Hoce li to brzo da ja kafu pristavljam
Ja dugo nisam vidio bolji opis situacije, ovi analiticari popularni nisu na ovom nivou, posebno za pertle i opankeIzlija je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 12:40 amSvi naši problemi današnjice su posljedice dugogodišnjeg lošeg upravljanja državom, nama upravljaju ljudi koji nisu u stanju pravilno uvući pertle u cipele jer ih na opankama nije bilo dok su odrastali. Privatizacija i jeste dovela državu na prosjački štap jer umjesto da se podižu fabrike koje su stradale u ratu i da se čuva državno blago sve su s*ebali i prodali u bescjenje, zapošljavanje omladine umjesto u jake državne kompanije oni su izvršili u državne institucije koje nisu solventne za ikakav napredak. Nije to da je samo BHT loš, sve je u državi tako.
Sve sa BHT otpustiti i ove momke staviti da rade za čitavu ligu snimke.1921.ba je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 2:45 amVIDEO/ FOTO: FK Krupa – FK Željezničar 0-1
http://1921.ba/video-foto-fk-krupa-fk-z ... r-0-1-3276
Pogledajte video i foto izvještaj sa utakmice 19. kola Premijer lige između Krupe i Željezničara u kojoj su Plavi kao gosti savladali ekipu sa Vrbasa pogotkom Ivana Lendrića u 64. minuti
Svaka cast, odlicno odradjeno. Je li istina da je zvanicni spiker utakmice nahvalio Zelju na pocetku? Ako jeste, mozes li to postaviti?1921.ba je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 2:45 amVIDEO/ FOTO: FK Krupa – FK Željezničar 0-1
http://1921.ba/video-foto-fk-krupa-fk-z ... r-0-1-3276
Pogledajte video i foto izvještaj sa utakmice 19. kola Premijer lige između Krupe i Željezničara u kojoj su Plavi kao gosti savladali ekipu sa Vrbasa pogotkom Ivana Lendrića u 64. minuti
Vjerovatno sto je istekao ugovor o sponzorisanju.
BHT je manje više osuđen na propast kad ga 50% drzave aktivno bojkotuje, ali opet ne vjerujem da bi privatizacija pomogla jer iskreno vecina ne zeli da placaju da bih gledali kako pitari ore njive. Treba zaprijetiti federalnim parazitima gašenjem kad ne poštuju odrede.zubanovic89 je napisao/la:Dozvoli da ti objasnim situaciju u BHRTu posto znam dosta ljudi koji rade dole. FTV i RTRS su duzni BHTu da daju pola para koji skupe od pretplate (omjer pretplate je 50:25:25). Oni to ne rade, ne placa niko pretplatu od naroda, dakle doprinos im je tu skoro 0. Imaju limit na marketing, gdje zarade mizerne pare, svaka od politickih struja se trudi da ih razvale jer nikom ne odgovara nezavisna drzavna TV, a svi kritikuju kako ne valja. Trpi ti ovo svaki dan i radi normalno poslije ja ti dam medalju.igla je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:37 pmjest, narod je kriv, a to što sve institucije služe za političke kusure, zapošljavanje rodbine i izvlačenje para koliko je god moguće, to je minornog utjecaja.
to isto da kazes da je za stanje u grasu kriv narod, a oni milione daju na nepotrebnu radnu snagu.