Ovo što ću pisati je iz ličnih iskustava gradjevinca sa debelim iskustvom.Grb1 je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 12:53 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/napre ... /170130054
Stvarno moramo biti i klixu zahvalni, bruku clanaka o nama je bilo..![]()
Pa trebo bi, dogovoreno je valjda, al potpiso jos uvijek nije
Onda bi bilo ljudski i marketinški dobro da polovici raje koja godinama redovno prati Želju i kući i na strani da po jednu desetogodišnju ulaznicuMATORI je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 1:16 pmOvo što ću pisati je iz ličnih iskustava gradjevinca sa debelim iskustvom.Grb1 je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 12:53 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/napre ... /170130054
Stvarno moramo biti i klixu zahvalni, bruku clanaka o nama je bilo..![]()
Obzirom na katastrofalne vremenske uslove za izvodjenje radova, kao i zadani - ugovoreni rok izgradnje,
mislim da bi za klub bilo ljudski i marketinški dobro da najboljem radniku iz izvođačke firme
daruje JEDNU desetogodišnju ulaznicu za istok.
Tog radnika bi izglasali tajnim glasanjem KOLEGE - ne rukovodici, poslovodje itd, sve zbog mogućih manipulacija i jaranstava.
Rukovodioci, poslovođe i ostalo rukopvodeće osoblje izvođača nebi imalo pravo da budu birani.
Glasanje bi se organizovalo pri završetku radova.
U pitanju je 1000 KM - nije brate puno para...
Nisam jos izgubio, nadam se potpisu uskoro.
Mora biti rok neki, al ako neces, i ako dodje ja ne moram mijenjati avatar, meni super
Ma mi smo sami sebe doveli u nezgodnu situaciju jer nama hitno treba štoper dok avion nije poletio. Dakle, pregovarčka pozicija nam je loša. S druge strane boli Kerlu k... njemu se nigdje ne žuri osim da se dobro istresemo. Kerla realno nije nikakav Željovac, koliko znam nije ni naše dijete niti je nešto emotivan lik da ga fataš na tu foru tako da nisam neki optimista osim kažem da se dobro istresemo, a pitanje je li da možemo. Kad ti se žuri i kad ti hitno nešto treba uvijek se plati više nego što vrijedi. Kako su ljudi sad kad je ubila zima duplo akumulatore plačali.
Ma da, ovo je drugacije, ovo nije montazna gradnja. Mozda je isplativije ovako graditi.
u tome i jeste fazon, što je svim radnicima na građevini u državi tu negdje...i što njima realno više znači tri stoje u kešu nego ta karta.MATORI je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 1:47 pm
Nije ovo tvoj "teren".
Nije isto držati kaficu u ruci ko' ti, npr kao cijeli dan vući šipke armature.
I sve to na -10
I za ku.cevu platu.
I ako ti se to ne svidja kažu: "Mrš kući".
I šta ima veze odakle je radnik?
Čovjek npr dobije golf VII na lotu i odmah ga proda - i svi kažu "super".
Nije ti poznato da u izgradnji objekata "obrazli" investitor nekog časti.
Očigledno nije.
Toga i danas ima - nažalost vrlo rijetko - ali ima!
Uživaj - te!
Onda bi bilo ljudski i marketinški dobro da polovici raje koja godinama redovno prati Želju i kući i na strani da po jednu desetogodišnju ulaznicu