Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AdisSaca
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 19, 2017 4:24 pm

ponosannavas je napisao/la:
ned feb 19, 2017 3:35 pm
AdisSaca je napisao/la:
ned feb 19, 2017 3:16 pm
Model1964 je napisao/la:
sub feb 18, 2017 4:05 pm
Ko je ovaj malac (cini mi se 20) u Veležu, koji ovako brzo prenosi loptu na pred naš 16*?
Trebali bi njega povesti sa sobom u SA :)
Tatar je u pitanju eto moj komentar na posljednju utakmicu koju sam ga gledao...
".... gledao utakmicu kona i Velež i oduševio me onaj mali Tatar iz Veleža , momak je toliko maltretirao Rustemovića i Sarića da to nije humano bilo, mogao bi biti kapitalac kao coPe. Bgm Ćenan i Slavko bi trebali obratiti pažnju na njega."
I meni se svidio. Nije los bio i ovaj lijevi bek njihov. Petrovic cini mi se. Zna li ko sta visw o njemu. Jel mlad ko Tatar ili je neki starohan?
Inace zaboravio sam reci nemojte da mislite da smo trevali ovaj Velez dobiti sa vecom razlikom . Vidio sam i protiv pitara da je to Ibro poslozio bas. Mislim da ce hladno opstati u ligi a puno kasne. Zivi bili pa vidjeli
Ma ostaju u ligi 100 %, uvjeren sam sad da su među top 3 ekipe, ako ne i najbolji po kvaliteti u federalnoj, doveli su 6-7 igrača koji su im odma uletili u prvih 11. A što se tiče Tatara i Petrovića mladi obojca , Tatar 20 , Petrović 21 godinu. Petrović je igrao u Švedskoj i došao u Velež nedavno i od tada je konstantan, a Tatar nije trenutno standardan u Veležu , a najbolji je igrač. Do prethodne utakmice je bio u prvih 11, ali malo počeo da glumi igračinu i Ibro za ostavio na klupi da malo dođe sebi da se na zemlju spusti i trebalo bi ga uzeti na ljeto definitivno... Možda nije igrač za prvih 11 odma , ali vjerujem da Petrović može od njeg izuzetnog kapitalca napraviti fakat je talentovan i zna "lopte".

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 19, 2017 4:51 pm

Dok imas mene nisi sam
Za Tebe cjeli zivot navijam
Ti nista ne gubis, a ja sve
Zbog Tebe!

Pa hajde bolan viseeee
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

ned feb 19, 2017 4:55 pm

Sad kad se nastavi sezona a pogotovo u ligi šest, veliku ce ulogu da igraju zuti kartoni. Nadam se da je Petrovic obratio paznju na to i upozorio igrace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ellaxaz
Kontakt:

ned feb 19, 2017 5:09 pm

Sta je sa nastavkom s. 1 lige forumasa?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Model1964

ned feb 19, 2017 5:29 pm

AdisSaca je napisao/la:
ned feb 19, 2017 3:16 pm
Model1964 je napisao/la:
sub feb 18, 2017 4:05 pm
Ko je ovaj malac (cini mi se 20) u Veležu, koji ovako brzo prenosi loptu na pred naš 16*?
Trebali bi njega povesti sa sobom u SA :)
Tatar je u pitanju eto moj komentar na posljednju utakmicu koju sam ga gledao...
".... gledao utakmicu kona i Velež i oduševio me onaj mali Tatar iz Veleža , momak je toliko maltretirao Rustemovića i Sarića da to nije humano bilo, mogao bi biti kapitalac kao coPe. Bgm Ćenan i Slavko bi trebali obratiti pažnju na njega."
Jesam li govorio za Jovicica i nisu me slušali? Jesam. :kafa:
Nadam se da naši nece Jopet napraviti grešku . To je vezni kakav nam treba. ovih dizelaša imamo puno a fali nam jedan reaktivac keroziner
Ja Tatara vidim u roli *Modric*. Prima loptu na našem 16* i mjunjeviti prenosi pred protivnikov 16*. Dok se protivnik snađe lopta je vec na krilu ili je gurnuta dubinska za špica.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:00 pm

hervas je trebao biti taj igrač, koji odmah daje u prazan prostor, precizno i bez carinjenja. ali avaj.

