Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 7:57 pm

@Haklapuc, Travnik vs Zeljo(poraz 2:0), Zeljo vs Olimpic,(pobjeda 1:0) Zeljo vs Drina,(pobjeda 3:2) Zeljo vs Sloboda(utakmica nakon koje je Odovic dobio otkaz), Zeljo vs Radnik(poraz na Grbavici), Zeljo vs Krupa(pobjeda 1:0), Slavija vs Zeljo(1:1), Vitez vs Zeljo(0:1), Travnik vs Zeljo (1:2), Borac vs Zeljo(1:0), treba li jos da idem dalje u proslost i da nabrajam utakmice koje smo losije odigrali od one juce?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:00 pm

E svašta. Pretjerali ste! I više nego pretjerali! Niste realni.
Zbog jedne loše utakmice odmah počinju priče da Petrović nije trener za Želje, da previše priča, ovako, onako... Ako vama igra sa Petrovićem nije bolja od one sa Kostićem i ostalim onda nemam riječi. Imate pravo na svoje mišljenje, ali niste u pravu.
Sjetite se da ste do neki dan govorili sve moguće pozitivne stvari za Slavku, koliko ste ga hvalili. Niko nije rekao ni jednu negativnu riječ do jučerašnje utakmice. Pa umjesto da se radujemo zbog pobjede (kakva je takva je) vi ćete ovdje 5 dana ponavljati kako niste zadovoljni utakmicom i kako niste zadovoljni Petrovićem...
Mislite da on nije svjestan da je tekma juče bila loša? Mogu misliti šta bi tek pisali da smo jučer ne dao Bog izgubili. Petroviću biste psovali sve od A do Ž. Do sad bismo već imali novog trenera. :r
Vi biste sa 2-3 nova igrača medju prvih 11 odmah da uživate u igri, da gledate lepršavost... Gledajte Englesku Premier ligu ako vam je do ljepote. Dok god pobjedjujemo mene ljepota ne zanima. Utakmica sa Mladosti je prošlost, mislite sad na Radnik, a još bolje odmorite malo mozak dok je još vikend.... Valja sutra na posao. :)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:03 pm

ChWilla je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:48 pm
Plava Porodica je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:44 pm
Ali fakat je tacna ona: "Ili smo sampioni nakon pobjede, ili je liga 6. upitna nakon poraza".
A uopste nije bio poraz, nego pobjeda. Teska, ali zasluzena. Zasluzili smo je protiv Sirokog na pecari, protiv Zrinjskog i Slobode kuci pa smo 1.bod od mogucih 9. uzeli.
realnost je da smo mi u nizu od 5 pobjeda bez primljenog gola, te da smo i dvije tekme prije tih pet otprilike zaslužili da pobijedimo. od tih pet pobjeda, jedna je spektakularna, dvije vrlo dobre i dvije ovako mučne. gledajući sve skupa teško je i bezobrazno biti nezadovoljan. i bez obzira što je jučerašnja utakmica po meni najlošija pod slavkom, mislim da naprosto nije realno crpiti neki veliki pesimizam za dalje.
Taman tako :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:05 pm

Pored Bobića, ko još ne može igrati u kupu?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:07 pm

