Zajebi jutarnju kafu, večeras izvještaj!

Zajebi jutarnju kafu, večeras izvještaj!
Citao sam negdje na nekakvom forumu AIKa spominje se jos neki igrači, izmeđuostalog Maksimovic, Anel Husic, a neki su spominjali Lendrića, mislim kao želje ili tako neštoOkolele je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 6:43 pmCitam kod slobodasa anamo pisu kako su predstavnici AIK-a gledali Krpica sad protiv Mladosti..Pa bolje im je nek iskesiraju 2 miliona za Lendru i potuku Kineze..![]()
Ne znam za vas ali ja bih protiv Mladosti Miru ostavio na klupi a Musu gurno od pocetka cisto da se momak malo dohaviza..Vise mi je smijesno postalo koliko frajer zicere fula..
@Lars, de nam postavi ovdje link od tog njihovog foruma da se registrujemo i nahvalimo Lendrica..LARS1921 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 6:49 pmCitao sam negdje na nekakvom forumu AIKa spominje se jos neki igrači, izmeđuostalog Maksimovic, Anel Husic, a neki su spominjali Lendrića, mislim kao želje ili tako neštoOkolele je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 6:43 pmCitam kod slobodasa anamo pisu kako su predstavnici AIK-a gledali Krpica sad protiv Mladosti..Pa bolje im je nek iskesiraju 2 miliona za Lendru i potuku Kineze..![]()
Ne znam za vas ali ja bih protiv Mladosti Miru ostavio na klupi a Musu gurno od pocetka cisto da se momak malo dohaviza..Vise mi je smijesno postalo koliko frajer zicere fula..
Ubjedljivo najbolji akter u nasoj danasnjoj pobjedi suHurmasica je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 6:56 pmItekakva borba..
viewtopic.php?f=73&t=448
glasajte!![]()
Ne smijem javno, doci ce dusmani pa ce kontriratBrkoo je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 7:02 pm@Lars, de nam postavi ovdje link od tog njihovog foruma da se registrujemo i nahvalimo Lendrica..LARS1921 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 6:49 pmCitao sam negdje na nekakvom forumu AIKa spominje se jos neki igrači, izmeđuostalog Maksimovic, Anel Husic, a neki su spominjali Lendrića, mislim kao želje ili tako neštoOkolele je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 6:43 pmCitam kod slobodasa anamo pisu kako su predstavnici AIK-a gledali Krpica sad protiv Mladosti..Pa bolje im je nek iskesiraju 2 miliona za Lendru i potuku Kineze..![]()
Ne znam za vas ali ja bih protiv Mladosti Miru ostavio na klupi a Musu gurno od pocetka cisto da se momak malo dohaviza..Vise mi je smijesno postalo koliko frajer zicere fula..![]()