moj je utisak da i zeba i bekrić još to mogu bar u našoj ligi kada hoće i da im je veći problem u mentalitetu nego u tijelu. bekrić kad se odupre porivu da pegla loptu i kad je odmah daje, kao juče za drugi gol ili sa zrinjskim, to su i dalje lopte "sa očima". isto tako i zeba koji je uz to još i najbolji izvođač prekida u ligi. za evropu svakako treba više i bolje.
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:11 pm

majstore :D
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:12 pm

jaoo babuke sta radi

Model1964

ned feb 19, 2017 6:13 pm

ChWilla je napisao/la:
hervas je trebao biti taj igrač, koji odmah daje u prazan prostor, precizno i bez carinjenja. ali avaj.

moj je utisak da i zeba i bekrić još to mogu bar u našoj ligi kada hoće i da im je veći problem u mentalitetu nego u tijelu. bekrić kad se odupre porivu da pegla loptu i kad je odmah daje, kao juče za drugi gol ili sa zrinjskim, to su i dalje lopte "sa očima". isto tako i zeba koji je uz to još i najbolji izvođač prekida u ligi. za evropu svakako treba više i bolje.
Doktore, slažem se sa vama... ali avaj :) Staro kljuse ne uciš da preskace ograde.
Ne zaboravite doktore da je ovaj Tatar star 20godina i da je odokativno brži od ovog gore spomenurog dvojaca barem 3sek. na 100m.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:14 pm

ma treba dovoditi takve igrače, ne kažem da ne treba, daleko od toga. samo mislim da je i kod ovih veći problem u glavi nego u nogama, i da mogu itekako kad se pravilno usmjere. lopta ide brže od igrača.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:22 pm

Babukaaa
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:43 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Dok imas mene nisi sam
Zbog Tebe!

Pa hajde bolan viseeee
jesmo li se ono komsijama smijali za folk obrade :(

ChWilla
Kontakt:

ned feb 19, 2017 6:53 pm

kako ova selta lijepo igra čovječe...

avlami97
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:12 pm

Model1964 je napisao/la:
ned feb 19, 2017 6:13 pm
ChWilla je napisao/la:

Doktore, slažem se sa vama... ali avaj :) Staro kljuse ne uciš da preskace ograde.
Ne zaboravite doktore da je ovaj Tatar star 20godina i da je odokativno brži od ovog gore spomenurog dvojaca barem 3sek. na 100m.
Odgojen, na suncem obasjanim asfaltnim plohama gradske jezgre Sarajeva. Zamijeni sve to alpskim vrletima. Slobodno vrijeme koristi lunjajući beskrajnim bespućima Aljaske. I, onda ovdje dođe pričati o dizelašima. Ko može vjerovati ovoj bjelosvjetskoj lutalici i njegovom poznavanju fudbala. :D

Koji me đavo nagovori da se logujem :roll: No, zarad dobrih odnosa unutar familije, nije loše i istrpiti i koji komentar fudbalskog analfabete.

U svakom slučaju, dobro je što si se vratiJo, prije nego što zaglaviš u kakvoj sibirskoj oluji, neznalico :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Elegant
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:26 pm

Naredni vikend :zeljeznicar1: ... ludilo se nastavlja !

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:32 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Dok imas mene nisi sam
Zbog Tebe!

Pa hajde bolan viseeee
Mozda ti :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:36 pm

cirkuzalo se bas ali hajde novi narastaji nove furke.

Elegant
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:38 pm

Hajde Edine u Kinu za 30, a mozes i u Real za 40. millki.

:ganja:

salle86
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:44 pm

bistrikboy je napisao/la:
ned feb 19, 2017 4:03 pm
Antene zive Željezničar!!!
Ja vjerujem da one mogu izdržati do lige 6
Svakako su na ulazu :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikazubo
Kontakt:

ned feb 19, 2017 7:56 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Dok imas mene nisi sam
Zbog Tebe!

Pa hajde bolan viseeee
Nije to inače naš stil, Željo je uvijek bio rock n roll, nekako dolikuje kultnom statusu kluba, nekako se uklapamo u new primitives fazon al izgleda da to nije više moda, al na stranu porijeklo pjesama, nego brate dosta više ovih pjesmica gdje bi zaspo dok ih slušam, uvijek neko zijevanje patetično u zadnje vrijeme s ovim novim pjesmama, mada ova druga "30 godina" što je neko postavio je sasvim pjevljiva i samim tim će biti glasnija i pozitivnija atmosfera na stadionu, al općenito gubi se ta spontanost na tribinama, možda su to neke nove furke, al meni je neprirodno da nakon gola navijači samo nastavljaju da pjevaju pjesmu umjesto da se napravi pakao hukom nakon gola, sjever je nekako zdržao tu spontanost što se i osjeti vjerovatno jer je to starija raja, nema ništa ljepše od proslave gola pa nakon toga zagrmi Željooo Željooo..
:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava