eto mi levati,kaze mjesto bez interneta
eto mi levati,kaze mjesto bez interneta
Rado bi te ugostio i ja, ali trenutno nisam u mogućnosti (prostorno). 11plavi je provjeren forumas.
Nasa najbitnija tekma je u subotu protiv Mladosti DK. Sve ostale su trenutno manje bitne. Mladost u ovih 19 kola ima samo 6 poraza, ima vise datih golova nego mi, iako je u donjem dijelu tabele ima pozitivnu gol razliku, nije bodovno plaho daleko ni od lige za prvaka (eto im jos jednog motiva), imaju Husrefa koji zna igrati protiv Zelje ... to je tim sa kojim imamo skor jedna pobjeda, jedan poraz i jedan remi (gol razlika 3:3). Zato sad za sad kakav Radnik, u subotu motivisani ko da igramo protiv Bajerna.Izlija je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 1:28 amSad nam je slobodno mogu reći najbitnija prva tekma sa Radnikom, iz Bijeljine ako donesemo rezervu od 2 gola za uzvrat možemo napraviti bolji posao u ligaškim utakmicama a pogotovo u zadnjoj ligaškoj tekmi sa Radnikom koja bi nam mogla puno toga reći oko borbe za titulu. Radnik nam je planina preko koje moramo preći što silovitije ali sa adekvatnim planom, ovdje će doći do izražaja rotacije u timu i podrška navijača kada bude najteže. Raspored je Mladost DK kući, Radnik u gostima, Metalege u gostima, Radnik kući i opet Radnik kući, ispit za ekipu i ispit za navijače.
Da bar Bišćani udju, onda bujrum svima xDGoodisonPark je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 6:51 pmMa nije to ništa posebno, momak sigurno voli Želju a znamo kako su visoki troškovi kad dolaziš iz daleka, moramo se pomagati mi Željovci između sebe.
Kad Jedinstvo iz Bihaća uđe u PL onda ću ja biti njegov gost![]()
Znam da smo vama samo po tome poznati ali eto brate nisu svi ovdje autonomasi. Ja sam 92. godiste, pa se ne sjecam rata ni nicega, te sam operisan od politike skroz, ni na jednoj strani. Sve su to ista govna. Hvala na ponudi ali sam se dogovorio sa Goodisonom11plavih'92 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 7:14 pmMa kontam mozda si autonomas a rado bih te ugostio![]()
Ako se ne snadjes imas pp
Ma eto ko čitam da imaju nekog investitora spremnog, a inače kad spomenuh Jedinstvo to su mi onih godina dok su bili prva liga, bile najteže utakmice.. Nisi mogo boda uzet a napravimo šansu i po na utakmici, opasno domaćinska liga bila.. tek smo mislim u kupu jednom pročepili i onda je malo lakše bilo a i oni imali dobru ekipu sjećam se Smajlagića onako na prvu kasnije je on došao nama ako se ne varam.. Nezgodan vakat bio baš, tad je bila klackalica i zato kad pogledam sad Želju pa mi smo napredovali svjetlosnu godinu, u odnosu na, ne samo na taj period, već i neku dosta bližu prošlost. Hvala ti Veliki Bože što smo svi Mi dočekali ovako lijepe i radosne dane, da gledamo a i budemo dio ovih historijski važnih trenutaka u našem Želji!amar92 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 8:21 pmDa bar Bišćani udju, onda bujrum svima xDGoodisonPark je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 6:51 pmMa nije to ništa posebno, momak sigurno voli Želju a znamo kako su visoki troškovi kad dolaziš iz daleka, moramo se pomagati mi Željovci između sebe.
Hvala svima jos jednom![]()
![]()
Tad je ova liga bila jos veci cirkus nego sad, ko uzme bod u gostima odmah je favorit za titulu hahaGoodisonPark je napisao/la:Ma eto ko čitam da imaju nekog investitora spremnog, a inače kad spomenuh Jedinstvo to su mi onih godina dok su bili prva liga, bile najteže utakmice.. Nisi mogo boda uzet a napravimo šansu i po na utakmici, opasno domaćinska liga bila.. tek smo mislim u kupu jednom pročepili i onda je malo lakše bilo a i oni imali dobru ekipu sjećam se Smajlagića onako na prvu kasnije je on došao nama ako se ne varam.. Nezgodan vakat bio baš, tad je bila klackalica i zato kad pogledam sad Želju pa mi smo napredovali svjetlosnu godinu, u odnosu na, ne samo na taj period, već i neku dosta bližu prošlost. Hvala ti Veliki Bože što smo svi Mi dočekali ovako lijepe i radosne dane, da gledamo a i budemo dio ovih historijski važnih trenutaka u našem Želji!amar92 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 8:21 pmDa bar Bišćani udju, onda bujrum svima xDGoodisonPark je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 6:51 pmMa nije to ništa posebno, momak sigurno voli Želju a znamo kako su visoki troškovi kad dolaziš iz daleka, moramo se pomagati mi Željovci između sebe.
Hvala svima jos jednom![]()
![]()
Drug, dogovorili smo se, vidimo se aBd
mirsad94 je napisao/la:Grande Miske, zivio i predvodio nas sto godina !
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/amer ... jevo/76929