Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 14, 2017 12:59 pm

Ma to sa pritiskanjem protivnika u zadnjih 15 minuta nema nikakve veze iz razloga zato što je nama zadnjih 15 minuta igrala skroz druga ekipa od početne. Ko protivniku i kako igra zadnjih 15 minuta je nebitno, to je njihov problem. Hoću da kažem zadnjih 15 minuta nema nikakve veze za spremnošću ekipe. Pa normalno je kad si ušo prije minutu da ćeš trčati ko navijen. A što rusi nisu mogli ili se nisu znali posložiti to je njihov problem.
Ono što mene zanima i to će mi pokzati koliko smo spremni je da vidim kako ćemo nastupiti protiv Krupe. Ako ih budemo ganjali svih 90 minuta u žestokom tempu da ne mogu oka otvoriti, e onda smo spremni, a ovo na priprema nema veze ni sa čim.

ChWilla
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:02 pm

a otprilike bih se složio sa izborom naših najboljih igrača protiv ovih ekipa...čak bih dodao i bogičevića koji je baš, baš iznenađujuće dobro stajao i krio svoju sporoću nogu. opet i to bi vjerovatno drukčije išlo u pravoj utakmici, ali obzirom na godine i klasu zapanjujuće dobar.

na stojanoviću se također vidi pobjednički mentalitet, pametno čitanje igre i veće iskustvo na višem nivou nego kod većine ekipe (nacional i hajduk). djeluje spremno i u mogućnosti da dobro igra i naprijed i nazad.
gradi željo boli te *****

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:04 pm

Treba uzet u obzir odsustva u Krupi, oni praktično nemaju napadača, njihov trener najavljuje da bi mogli igrati i sa lažnom devetkom, mislim da nam to može ići samo u prilog, uz pravi pristup i punu trku, 100% davanje, i rezultat ne bi trebao izostati. I plus naše gostovanje i navijanje, nothing less than 3 bobe :D
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:14 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
uto feb 14, 2017 1:04 pm
Treba uzet u obzir odsustva u Krupi, oni praktično nemaju napadača, njihov trener najavljuje da bi mogli igrati i sa lažnom devetkom, mislim da nam to može ići samo u prilog, uz pravi pristup i punu trku, 100% davanje, i rezultat ne bi trebao izostati. I plus naše gostovanje i navijanje, nothing less than 3 bobe :D
Najgore su te seljačke ekipe mada je skoro cijela liga takva. Oni ako slučajno povedu gotovo je, tu više nema igre. Ja očekujem jedan sumnjivi penal i to bi moglo biti problem. Dakle nama treba blitz krieg da seljaci izgube volju i nadu da mogu išta.

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:30 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ma to sa pritiskanjem protivnika u zadnjih 15 minuta nema nikakve veze iz razloga zato što je nama zadnjih 15 minuta igrala skroz druga ekipa od početne. Ko protivniku i kako igra zadnjih 15 minuta je nebitno, to je njihov problem. Hoću da kažem zadnjih 15 minuta nema nikakve veze za spremnošću ekipe. Pa normalno je kad si ušo prije minutu da ćeš trčati ko navijen. A što rusi nisu mogli ili se nisu znali posložiti to je njihov problem.
Ono što mene zanima i to će mi pokzati koliko smo spremni je da vidim kako ćemo nastupiti protiv Krupe. Ako ih budemo ganjali svih 90 minuta u žestokom tempu da ne mogu oka otvoriti, e onda smo spremni, a ovo na priprema nema veze ni sa čim.
Ko jos moze to izdrzati 90.minuta?
Real kad je bio s Ancelotijem jak, nisu mogli Barcu stisnuti ni 45 minuta.
Treba bit majstor I na pravi nacin umanjiti ritam I drzat pod kontrolom tekmu. Kod nas se ta kondicija prelako uzima I idealizira.
Mjenjali su I Rusi a nasi igraci su tad bili jaci, znaci u samom startu smo spremniji ili tu negdje s njima. Ja ni ujednom trenutku nisam vidio da su kondiciono jaci od nas, fizicki jesu I u duelima su nas razbijali.

teteac8684
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:35 pm

CILJ ISPUNJEN!!!

delinjo
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:35 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto feb 14, 2017 1:30 pm
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ko jos moze to izdrzati 90.minuta?
Real kad je bio s Ancelotijem jak, nisu mogli Barcu stisnuti ni 45 minuta.
Treba bit majstor I na pravi nacin umanjiti ritam I drzat pod kontrolom tekmu. Kod nas se ta kondicija prelako uzima I idealizira.
Mjenjali su I Rusi a nasi igraci su tad bili jaci, znaci u samom startu smo spremniji ili tu negdje s njima. Ja ni ujednom trenutku nisam vidio da su kondiciono jaci od nas, fizicki jesu I u duelima su nas razbijali.
ne sudi po prijateljskim :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

manijak.1006
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:37 pm

CILJ ISPUNJEN - KUPLJENO PLANIRANIH 500 DESETOGODIŠNJIH ULAZNICA!

https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... 498827429/

Elegant
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:42 pm

500 / 500

:pljesak:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:44 pm

@delinjo, to je prva referenca koja je bitna.
Ali eto, kazem na osnovu prijateljskih.
Rece Slavko da su pripreme uspjele 100%, vjerujem mu. :D

delinjo
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:45 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto feb 14, 2017 1:44 pm
@delinjo, to je prva referenca koja je bitna.
Ali eto, kazem na osnovu prijateljskih.
Rece Slavko da su pripreme uspjele 100%, vjerujem mu. :D
ma i ja sam prezadovoljan pripremama ,rezultatima ali haj mu znaj jel to mjerilo....znao nas je Famos naruziti pa mi titulu uzmemo....a znao nam je i Metalist po 5 zabiti za poluvrijeme :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:53 pm

Zaplakao sam, trenutno ne mogu da napišem sve šta mi je u srcu, jer post ne bi imao kraja.
U frci sam tako da nisam još preslušao govore Misketa i Deje, planirao sam poslije Astane napisati svoj rezime dosadašnjih priprema, ali to će sačekati malo :)
Ali kad sam vidio ovaj kratki video povodom prodaje 500 desetogodišnjih, emocije su proključale, jedva čekam tu je*enu Krupu! Još jedna misao mi je pala napamet čim sam odgledao video... Kako li je tek vama koji ste gledali Želju u onoj državi, koji ste gledali kako gori zapadna tribina, koji ste imali staža na Grbavici kad sam ja kao dječačić od 3 godine počeo koračati Grbavicom...
Volim te Željo! A i kako da ne volim ono što mi je pod kožom, što je dio mene i mog života, to je kao da volim sebe. PORODICA ŽELJEZNIČAR :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 14, 2017 1:55 pm

Konacno drugari se rijesih obaveza, i otidjoh na najljepse mjesto na Dunjaluku..
Slikao sam , snimio iz vise uglova. Poslat cu Larssu, pa uzivajte.
500/500
VELIKI ZELJEZNICAR!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto feb 14, 2017 2:00 pm

Radna akcija - Obnova stadiona 1974/75

slika

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

uto feb 14, 2017 2:01 pm

ovako nesto kontam kada nekada za 70,80 godina nasa djeca unuci budu renovirali stadion,kako ce koristiti ove nase slike...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

ovako nesto kontam kada nekada za 70,80 godina nasa djeca unuci budu renovirali stadion,kako ce koristiti ove nase slike...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 14, 2017 2:03 pm

delinjo je napisao/la:
Slikao : Plava Porodica godina 2017-ta :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

uto feb 14, 2017 2:05 pm

Ponos 500/500

delinjo
Kontakt:

uto feb 14, 2017 2:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto feb 14, 2017 2:03 pm
delinjo je napisao/la:
Slikao : Plava Porodica godina 2017-ta :ganja:
aa plave porodice na dunjaluku nema ....svira harfu na oblaku :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

kvalitet
Kontakt:

uto feb 14, 2017 2:07 pm

slika

slika

Kopa se i dalje na jugoistoku. Stvarno će iza tribine biti dosta posla. A, sama tribina će se sve brže raditi. Čini mi se kako će onaj "plato" iznad poslovnih prostora biti malo viši u odnosu na sjever, što mi se sviđa.
Zadnja izmjena: kvalitet, dana/u uto feb 14, 2017 2:12 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava