Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 11:52 pm

Uuuu ljudi smoriste me. Uđem da pročitam šta se dešava i sto strana kako smo loši igrači na k... Karte nam preskupe trebaju se džaba dijeliti. Slavko nam igra katanačo , prije njega smo inače igrali tika taku, a zaboravljate Vitez, Čelik, Slobodu, Mladost itd. Koji vam je k.... ? Pitari od deset zadnjih utakmica pobijedili osam na guzove. Zrinjski prošle godine na ovakav antifudbal uzeo titulu.ccccc polako da nismo u prvih deset kola imali - 12 možda i ne bi bili pod ovakvim pritiskom.

Grbavica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 11:53 pm

black64 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 9:00 pm
avlami97 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:32 pm
black64 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:10 pm
Nas najveci problem ne kao navijaca nego nacije uopste je u tome sto moze se desiti jedna pogreska i ona ce biti vazna a zaboravice se 1000 dobrih stvari.Pomenucu par desavanja koja su aktuelna u nekih zadnjih 3 mjeseca.Recimo istocna tribina.Od samog pocetka se tarazila dlaka u jajetu.Da se prisjetimo momenata.Da li ce istok biti spojen na sjeverom,dal ce biti iste visine,zasto vanjski dio nije isti kao sjeverna tribina,ulazi veci oni na VIP-u,i na kraju dva ulaza preblizu.Znam ja da raju interesuje al brate pusti ljude nek rade pogotovo ako se nisi doticao gradjevine sto nije sramota i ne razlikujes staflu od fosne,upusnu gredu od kose grede ako nisi mjesao beton marke 200.Nije sramota ne znati al dizati tenziju zbog ne znanja e to je vec problem.Kostic i Lesnik kad su dosli u Zelju i dok su oni bacali bombe covjek koji je bio u njihovoj blizini mi se povjerio i rekao brate ovo su dva nidje veze trenera dvije obicne ublehe.To se i potvrdilo kao istina.Pali smo mentalno usli u krizu rezultata bili blize ligi za ispadanje nego ligi za prvaka.Dolaskom Slavka Petrovica iskreno imao sam rezervu bez obzira sto ga je raja zakivala u zvijezde.OK kup al za mene kao navijaca potreban je kontinuitet da bi se potvrdilo ono sto se raja uglavnom pricala.Sjeo Slavko na klupu i desilo se sledece.Na 4 boda o zrinjskog a bili na -12 nismo ispali iz kupa.Osim x u zenici iz sumnjivog penala nesrece u sirokom i x protiv slobode koja se mora uvazavati sve pobjede i nama nevalja malo nam malo djavolu bilo.E tu se vracamo na pocetak ove moje besjede uradi jednu losu stvar zaboravice se 1000 dobrih a ta losa stvar je da smo dobili juce al nismo bas dobro stajali na terenu protiv ekipe koja ima i glavu i rep i koju sa klupe vodi trener koji itekako zna svoj posao.Braco suzbijmo redove pred nama su veoma bitne utakmice stanimo iza naseg tima i podrzimo ih do kraja.
:palacgore:

Ne daj Bože da smo odigrali kao kone protiv Viteza, pa ne vidjeh da iko govori kako Ćala nije za šefa. Vitez ih bukvalno ubio. Četiri mrtva zicera ljudi fulili. Da se to nama jučer desilo, mnogi bi Ćelu odmah nakon tekme tjerali.

Ne treba zatvarati oči kada je nešto loše i sve postove ljudi koji konstantno komentarišu i kada je pozitivno i kada je negativno poštujem. Međutim, nerviraju me komentari osoba koji se nakon ko zna koliko vremena sjete da prokomentarišu jučerašnje loše DRUGO POLUVRIJEME. To mi je baš nisko. Imam osjećaj da će se takvi javiti tek nakon KUP utakmice, ukoliko ne daj Bože odigramo loše i uz to zijanimo (pu, pu, pu...). Bilo bi odmah, eto šta sam vam ja govorio prije samo par dana. Ako si mangup/i, što se nisio javio/li nakon Trinjskog i rekli Slavko je Bog, Allah, Isus, Šah, Kralj, Emir, Sultan...

Eto, komentari takvih me malo nerviraju. Kažem malo, jer imam podosta godina i sabura da mogu izignorisati takvo pisanje. Također, odgledao sam u životu mnogo, mnogo lošijih utakmica moga Želje, nego što je to bila jučerašnja, pa mi sve to i ne pada toliko teško, a znajući da smo uzeli 3 veoma važna boda.

U Bijeljini bih bio zadovoljan i sa minimalnim porazom uz postignut gol. Naravno, da takav ishod ne priželjkujem.

P.S. A što se tiče građevine, imam puno povjerenje u našeg druga @Grbavicu, koji je na šalovanju Istoka, evo skoro puna 3 mjeseca. Njegove građevinske sposobnosti se ogledaju i u činjenici da je za ta tri mjeseca uspio i sebi napraviti neku kućicu na Poljinama cca 150 kvadrata, sa bazenčićem i golf igralištem skromnih dimenzija.
U zivotu sam tezio da se poredim sa boljim od sebe a nikad sa gorim.Umjesto kona i njihovog trenera za primjer cu uzeti klub koji mi je na listi ljubavi ispod Zelje a to je Liverpool.Tolika tradicija takav tim ogromna lova i nakon kardinalnih rezultata niko Kloopu zvizduka nije uputio.Apsolutno u velikom dijelu tvog komentara se slazem osim za ovim zadnjim dijelom koji ruku na srce mi nesto posebno nije jasan.Svakako se ovaj zadnji dio moze razumjeti nekako mi naginje na neku spekulaciju i svasta se moze zakljuciti iskreno ako je neka mahalska ne intersuje me ako sam pogresno shvatio halali mi.
to su sve zli jezici koji su ljubomorni i žele da me diskredituju na forumu ali i u poslovnom životu, temelji te male vikendice su započeti još davne 2016. negdje u novembru mjesecu, trenutno je ostalo još fasada da se uradi i solarni paneli da se namontiraju, a bazen i jedan mini teren za golf je započet prije otprilike mjesec dana... meni faksa fali na toj vikendici, eto dokle je došlo...
inače ne bih odgovarao na ove provokacije, ali želim prekinuti insinuacije zlih jezika i demantovati sve te priče koje kruže zadnjih par mjeseci. sportski pozdrav.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 11:55 pm

Brkoo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 11:39 pm
Qwerty_1987 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 11:27 pm
Brkoo je napisao/la:Dobar prijedlog za tu pjesmu..
Ma ja se brate najezim tacno, kad je cujem, podsjeti me na neka lijepa vremena kad smo terorisali sve zivo u ligi, pa poslije svakog gola ide refren SA LA LA LA LA LA LAAAA ZELJEZNICAARRR !!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nadam se da je @Ipe vidio tvoj prijedlog koji je odlican..
Jedan komentar sa YT-a vezan za ovu pjesmu:
Kako mi ovo ledi krv u žilama , prisjećam se svega uz ovu pjesmu
" Evo sada sjajne šanse Mešanović i to je 1 : 0 sjajan pogodak Alena Mešanovića "
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

black64
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:13 am

Grbavica je napisao/la:
ned mar 05, 2017 11:53 pm
black64 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 9:00 pm
avlami97 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:32 pm

:palacgore:

Ne daj Bože da smo odigrali kao kone protiv Viteza, pa ne vidjeh da iko govori kako Ćala nije za šefa. Vitez ih bukvalno ubio. Četiri mrtva zicera ljudi fulili. Da se to nama jučer desilo, mnogi bi Ćelu odmah nakon tekme tjerali.

Ne treba zatvarati oči kada je nešto loše i sve postove ljudi koji konstantno komentarišu i kada je pozitivno i kada je negativno poštujem. Međutim, nerviraju me komentari osoba koji se nakon ko zna koliko vremena sjete da prokomentarišu jučerašnje loše DRUGO POLUVRIJEME. To mi je baš nisko. Imam osjećaj da će se takvi javiti tek nakon KUP utakmice, ukoliko ne daj Bože odigramo loše i uz to zijanimo (pu, pu, pu...). Bilo bi odmah, eto šta sam vam ja govorio prije samo par dana. Ako si mangup/i, što se nisio javio/li nakon Trinjskog i rekli Slavko je Bog, Allah, Isus, Šah, Kralj, Emir, Sultan...

Eto, komentari takvih me malo nerviraju. Kažem malo, jer imam podosta godina i sabura da mogu izignorisati takvo pisanje. Također, odgledao sam u životu mnogo, mnogo lošijih utakmica moga Želje, nego što je to bila jučerašnja, pa mi sve to i ne pada toliko teško, a znajući da smo uzeli 3 veoma važna boda.

U Bijeljini bih bio zadovoljan i sa minimalnim porazom uz postignut gol. Naravno, da takav ishod ne priželjkujem.

P.S. A što se tiče građevine, imam puno povjerenje u našeg druga @Grbavicu, koji je na šalovanju Istoka, evo skoro puna 3 mjeseca. Njegove građevinske sposobnosti se ogledaju i u činjenici da je za ta tri mjeseca uspio i sebi napraviti neku kućicu na Poljinama cca 150 kvadrata, sa bazenčićem i golf igralištem skromnih dimenzija.
U zivotu sam tezio da se poredim sa boljim od sebe a nikad sa gorim.Umjesto kona i njihovog trenera za primjer cu uzeti klub koji mi je na listi ljubavi ispod Zelje a to je Liverpool.Tolika tradicija takav tim ogromna lova i nakon kardinalnih rezultata niko Kloopu zvizduka nije uputio.Apsolutno u velikom dijelu tvog komentara se slazem osim za ovim zadnjim dijelom koji ruku na srce mi nesto posebno nije jasan.Svakako se ovaj zadnji dio moze razumjeti nekako mi naginje na neku spekulaciju i svasta se moze zakljuciti iskreno ako je neka mahalska ne intersuje me ako sam pogresno shvatio halali mi.
to su sve zli jezici koji su ljubomorni i žele da me diskredituju na forumu ali i u poslovnom životu, temelji te male vikendice su započeti još davne 2016. negdje u novembru mjesecu, trenutno je ostalo još fasada da se uradi i solarni paneli da se namontiraju, a bazen i jedan mini teren za golf je započet prije otprilike mjesec dana... meni faksa fali na toj vikendici, eto dokle je došlo...
inače ne bih odgovarao na ove provokacije, ali želim prekinuti insinuacije zlih jezika i demantovati sve te priče koje kruže zadnjih par mjeseci. sportski pozdrav.
Opusteno pasa.Uglavnom nisam te neke momente pravio al eto naku kucu sam izgradio.Znaci u dugovima supruga i ja krediti do guse niko 1 BAM nas nije pogurao a onda cujes price valjo mu punac.Vodjen licnim primjerom lako ne potpadam pod spekulacije i mahalske price.Sretno i bericetno tebi bilo.

Grbavica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:17 am

uostalom, za sve dodatne informacije i detalje koga interesuju možete se javiti mom advokatu @ChWilla ili poslovnom partneru i prvom komšiji @Ajzea. zašto njega niko ne kontroliše, samo sam ja trn u oku...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:19 am

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fcz
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:24 am

Qwerty_1987 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 11:18 pm
Joj Bore Elcica svjetske ublehe, ova emisija vrijeđa zdravu inteligenciju ... Sto se tice organizacije nemam nekih primjedbi konkretnih, samo prijedlog da se na zagrijavanju vrati pjesma koja nas je nekad bas dobro dizala:
https://youtu.be/O8rpRsccN8w
I ako ikako moze kao nekad da se refren iste koristi poslije postignutog gola, sjetiće se mnogi kako je to izgledalo :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Jos jedan glas za ovaj prijedlog, obavezno ovo vratiti. Ne kosta ni vremena ni novaca a bas doprinosi atmosferi.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Simply Blue
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:26 am

Grbavica je napisao/la:
uostalom, za sve dodatne informacije i detalje koga interesuju možete se javiti mom advokatu @ChWilla ili poslovnom partneru i prvom komšiji @Ajzea. zašto njega niko ne kontroliše, samo sam ja trn u oku...
Ako je to sve po zakona, šta te briga šta zli jezici pričaju :ganja:
Grbavica i njegovi jataci začetnici(kao i uvijek) svih novih i naprednih trendova u nas.
http://wikimapia.org/9831503/sr/Dolina-lopova
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

delinjo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:27 am

Grbavica je napisao/la:
s obzirom da vas dvojcia to majstorisete cudi me kako ona tribina nije u polukrugu ....i pred rusenje :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

pon mar 06, 2017 12:28 am

Haklapuc je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:25 pm
arelinho je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:18 pm
LARS1921 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:17 pm
Slavko persona non grata

Slavko, tvoj sat je davno otkucao

Hocemo 4 napadaca u ekipi
Hoćemo da igramo kao Barselona!! Nema veze što posljednjih 10 godina nismo igrali lijepo, ali sada hoćemo! Hoćemo da igramo kao Barselona!
Slavko odlazi.
Evo ovako da ovdje napišem. Odnosi se i na tebe i na larsona i na ostale. Ti djetinjasti i debilni postovi, ismijavački nisu za foruma, ako forum želi stvoriti neki renome, ovoga ne smije biti. Dalje ne bih, a vi i dalje prosipajte sarkazam, i to vrlo loš sarkazam, pa se i dalje čudite što ljudi napuštaju forum.
:klanjase: :klanjase: :klanjase:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Masinovodja
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:36 am

Da nam je neko ponudio 6 bodova iz ove dvije utakmice da li bi prihvatili,ili bi prvo pitali kako smo igrali?
Dajte da se okrenemo ljepsim stvarima,kao sto su ovi prijedlozi,jer fkt smoriste s jednom losom partijom,koja je po meni od dolaska Slavke izuzetak.
Volim te Zeljo!

dimitrijevic

pon mar 06, 2017 12:45 am

Ja sam prezadovoljan pocetkom prvenstva odnosno proljetnog dijela. Puno smo toga uradili ovu zimu od odlicnih pojacanja, stadiona, ponude Lendrica, pa na kraju krunisali sa dvije pobjede gdje u jednoj utakmici bude 700,800 ljudi u mjesto udaljenom 210 kilometara, a u drugoj utakmici ti dodje 8 000 ljudi protiv mjesne zajednice u dnevnom terminu. Malo mi je zao zbog slabije igre radi strucnjaka jer realno njih 2 000 je otislo razocarano. Ja cu uvijek biti tu makar kanton igrali, ali dobar fudbal na Grbavici garantuje i mozda najvecu posjecenost u regionu uz Hajduk i Zvezdu ako ne i vise od njih jer mislim da smo od Hajduka bili bolji kad je Amar osvojio prvu titulu u drugom mandatu. Zvezda je dimenzija vise,a ovo sve je golemo...
Citava prica oko Zelje je bajka i moras biti bas bošnjo da siris negativu cak i poslije poraza. Manijak pravi zna kako stoje stvari...
Mirza Rascic !

Plavi orkestar
Kontakt:

pon mar 06, 2017 12:47 am

Malog Zeru ne poznajem dovoljno,ono što sam vidjeo od njega to je na onoj utakmici protiv Olompika na Grbavici.Više sam citao šta drugi kazu o njemu i uglavnom je bilo pohvalno.Pa bih pitao one koji nešto više znaju o njemu i koji su ga malo više posmatrali na terenu šta misle o ovom mom prijedlogu.Covjek ne moze a da ne razmišlja šta nam je to jucer falilo i šta bi unaprijedilo našu igru i dodjem do zakljucka da nama u ekipi fali svjeze krvi a ujedno i igraca koji su ponikli na Grbavici.Oni sigurno drugacije gledaju i na Zelju i na sve ostalo oko Zelje pa sam mislio da bi mozda Zera trebao zaigrati umjesto Blagojevica ali kao ofanzivni vezni sa Zebom a Markovica ostaviti kao zadnjeg veznog.Mislim da bi dobili na ofanzivi,na organizaciji igre,bili bi opasniji a protivnika natjerali da se brani a da im vec na njihovoj polovici Zeba i Zera kvare organizaciju napada.Ja bih sa njim pokušao ove cetiri utakmice do lige za prvaka,dao mu mogucnost da se pokaze,da malo stekne rutine i samopouzdanja i vidjeo moze li to funkcionisati.11 je igraca pa neka ga malo ovi iskusniji podrze i zakrpe tamo gdje ne stigne.Volio bih cuti mišljenje o ovom prijedlogu onih koji Zeru malo više poznaju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 1:08 am

U svakom slucaju i Zera i Osmankovic trebaju dobiti sansu od prve minute bar protiv Metalegea. Zasluzili su to nasi momci. Pa da vidimo na cemu smo. Ako protiv Metalegea ne mogu upasti u prvih jedanaest ne vjerujem da ce ikako do kraja sezone. Ako se tu bojimo "prosipanja" bodova i ako to bukvalno sa maximalno izrotiranim sastavom ne mozemo dobiti onda ni u ludilo nismo ni za titule a Boga mi ni za kupa.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

pon mar 06, 2017 1:23 am

Kakvo rotiranje covjece, pa mi smo se posteno namucili sa Olimpicom i Celikom na Grbavici, u Zenici uzeli samo bod. Taj Metalege je pobijedio pitare na Kosevu.. Poslije ove tekme s Mladosti smo se trebali spustiti na zemlju i realno sagledat neke stvari. Prvih 11 mijenjati minimalno i po potrebi, kakvo ubacivanje juniora u vatru..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 1:43 am

Metalege je najlosija ekipa lige. Ruku u vatru smijem staviti. Ja ti garantujem da nista losije ne bi izgledali sa Kemom umjesto Kerle, i sa ovom "vise napadackom" varijantom Markovic iza, Zeba mu je svakako ispomoc i Zeric kao desetka. Od prve minute krenuti ofanzivno, probati zabiti dva u prvom poluvremenu pa poslije mogu zatvarati koliko im volja.

I druze , konkretno mi reci kad im je vakat da ih bacimo u vatru? Na kojoj utakmici? Lige za prvaka? U finalnim rundama Kupa? Ili preciznije koje godine?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Masinovodja
Kontakt:

pon mar 06, 2017 1:45 am

Plava Porodica je napisao/la:
U svakom slucaju i Zera i Osmankovic trebaju dobiti sansu od prve minute bar protiv Metalegea. Zasluzili su to nasi momci. Pa da vidimo na cemu smo. Ako protiv Metalegea ne mogu upasti u prvih jedanaest ne vjerujem da ce ikako do kraja sezone. Ako se tu bojimo "prosipanja" bodova i ako to bukvalno sa maximalno izrotiranim sastavom ne mozemo dobiti onda ni u ludilo nismo ni za titule a Boga mi ni za kupa.
Ti stvarno nisi normalan!Ja u glavi vrtim kombinacije kako izvuci pobjedu,poslije teske utakmice u kupu i gledaj ti sta momcina napisa.Svaka cast bgm,da mi je malo tvoje razmisljanje,da odmorim.

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 1:50 am

Masinovodja je napisao/la:
pon mar 06, 2017 1:45 am
Plava Porodica je napisao/la:
Ti stvarno nisi normalan!Ja u glavi vrtim kombinacije kako izvuci pobjedu,poslije teske utakmice u kupu i gledaj ti sta momcina napisa.Svaka cast bgm,da mi je malo tvoje razmisljanje,da odmorim.
Zaobidji me Murinjo :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dr.vet.med
Kontakt:

pon mar 06, 2017 1:59 am

S Radnikom u srijedu prva od četiri utakmice u nizu, s tim da bi ih na Grbavici mogli dočekati
tri puta uzastopno u svega 10 dana

LARSSON
Kontakt:

pon mar 06, 2017 2:00 am

Baš **** te, naravno ako mi ostanemo treci a oni cetvrti, ko ce to gledati

Tri utakmice na grbavici za redom protiv iste ekipe :lol:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava