Realno to je liga za ove sto imaju dobre poslove ali im fale hobiji i imaju viska energije. Tako je i u Danskoj, Norveskoj, Svedskoj. Znam ljude koji su gore tako igrali i vecina ih je takva al fakat.
Isto kao da se za njega zanima 30 klubova pa mozemo birati koji klub i u koju ligu cemo ga prodati. Ako su ljudi dali fine pare nek ide i to je to, druga je stvar sto mi precjenjujemo Memiju i mislimo da je igrac za neku od liga petice..
Vejle se na našem kaže Recreativosalemprolic je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 3:54 pmRealno to je liga za ove sto imaju dobre poslove ali im fale hobiji i imaju viska energije. Tako je i u Danskoj, Norveskoj, Svedskoj. Znam ljude koji su gore tako igrali i vecina ih je takva al fakat.
Edit. Nesto ko peta njemacka a i tamo imamo dojucerasnjeg igraca![]()
Prioritet je cifra naravno...malo gledam transfere ovog Vejlea sve su free i loan, znaci sto god da su dali oborili su rekord kluba. A buduci transfer...kad nismo te procente dobili od Sehe, Visce, Stile koji su u ozbiljnije klubove otisli tesko da mozemo sta ovdje ocekivati. Da, i odlasci su im svi free i loan.
SRETNO MEMIJA, DABOGDA U REALU ZAIGRAO !Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 4:01 pm
http://mondo.ba/a715301/Sport/Fudbal/FK ... emije.html
Mema sa srecom, jbg valjda bude dobro ovo za tebe.. Ovim si pokazao da postujes klub, ipak si ti nase dijete i vrlo si mi drag.
@LArs. ne znam ja imaju li oni il nemaju, al ako nisu napravili transfer od 2006. godine onda nesto govori. Bar meni, tebi ocito ne![]()
Kakvi ba crni insajderi,veze oni nemajubianco blu je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 4:00 pmfakat jel lyngby ili vejle, znajul ovi insajderi
možda nemaju zukanovića da im uređuje transfermarket kao što mi imamosalemprolic je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 4:02 pmPrioritet je cifra naravno...malo gledam transfere ovog Vejlea sve su free i loan, znaci sto god da su dali oborili su rekord kluba. A buduci transfer...kad nismo te procente dobili od Sehe, Visce, Stile koji su u ozbiljnije klubove otisli tesko da mozemo sta ovdje ocekivati. Da, i odlasci su im svi free i loan.