stadion. Ono jucer ne zasluzujemo, nikako..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:32 pm

Dominic je napisao/la:
Zanimljivo da je zatvoreno a do sada sve nedjelje iz Butmira radili, njima se dakle vise ne zuri, a bogme ima posla na Istoku do Juga, pa dotjerivanje ulaza, stepenice, svasta nesto!?
nek rade do juna, ali od sutra placaju penale.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:33 pm

@boccaccio kao i uvijek sve objasni. Kapa dole :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dominic
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:39 pm

Minjore je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
Je li provjereno ili samo pretpostavljas?

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:40 pm

arelinho je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Arelinho drugar znam ja da su bočne tribine uvijek skuplje, to je brate logično nema potrebe da diskutujemo oo toga (mada sam te na foru uzeo oko našeg istoka jes vidio to a :D).

Ono što ja predlažem je da na početku privučemo malo veći broj gledalaca na novu tribinu a cijena od 7 KM je idealna, tada će priličan broj raje preći sa sjevera i Juga i naći svoje mjesto na toj tribini. U slučaju da cijena bude 12KM, reci mi koja budala će sa sjevera otici na sunce da se prži 2 sata i još plati 2KM skuplje a na sjeveru hladovina upekla, kafica i lagano navijaj..

Kada bude krov e tad cu i ja već razmišljati da se prebacim sa sjevera jer je pogled i ugođaj sa jedne i druge tribine neuporediv. Mora se u svemu misliti najlakše je staviti 12KM kartu..
Ja ću razmisliti da li da idem sa sjeverne tribine. :DD: Nadam se da će kad bude gotov istok dosta onih što samo psuju na sjeveru preći na istok pa da onda donesem odluku. Ako bi se desio transfer ovih što psuju na sjeveru na istok odmah bi tražio od kluba desetogodišnju ulaznicu za sjevernu tribinu. :D
Ma sjever je čemer :D Ja sam se prebacivao po sjeveru bježeći od "pljuvača" jer većinom baš poludim kad čujem psovke pa konflikti onda budu.. E šta da ti kažem, ja sada sam ovamo bliže gostujućoj zdenci, nema puno pljuvača, prava porodična atmosfera a kad navijam budem glasniji od 26 fukara :D
Željo samo Željo!!!

gavran
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:42 pm

arelinho je napisao/la:

Ja ću razmisliti da li da idem sa sjeverne tribine. :DD: Nadam se da će kad bude gotov istok dosta onih što samo psuju na sjeveru preći na istok pa da onda donesem odluku. Ako bi se desio transfer ovih što psuju na sjeveru na istok odmah bi tražio od kluba desetogodišnju ulaznicu za sjevernu tribinu. :D
Ja imam jednog pacijenta na zapadu.Tacno cu ga odlezati.Jos kad kaze sjedi ne vidim ništa.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:45 pm

Minjore je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
Doci ce nas istok dzaba :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Blueworld21
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:46 pm

Radili su danas skinuli oplate sa izlaza na tribinu i postavljali stepenice... Za dva tri dana grubi radovi gotovi ostaje samo sminkanje

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:50 pm

Kakve su sanse da neko obezbijedi prenos iz Bijeljine?

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 5:57 pm

Okolele je napisao/la:
ned mar 05, 2017 5:20 pm
Ma meni je dosta vise situacija da svaki put kad povedemo na Grbavici mi prestanom igrati..Pa jbt daj navali na protivnika dok su u soku a ne da nam svaka buranija diktira tempo na vlastitom stadionu..
Nekad smo od prvog zvižduka u talasima jurišali na gol protivnika, pa kad damo jedan onda još jače navalimo za drugi.. Još tribine polude i zagrme pa gostima noge klecaju. Tako se protivniku utjeruje strah u kosti pa kad sledeći put dođu po glavi im se vrti sličan scenario i odmah na početku eto panike. Međutim kako dođe ova naka fol moderna poziciona igra mi na Grbavici strahujemo i od Olimpika, ovo se mora mijenjati koliko juče. Mora se koristiti potencijal ogromnog broja gledalaca koji dođu a to ćeš najlakše tako što kidišeš na gol protivnika od prve sekunde.
Željo samo Željo!!!

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 6:04 pm

ti njih juče naprosto nisi nadigrao, nisi bio bolji od njih. i nema tu onda priče ofanzivno ili defanzivno kad nisi mogao nametnuti svoje, kad si izgubio odoka 70% duela...
gradi željo boli te *****

gavran
Kontakt:

ned mar 05, 2017 6:07 pm

Gdje je storm?Da nije banovan?

Grb1
Kontakt:

ned mar 05, 2017 6:08 pm

ned mar 05, 2017 5:40 pm
arelinho je napisao/la:

Ma sjever je čemer :D Ja sam se prebacivao po sjeveru bježeći od "pljuvača" jer većinom baš poludim kad čujem psovke pa konflikti onda budu.. E šta da ti kažem, ja sada sam ovamo bliže gostujućoj zdenci, nema puno pljuvača, prava porodična atmosfera a kad navijam budem glasniji od 26 fukara :D
Onda smo jucer zajedno pravili cirkus kad je musa imo loptu kod sebe.. I ja idem na lijevi dio sjevera s rajom..

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 6:09 pm

level jednoumlja admin banovao sam sebe zbog drukčijeg mišljenja... :rofl:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava