Bayern ima samo jednog pa igra, sasvim su dovoljni Stevo i Lendric.
Jelde nece bit u visini sjevera?!cikazubo je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 2:49 pmEvo vam malo slika, danas sam na gradilištu sreo jednog dedu, i čovjek kaže ne može da vjeruje da se ovo sve dešava, pričao mi tako kako se gradio sjever, objašnjavao nešto u vezi gradnje, a kad sam mu onako u priči rekao još kad jug bude on me začuđeno gleda, reko pa ja krajem godine najavili radove, kad ga nije srce opalilo od sreće, a usput sam i radnike pitao kakvi su sa rokovima, ni sami ne znaju, kažu biće 5 dana gore dole, a bgmi gore se fin dio jugoistocno odronuo, na slikama od prije par dana je manje izgledalo, nisu mi dali da prođem gore da uslikam jer je bager nešto radio..Spoiler:
Ma kakvi, još ima jedno 2-3 metra praznog prostora između tribina, a vidio sam da radnici koriste i neke tajne tunele ispod tribineLeon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 2:53 pmJelde nece bit u visini sjevera?!cikazubo je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 2:49 pmEvo vam malo slika, danas sam na gradilištu sreo jednog dedu, i čovjek kaže ne može da vjeruje da se ovo sve dešava, pričao mi tako kako se gradio sjever, objašnjavao nešto u vezi gradnje, a kad sam mu onako u priči rekao još kad jug bude on me začuđeno gleda, reko pa ja krajem godine najavili radove, kad ga nije srce opalilo od sreće, a usput sam i radnike pitao kakvi su sa rokovima, ni sami ne znaju, kažu biće 5 dana gore dole, a bgmi gore se fin dio jugoistocno odronuo, na slikama od prije par dana je manje izgledalo, nisu mi dali da prođem gore da uslikam jer je bager nešto radio..Spoiler:![]()
Zrinjski ima Mesanovica i Kajkuta
Tom logikom mozes reci malo je pet napadaca, jedan se povrijedi, drudi dobije crveni, treci suspenfovan, cetvrti nema pravo nastupa zbog papira, a peti se nije sjetio da je utakmica, osta kuci.
Još kad vidim ko je ovo napisao, onda ti sve bude jasno. Pokušaj papka da postane (novinar, menager...) neko i nešto. Na kraju je ostao jedna obična "dama" sa stupske petlje.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 2:38 pmMats Hummels za siromasne
P.S Da se prisjetimo gospode s placenickim clancima
Mao Ce mece sa stilom..
Zrinjski ima Mesanovica, Kajkuta i Mrkaica. Mi i sarajevo smo u deficitu sa napadacima. Ne moramo dovoditi polovnjaka nekog jer je suzen izbor igraca sad, mozemo prikljuciti nekoga iz omladinskog pogona..Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 3:06 pmZrinjski ima Mesanovica i Kajkuta
Kosooki Ahmetovica i Bekica
Široki Krstanovica i Menala (koji je ove godine više igrao krilo)
Mi Lendru i Stevu...
Niko nema tri podjednako dobra tri igrača u špicu jer je to nemoguće i neisplativo.
Druze nemamo mi bas para na bacanje a ako ces dovest napadaca da je samo tu ako se ovi povrijede i placat ga pa ima brate Stanic nek ide u napad
Bravo, zaboravili smo Stanica univerzalca