Da mu se ovako kuca srusi na glavu. Amin !za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 11:54 amprodje pet godina.
red je da zapjevamo jednu i obiljezimo godisnjicu.
Prejak video i dobra pjesmaRepublika je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 10:18 amLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 9:22 amHocel biti danas kakvih slika, mozda ja odem do Grbavice poslije ispita ako nece niko drugi ici.
Projekat izgradnje istočne tribine stadiona Grbavica polako se privodi kraju.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... vica/75932
pricao sam u subotu sa nekim ljudima na gradilistu. ako im je vjerovati, kompletan betonski dio iza istoka se mora "zguliti" na nulu. do juga bi to bilo nekih 2+ metra a ta visina je manja sto smo blize sjeveru. takodjer, zid do ulice se rusi. vjerovatno ce doci do blagog probijanja roka.
Nema tu S od Stručnjaka, ako niko nije konstatovao da je Miske gigantModel1964 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:56 pmJuce i danas sam preslušao govor SM više puta. Pokušao sam odgonetnuti pozadinu licnosti SM. Sada, na poslu, sam konsultirao ljude kojim je to profesija, koji daju na desetke analiza sedmicno. Nkupio sam im snimaka i ...Puno toga znamo sami ali ima par zanimljivih opažanja, pa da podjelim sa vama
![]()
Struka kaže:
Izuzetno navalentanu namjerama, sugestivnost koja granci sa motivaciskom agresijom
.( to je ono kada i onog koji je protiv njegovih ideja pokrene da radi za njega)
Prirodan dan za upravljanje masom. Po svoj prilici ima spremna dva sigurna izlaza u slucaju nužde. Ne trpi da mu se proturjeci. Ne pristaje da postoje bolji vec te bolje privede sebi. Kazu strucnjaci da je idealan vođa za radikalne promjene. Iz njegovih govora su otkrili jednu manu
. Tempo koji može biti destruktivan. SM sad za sada racionalno kroti taj urođeni tempo.
Kolegica je na kraju rekla *Nama treba ovakav premijer.
Mao Tse-tung!Model1964 je napisao/la:Juce i danas sam preslušao govor SM više puta. Pokušao sam odgonetnuti pozadinu licnosti SM. Sada, na poslu, sam konsultirao ljude kojim je to profesija, koji daju na desetke analiza sedmicno. Nkupio sam im snimaka i ...Puno toga znamo sami ali ima par zanimljivih opažanja, pa da podjelim sa vama
![]()
Struka kaže:
Izuzetno navalentanu namjerama, sugestivnost koja granci sa motivaciskom agresijom
.( to je ono kada i onog koji je protiv njegovih ideja pokrene da radi za njega)
Prirodan dan za upravljanje masom. Po svoj prilici ima spremna dva sigurna izlaza u slucaju nužde. Ne trpi da mu se proturjeci. Ne pristaje da postoje bolji vec te bolje privede sebi. Kazu strucnjaci da je idealan vođa za radikalne promjene. Iz njegovih govora su otkrili jednu manu
. Tempo koji može biti destruktivan. SM sad za sada racionalno kroti taj urođeni tempo.
Kolegica je na kraju rekla *Nama treba ovakav premijer.
Aha, hvala. Pa kako ce se ulaziti na jug ako ode sve do kote 0 do kraja istoka? Odmah se ide i sa tim svim radovima? Nece se ostaviti za "bolje sutra"? Volio bih da se sve skroz zavrsi. A nzns da li ce se sta farbati sa zadnje strane istoka, tj. prednje sa platoa, kad ce ti poslovni prostori biti pravljeni, tj. generalno da li se vec zna kako ce to izgledati i hoce li se odmah realizovati. A nije mi nikako jasno kako ce se sada ulaziti na jug kroz onako mali prolaz. Tj. da li je to uopste dozvoljeno za evropske utakmiceza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 1:06 pmpricao sam u subotu sa nekim ljudima na gradilistu. ako im je vjerovati, kompletan betonski dio iza istoka se mora "zguliti" na nulu. do juga bi to bilo nekih 2+ metra a ta visina je manja sto smo blize sjeveru. takodjer, zid do ulice se rusi. vjerovatno ce doci do blagog probijanja roka.
ne uzimaj za gotovo, to su ipak rekli samo "neki ljudi sa gradilista".
takodjer, do subote su antene i dalje stajale na svom mjestu![]()
Depiliranog ne plaća fks direktno,sve su to varijante i varijantice preko druge firme,i da ,prijavljen je na minimalac.avlami97 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 1:09 pmNema tu S od Stručnjaka, ako niko nije konstatovao da je Miske gigantModel1964 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:56 pmJuce i danas sam preslušao govor SM više puta. Pokušao sam odgonetnuti pozadinu licnosti SM. Sada, na poslu, sam konsultirao ljude kojim je to profesija, koji daju na desetke analiza sedmicno. Nkupio sam im snimaka i ...Puno toga znamo sami ali ima par zanimljivih opažanja, pa da podjelim sa vama
![]()
Struka kaže:
Kolegica je na kraju rekla *Nama treba ovakav premijer.![]()
Platili smo skoro milion maraka poreza Državi. Nadam se da će i ostali klubovi izaći sa cifrom koju su dali Državi. TransparentnoMislim da je Soboda TZ izletila bar 20 milja BAM. Kone su sigurno izletile preko jedne milke, imajući u vidu da Said i Depilirani imaju astronomske plate za ovu ligu.
stvarno ne znam detalje. ispricah sto sam cuo na gradilistu.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 1:15 pmAha, hvala. Pa kako ce se ulaziti na jug ako ode sve do kote 0 do kraja istoka? Odmah se ide i sa tim svim radovima? Nece se ostaviti za "bolje sutra"? Volio bih da se sve skroz zavrsi. A nzns da li ce se sta farbati sa zadnje strane istoka, tj. prednje sa platoa, kad ce ti poslovni prostori biti pravljeni, tj. generalno da li se vec zna kako ce to izgledati i hoce li se odmah realizovati. A nije mi nikako jasno kako ce se sada ulaziti na jug kroz onako mali prolaz. Tj. da li je to uopste dozvoljeno za evropske utakmiceza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 1:06 pmpricao sam u subotu sa nekim ljudima na gradilistu. ako im je vjerovati, kompletan betonski dio iza istoka se mora "zguliti" na nulu. do juga bi to bilo nekih 2+ metra a ta visina je manja sto smo blize sjeveru. takodjer, zid do ulice se rusi. vjerovatno ce doci do blagog probijanja roka.
ne uzimaj za gotovo, to su ipak rekli samo "neki ljudi sa gradilista".
takodjer, do subote su antene i dalje stajale na svom mjestu![]()