cikazubo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:23 pm
delinjo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 6:59 pm
Slavku bi bilo bolje da malo manje prica i talasa okolo a vise radi .....treba imati repsketa prema rezultatu ali igra ni milimetra ne odstupa od igre pod palicom,Adzema,Mulalica i Kostica...to prikrivaju rezultati i dok je tako puna podrska ...ali trebao bi manje talasati i glupirati se ovim izjavama...
Vala delinjo nigdje veze ti je ta konstatacija, čovjek jedan poraz samo ima i to u utakmici gdje smo razbili protivnika, i upravu je Slavko od lijepog fudbala se ne živi, Juventus pratim jako dugo, i tako je za Alegria bila priča igraju na jedan go, a svi zanemaruju da je odbrana kao beton, Alegri je dao istu izavu kao Slavko da ga apsolutno ne interesuje šta ljudi misle o igri dok su tu 3 boda, a totalni antifudbal igraju dok Roma uvijek ide na go više, skoro svaka utakmica puna tempa, trke, atraktivne kombinacije, ali ko diže na kraju sve trofeje, Juve i to već 5 godina "antifudbalom", mada mi i ne igramo tu vrstu fudbala, demolirali smo prvaka u Mostaru u svim segmentima igre, rutinski uzeli Radnika u gostima, Viteza hladno uzeli 0-2, znači igra je tu, sistem i rukopis trenera su tu, čovjek ima stil i ima viziju za razliku od prethodnika, a takav stil će nas odvesti daleko, na kraju krajeva od kako je Slavko tu mi smo najbolja ekipa lige i to je činjenica. Još nešto ne ide mi u glavu kako svršavate nakon neke pripremne tekme, ili nakon neke dobre pobjede, kujete u zvijezde sve živo, pišate po ostalima, i onda kada dođe jedna teža pobjeda idete u drugu krajnost, a upravo je to Slavko i potencirao u izjavi nakon Krupe. Ne znam šta očekujete, da dominiramo ligom s ovim trenutnim igračima nije moguće jer imaju još 3-4 ekipe istog kvaliteta a bgmi i ovi iz lige za ispadanje kidaju bodove ovim iz vrha, sve je u pet deka, a mi s ovim čovjekom ponavljam jedan poraz imamo koji uopšte nismo zaslužili. Tako da malo spustite loptu i u pobjedi i u porazu, kritika ok, ali je potrkijepite nekim činjenicama a ne mahalskom pričom.
Ja sam zamjerio Slavki kada je izjavio da su igrači u strahu na domaćem terenu, sve i da jeste tako to nije smio izjaviti, mene to kao navijača jako ljuti, imaju najbolju atmosferu u državi, najveći vjetar u leđa od strane navijača, ne ulijećemo im u svlačionice ne prijeti im se po gradu, već im se nakon 3 poraza pjeva i daje podrška, a oni kao u grču, pa što su počeli s fudbalom ako im je najviši domet igrati na stadionima kao lupam u Krupi pred 500 ljudi, kako misle dalje napredovati i igrati pred 10-20-30 hiljada ljudi ako ne mogu na Grbavici pred 5-6 hiljada izdržati "pritisak" koji bi igračima s mudima da prostite bila dodatna motivacija a ne pritisak, uglavnom Slavko to nje smio izjaviti već ostaviti interno u svlačionici i raditi na tome da se igrači oslobode "straha"..
Odlicno napisano.

Pokajao sam se sto sam procitao ovih desetak stranica. Ne znamo mi biti umjereni, pa to je cudo jedno.
Jedva cekam srijedu, nazalost i tekstualni prenos kako je krenulo.
Ovo je sve super do sada, nadam se da cemo rijesiti utakmicu u Bijeljini, pobjeda nam treba. Protiv Metalleghea bi ja ubacio neke igrace, da se osvjezi ekipa. Bekric, Radinovic, mozda i Musa na krilo, ili od 60 minute.

I vjerujem da ih je Slavko nacepio u svlacionici. Naravno da su neke stvari za konferencije, a neke ne. Ni meni se nekad mozda ne dopada kako i sta izjavi za javnost, ali kao da je to bitno pobogu. Teren je mjerilo, a na malim ekipama se titula. Opet nismo gola primili, koja je ovo vec utakmica zaredom. Igraci se moraju dohavizati i ginuti svaku utakmicu, motiva ne nedostaje. Imamo zvjezdica u ekipi i to zna biti nezgodno, ali tu je Slavko Petrovic, za sada drzi sve pod kontrolom. Zato je nama potrebno da od sljedece sezone vec bude ubacen koji igrac iz naseg OP-a, da se vise na njih racuna.

@Hurmasica
U kupu ne moze igrati Crnov, Stoja.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:08 pm

Mogli bismo onda Stanu vidjeti u srijedu na lijevom beku. Ako Bocca bude spreman mogao bi uskočiti umjesto Kerle, možda još izmjena Blagojević - Uglješa. Ostalo ne bih ništa dirao.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Kostic :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:09 pm

Hurmasica je napisao/la:
Stojanović i Crnov čini mi se.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

black64
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:10 pm

Nas najveci problem ne kao navijaca nego nacije uopste je u tome sto moze se desiti jedna pogreska i ona ce biti vazna a zaboravice se 1000 dobrih stvari.Pomenucu par desavanja koja su aktuelna u nekih zadnjih 3 mjeseca.Recimo istocna tribina.Od samog pocetka se tarazila dlaka u jajetu.Da se prisjetimo momenata.Da li ce istok biti spojen na sjeverom,dal ce biti iste visine,zasto vanjski dio nije isti kao sjeverna tribina,ulazi veci oni na VIP-u,i na kraju dva ulaza preblizu.Znam ja da raju interesuje al brate pusti ljude nek rade pogotovo ako se nisi doticao gradjevine sto nije sramota i ne razlikujes staflu od fosne,upusnu gredu od kose grede ako nisi mjesao beton marke 200.Nije sramota ne znati al dizati tenziju zbog ne znanja e to je vec problem.Kostic i Lesnik kad su dosli u Zelju i dok su oni bacali bombe covjek koji je bio u njihovoj blizini mi se povjerio i rekao brate ovo su dva nidje veze trenera dvije obicne ublehe.To se i potvrdilo kao istina.Pali smo mentalno usli u krizu rezultata bili blize ligi za ispadanje nego ligi za prvaka.Dolaskom Slavka Petrovica iskreno imao sam rezervu bez obzira sto ga je raja zakivala u zvijezde.OK kup al za mene kao navijaca potreban je kontinuitet da bi se potvrdilo ono sto se raja uglavnom pricala.Sjeo Slavko na klupu i desilo se sledece.Na 4 boda o zrinjskog a bili na -12 nismo ispali iz kupa.Osim x u zenici iz sumnjivog penala nesrece u sirokom i x protiv slobode koja se mora uvazavati sve pobjede i nama nevalja malo nam malo djavolu bilo.E tu se vracamo na pocetak ove moje besjede uradi jednu losu stvar zaboravice se 1000 dobrih a ta losa stvar je da smo dobili juce al nismo bas dobro stajali na terenu protiv ekipe koja ima i glavu i rep i koju sa klupe vodi trener koji itekako zna svoj posao.Braco suzbijmo redove pred nama su veoma bitne utakmice stanimo iza naseg tima i podrzimo ih do kraja.

ceze
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:10 pm

Da i ja bacim neki svoj osvrt.

Ne bih se složio da je u pitanju kurcobolja ili anemičnost igrača u periodima kad je Željo loše izgledao. Po meni je u pitanju nervoza i strah, i to mogu da razumijem, dosta toga se moglo izgubiti lošim rezultatom (priključak za vrh, euforija oko kluba i slično). Meni je tu veći problem što se ovo često ponavlja.

Zašto je to tako, ne mogu sa sigurnošću reći, moja neka teorija je da je u pitanju mentalitet i psiha igrača. Ovi igrači nemaju mentalitet koji su imali igrači pod Amarom (a nisam od onih što Amara smatraju riješnjem svih problema), ne samo ovi, od njegovog odlaska je to tako. To sam pisao i kad smo igrali loše po Odovićem. Amarove ekipe su imale pobjednički mentalitet, samouvjeren pristup, kod 3:0 su išli po četvri gol, a to dugo nisam vidio. Imam neki osjećaj da su jučer relativno rano postigli gol, kako drugi nije došao u narednom periodu onda su bili izgubljeni, nisu znali da li da napadaju ili da čuvaju rezultat, da se brane ili da čuvaju loptu.

Možda je ovdje malo i do Petrovića, samo iz razloga jer do sad nije bio u situaciji da vodi ekipu koja ima imperativ svaku utakmicu, ekipu koja je, uslovno rečeno, velika. Uglavno, nešto bi se po tom pitanju trebalo uraditi.

Sad malo činjenica.

Liga je jako izjednačena, to je na kraju krajeva i bio cilj skraćivanja, sav kvalitet se skoncentrisao na 12 klubova. Ovo nije floskula, ovo je zaista tako. U prilog tome ide recimo da nije nikakvo iznenađenje samo bod Zrinjskog u Zenici, poraz Slobode u Kaknju ili jako teška pobjeda Sarajeva protiv Viteza, odnosno Želje protiv Mladosti. Od 12 utakmica u ova dva kola, samo su tri utakmice je pobjednik dobio sa 2 razlike, i to tačno dva razlike, ostalo su remiji ili pobjede od jednog gola razlike. A i te veće pobjede su više plod slučajnosti i nekog čudnog toka nego li kvaliteta (Zrinjski-Krupa 3:1).

Sjetite se prije kad dođu manje ekipe na Grbavicu, tu si na prste jedne ruke mogao navesti kvalitetne igrače svih tih klubova, više nije tako, sad svaka ekipa u ligi ima nekoliko jako kvalitetnih igrača. Kad kažem kvalitetnih mislim za ovaj naš nivo. Danas od dva fenjeraša možes sastaviti tim koji po imenima ne bi bio ništa lošiji od našeg.

Što se igre i nekog toka utakmice tiče, prvih desetak minuta je to fino izgledalo, do one polukontre Mladosti gdje je Ramović šutao pored gola. Nakon toga su neznatno pali ali i dalje je to solidno izgledalo, kreirale su se neke šanse gdje se moglo i moralo bolje odreagovati. Nakon gola opet pritisak i neke šanse koje su bile pristojne, penal na Zakarićem je mogao suditi jer je kontakt postojao, samo je Goran pao nekako čudno da je meni na stadionu izgledalo kao da simulira. Prvo poluvrijeme prolazna ocjena, igra je imala nekog smisla, taktika i plan su postojali iako to nije uvijek prolazilo. Ništa spektakularno ali kad se u obzir uzme drugo poluvrijeme onda je dobro.
Na početku drugog poluvremena nekih 5-10 minuta je to izgledalo solidno, ali onda stmoglavi pad i neki period od skoro pola sata gdje su izgledali očajno. Ne znam šta bih rekao, ne mogu iznijeti loptu, nervoza, pogrešni pasovi, konfuzija u svakoj liniji, katastrofa.

Svi igrači su odigrali jako loše, ali jučer su postavili tako nizak standard da je Stevanović, koji ništa vrijedno pomena nije uradio, izgledao solidno samo jer nije usrao nešto.

Prolaznu ocjenu mogu dobiti Kjosevski, Zeba i Lendrić.

Nekoliko njih je odigralo tek tako da nisu očajni iako je i to bilo loše, Bogičević (imao je jedan jako glup izlazak naprijed), Siniša (izgubi loptu pa je oduzme, dobije duel pa izgubi duel) i Stevanović (za svoj nivo očajno, za ovaj od jučer manje očajno). Dodao bih i Kerlu ali sa loptom u nogama toliko loš da ja nisam mogao da vjerujem, džaba mu ona lavovski izborena lopta kad jučer nije znao povući loptu bukvalno metar i po ili poslati dobar pas bilo kome osim Bogičeviću. Ostali, katastrofa.

Spominjete sredinu, u potpunosti se slažem da je prespora, to sam pisao kad su došli Bekrić i nakon njega Zeba, ali u našoj ligi brzina nema neku veliku ulogu, ovdje to prolazi, vani nikako, tako da ne mislim da je problem u tome. Problem jest, ali nije glavni razlog loših igara.

Najmodernija veza koji je Željo ikad imao je Amir, Dado, Blagojević, sve ostale kombinacije su vani muzejski primjerci.

Mladost je dobra ekipa, jučer su to pokazali iako svako ko prati našu ligu to zna i da nisu imali onu lošu seriju po dolasku Husrefa siguran sam da bi bili u poziciji u kojoj je Krupa sad. Znaju se braniti, znaju napadati, sačuvati loptu, odigrati na malom prostoru, imaju nekoliko jako dobrih igrača. Nisam očekivao pobjedu od više golova razlike i ovih 1:0 je sasvim dovoljno, samo brine onaj crni period u kojem igra, taktika, plan, vizija nisu postojali, dugo onako nešto nisam vidio.

Brojka odlična, meni je ono izgledalo kao skoro pa pun stadion, porodična atmosfera, dosta djece sa roditeljima, nekako europski, više događaj i event nego li utakmica jedne od najlošijih liga svijeta. I to je za pohvalu, tome stremimo.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:13 pm

Za kup:
-----------Bobic------------
Musa--Boka--Bogi--Sinisa
--------Ugi---Darko----------
Miro-----Zeba-----Zakaric
-----------Haubica-----------

Ja kontam da ce nesto ovako biti. Ako jos na vakat ga damo Stevo i Bekric od drugog pol.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Haklapuc
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:14 pm

Brkoo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:57 pm
@Haklapuc, Travnik vs Zeljo(poraz 2:0), Zeljo vs Olimpic,(pobjeda 1:0) Zeljo vs Drina,(pobjeda 3:2) Zeljo vs Sloboda(utakmica nakon koje je Odovic dobio otkaz), Zeljo vs Radnik(poraz na Grbavici), Zeljo vs Krupa(pobjeda 1:0), Slavija vs Zeljo(1:1), Vitez vs Zeljo(0:1), Travnik vs Zeljo (1:2), Borac vs Zeljo(1:0), treba li jos da idem dalje u proslost i da nabrajam utakmice koje smo losije odigrali od one juce?
Po mom mišljenju nijedna od tih utakmica nije odigrana lošije od ove jučer. Da li te iko od tih ekipa držao čitavo poluvrijeme na 30 metara od gola? Da li te iko od tih ekipa nadigrao? Samo je jedna zajednička stvar za sve te utakmice, pa i ovu jučer, a to je Željina nemoć. U 90% tih utakmica to je bila nemoć da napraviš neku dobru šansu i postigneš gol, a jučer se ta nemoć ogledala u tome da nisi mogao dva pasa sastaviti, a to ne pamtim kad nam se desilo. I 90% tih ekipa nam je zabijalo golove iz kontranapada nakon što smo bezglavo jurišali naprijed. Utakmice protiv Slavije, Viteza i Travnika koje si nabrojao nisam uzeo u obzir, jer sam ja govorio o utakmicama na Grbavici.

ceze
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:15 pm

Zaboravih napisati glavno, na stranu sve, tri boda su tri boda i to je to. Koliko god to izgledalo kao floskula, prioriteti se moraju znati i oni su uvijek bodovi. Ko ne misli tako neka se sjeti utakmice u Širokom, dobra igra, prilike ali nula bodova.

Ako se igra popravi, dođe do nekog nivoa, održi konstanta i ovakve utakmice budu tek incidenti, sve je uredu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:15 pm

Hurmasica je napisao/la:
Mogli bismo onda Stanu vidjeti u srijedu na lijevom beku. Ako Bocca bude spreman mogao bi uskočiti umjesto Kerle, možda još izmjena Blagojević - Uglješa. Ostalo ne bih ništa dirao.
Vjerovatno ce staviti Stanica, jer nije zadovoljan Slavko Musom u defanzivi, u protivnom bi Musa bio desno, a Sinisa lijevo. Boka valjda opet ima problema sa onim zuljem na stopalu...da nije Kerla dosao, bilo bi sad kuku majko, na dva stopera bi ostali :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:16 pm

utakmica s krupom u kupu je baš bila posebna... :D nisu oni nas držali u defanzivi, ali iako smo mi peglali loptu sve vrijeme napravili nismo apsolutno ništa. i manje od ništa, za mene gora i to puno u odnosu na ovu juče.
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:17 pm

Sve što "kritičari" traže je da se na našoj Grbavici zna ko je domaćin a ko gost. Također traže maksimalan pristup svih 90 minuta, borba, zalaganje, pritisak na protivnika. Kada se ovi gore parametri ispune rezultat će doći kao plod toga, naravno nekad se desi da lopta neće u gol a to je takav sport u kojem nema garancija nikakvih.

Da li je ovo nabrojano previše za fudbalere i ekipu Željezničara, ako jeste onda su nam kriteriji totalno različiti?

Sarkastičari se haman zalažu za pičkastu igru, kao to evo vidiš donosi bodove..smiješno jbt..

Chwilla nije problem, loš dan jbg ali trener ne smije pričati priču kako je ovo dobro bilo i da se nada da će i dalje biti isto tako dobro. On mora i kad je sve najbolje naći nek razlog da malo spusti ekipu a ne da ih diže kako su fol drama igrali, isto to je Edis pričao i govorio riješit ćemo interno pa se ništa nije riješilo..Toga se ja pribojavam i zato kritikujem jer neću da gledam kako Siniša i Stojanović kradu vrijeme prilikom svakog auta.. Shvatam ja i nervozu ili strah da ga ne primiš 15 minuta do kraja ali što onda nisi navalio svim silama da na vrijeme riješiš pitanje pobjednika.

Nema potrebe ići dalje oko ovoga, nadati se da je Slavko izvukao pouke i da ćemo protiv Radnika gledati sasvim drugačiji pristup. Idemo dalje bodove smo hvala Bogu osvojili tako da nema nikakve štete.

Još samo za ove koji potenciraju maestralnu igru u Širokom, jeste zaista bila maestralna ali tačno samo prvih pola sata narednih sat nismo znali jesmo pošli ili došli. Niko ovdje nije doživio amneziju da se ne lažemo..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:18 pm

Ko je "zdrav" izašao sa stadiona poslije te utakmice u kupu, može odgledati 10 utakmica zaredom kao što je naša bila jučer

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:20 pm

Da Bog da sve utakmice odigrali kao juce ili bar sto veci broj utakmica do kraja, naravno sa istim ishodom. :shisha:

LARSSON
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:23 pm

slika

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:24 pm

ja mislim da on nije nimalo bio zadovoljan i da ih jeste spustio...što je drukčije pričao za kamere ne znam.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava