Ako je sala glupa ti je do bola...
Ja sam jutros cuo/saznao da je dogovoren i istokboju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 1:53 pmBtw. kazu da su vec dogovorili zakup reklamnog prostora na sjeveru.![]()
Model1964 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 1:55 pmJa sam jutros cuo/saznao da je dogovoren i istokboju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 1:53 pmBtw. kazu da su vec dogovorili zakup reklamnog prostora na sjeveru.![]()
![]()
ne znam je li samo ja imam takav dojam i mišljenje, ali Adis uopće nije toliko sposoban govornik ( a vala nije ni klasni novinar). Ako ćemo imati PR-a koji radi dobar posao, treba naći nekog ko iole može iznijeti to ko Muhamedagić. Ovo mi baš ne izgleda ozbiljno, sekunde.
Onu plavkuroger_bannister4 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 2:00 pmne znam je li samo ja imam takav dojam i mišljenje, ali Adis uopće nije toliko sposoban govornik ( a vala nije ni klasni novinar). Ako ćemo imati PR-a koji radi dobar posao, treba naći nekog ko iole može iznijeti to ko Muhamedagić. Ovo mi baš ne izgleda ozbiljno, sekunde.
Iskreno slazem se. Bez namjere da ikog uvrijedim. A i iskreno ovo poselamim(sto Kerla rece) nije profesionalno, niti je pravo mjesto za to.roger_bannister4 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 2:00 pmne znam je li samo ja imam takav dojam i mišljenje, ali Adis uopće nije toliko sposoban govornik ( a vala nije ni klasni novinar). Ako ćemo imati PR-a koji radi dobar posao, treba naći nekog ko iole može iznijeti to ko Muhamedagić. Ovo mi baš ne izgleda ozbiljno, sekunde.
Model1964 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 1:55 pmJa sam jutros cuo/saznao da je dogovoren i istokboju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 1:53 pmBtw. kazu da su vec dogovorili zakup reklamnog prostora na sjeveru.![]()
![]()