Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 10, 2017 2:35 pm

Ja se nadam jos jednom napadacu, mislim da je neozbiljno imati u rosteru samo dva napadaca..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:38 pm

Mats Hummels za siromasne :kafa:

P.S Da se prisjetimo gospode s placenickim clancima
slika

Mao Ce mece sa stilom..
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pet feb 10, 2017 2:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

KrajPrice
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
pet feb 10, 2017 2:35 pm
Ja se nadam jos jednom napadacu, mislim da je neozbiljno imati u rosteru samo dva napadaca..
Bayern ima samo jednog pa igra, sasvim su dovoljni Stevo i Lendric.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Format
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:41 pm

Ko to ima tri napadaca jos? Chelsea,Real,United,Barca,Bayern a mi eto bi tri hah

Brkoo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:48 pm

Citate li vi sta ste napisali? Porediti Bayern, Real, Barcu itd sa nama je smijesno najblaze receno.
Sta da se ne daj Boze povrijedi Lendric a da je Nikolic suspendovan ili obrnuto i sta onda?

irfo

pet feb 10, 2017 2:49 pm

Je li ponijela 1921.tv svu opremu u antaliju ili se mozemo nadati videu izlaganja misketa na skupstini sutra?

cikazubo
Kontakt:

Evo vam malo slika, danas sam na gradilištu sreo jednog dedu, i čovjek kaže ne može da vjeruje da se ovo sve dešava, pričao mi tako kako se gradio sjever, objašnjavao nešto u vezi gradnje, a kad sam mu onako u priči rekao još kad jug bude on me začuđeno gleda, reko pa ja krajem godine najavili radove, kad ga nije srce opalilo od sreće, a usput sam i radnike pitao kakvi su sa rokovima, ni sami ne znaju, kažu biće 5 dana gore dole, a bgmi gore se fin dio jugoistocno odronuo, na slikama od prije par dana je manje izgledalo, nisu mi dali da prođem gore da uslikam jer je bager nešto radio..
Spoiler:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pet feb 10, 2017 2:56 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:51 pm

Otisle antene hehe..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:53 pm

cikazubo je napisao/la:
Evo vam malo slika, danas sam na gradilištu sreo jednog dedu, i čovjek kaže ne može da vjeruje da se ovo sve dešava, pričao mi tako kako se gradio sjever, objašnjavao nešto u vezi gradnje, a kad sam mu onako u priči rekao još kad jug bude on me začuđeno gleda, reko pa ja krajem godine najavili radove, kad ga nije srce opalilo od sreće, a usput sam i radnike pitao kakvi su sa rokovima, ni sami ne znaju, kažu biće 5 dana gore dole, a bgmi gore se fin dio jugoistocno odronuo, na slikama od prije par dana je manje izgledalo, nisu mi dali da prođem gore da uslikam jer je bager nešto radio..
Spoiler:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Jelde nece bit u visini sjevera?! :kafa:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:57 pm

Nema vise antena :(

Ako zatreba, moze Mujagic uvijek uskociti kao treci napadac. Lako se moze desiti da ostanemo i bez Lendrica i Steve, ali Mujagic je vezan ugovorom i mora ispostovati obaveze. A i nije jedini omladinac, nesto bi se vec skontalo, a dovoditi nekog sada polovnjaka samo da popuni broj bi bio pogresan potez po mom misljenju.

Hvala na slikama :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 2:59 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet feb 10, 2017 2:53 pm
cikazubo je napisao/la:
Spoiler:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Jelde nece bit u visini sjevera?! :kafa:
Ma kakvi, još ima jedno 2-3 metra praznog prostora između tribina, a vidio sam da radnici koriste i neke tajne tunele ispod tribine :kafa: :D . Antene su od danas historija takođe :(

Jaozinho22

pet feb 10, 2017 3:06 pm

Brkoo je napisao/la:
Citate li vi sta ste napisali? Porediti Bayern, Real, Barcu itd sa nama je smijesno najblaze receno.
Sta da se ne daj Boze povrijedi Lendric a da je Nikolic suspendovan ili obrnuto i sta onda?
Zrinjski ima Mesanovica i Kajkuta
Kosooki Ahmetovica i Bekica
Široki Krstanovica i Menala (koji je ove godine više igrao krilo)
Mi Lendru i Stevu...
Niko nema tri podjednako dobra tri igrača u špicu jer je to nemoguće i neisplativo.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:12 pm

Koliko samo armature jbt..Ma jos su tu antene nego sto su zaklonjene skelom..Vide se malo na prvoj slici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

KrajPrice
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:14 pm

Brkoo je napisao/la:
Tom logikom mozes reci malo je pet napadaca, jedan se povrijedi, drudi dobije crveni, treci suspenfovan, cetvrti nema pravo nastupa zbog papira, a peti se nije sjetio da je utakmica, osta kuci.
.
95 % ekipa igra sa 2 napadaca, treci je samo bezveze da smeta.

tm8782
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:15 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Mats Hummels za siromasne :kafa:

P.S Da se prisjetimo gospode s placenickim clancima
slika

Mao Ce mece sa stilom..
Još kad vidim ko je ovo napisao, onda ti sve bude jasno. Pokušaj papka da postane (novinar, menager...) neko i nešto. Na kraju je ostao jedna obična "dama" sa stupske petlje.
E po ovakvim se treba "ponašati" što bi rekao jedan drug moj. :D :D :D
Gospodine Misimoviću, hvala ti što si nas diktator (Mao Ce)!!!
Živo nam još 50 godina i bio u klubu, te se nastavio "ponašati" po ovakvim kao što su "autor" i nalogodavac ovog teksta!!!

VTŽ
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u pet feb 10, 2017 3:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

KrajPrice
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:15 pm

Okolele je napisao/la:
pet feb 10, 2017 3:12 pm
Koliko samo armature jbt..Ma jos su tu antene nego sto su zaklonjene skelom..Vide se malo na prvoj slici..
Valja izdrzati " ko ne skace mrzi zelju"

Brkoo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:21 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 3:06 pm
Brkoo je napisao/la:
Zrinjski ima Mesanovica i Kajkuta
Kosooki Ahmetovica i Bekica
Široki Krstanovica i Menala (koji je ove godine više igrao krilo)
Mi Lendru i Stevu...
Niko nema tri podjednako dobra tri igrača u špicu jer je to nemoguće i neisplativo.
Zrinjski ima Mesanovica, Kajkuta i Mrkaica. Mi i sarajevo smo u deficitu sa napadacima. Ne moramo dovoditi polovnjaka nekog jer je suzen izbor igraca sad, mozemo prikljuciti nekoga iz omladinskog pogona..

Format
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
Druze nemamo mi bas para na bacanje a ako ces dovest napadaca da je samo tu ako se ovi povrijede i placat ga pa ima brate Stanic nek ide u napad

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:22 pm

Format je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Druze nemamo mi bas para na bacanje a ako ces dovest napadaca da je samo tu ako se ovi povrijede i placat ga pa ima brate Stanic nek ide u napad
Bravo, zaboravili smo Stanica univerzalca :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

IvanOsim
Kontakt:

pet feb 10, 2017 3:22 pm

Ne znam.
Nekako sve je podredjeno instant uspjehu, a to je u sportu veoma tesko jer lopta je okrugla, nema vizije unaprijed, opet na kraju godine promjene..
Umjesto svih ovih igraca sto smo doveli, da smo doveli samo dva, ali fino Vukotica iz Krupe, njima das 150 milja KM, i jos jednog krilnog, al da su zalog na duze staze, da se nesto gradi, jer se zna da veliki uspjesi u sportu prolaze kroz cikluse, najcesce olimpijske 4 god, a sve od jednom tesko, ne znam.
Imao si od decembra fore da na vrijeme dovedes dva mlada, das malo para, potpises duge ugovore, Vukotica da smo platili i potpisali na 5 godina, vrlo lako ces ga prodati..

Jesmo jaci, al se ekipa ne slaze kako sam mislio, ocekivao sam od Slavka nesto drugacije, medjutim on sve bazira na disciplini, i to je dobro, al eto selekcija igraca, ne znam.

Sav se najezim kad vidim istok.
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u pet feb 10, 2017 3:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.

Prijava